Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ha bide yayıncı kanal neden maçımızı yayınlamıyo diye kızarız yahu. Trabzonsporun 6 şampiyonluğu olmasa varya gazetelerde Trabzonspor haberlerini hangi sayfalarda bulursun (((
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kulüpte danışman diye bir kadro yoktur.. transferi de başkanla hoca birlikte yapıyorlar..
      basının her yazdığına inanıyorsanız büyük derdiniz var demektir..
      stıchus yanlış anlama ama sürekli yönetimi savunuyorsun gibi geldi bilmiyorum belkide yanılıyorumdur
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sinan iyi götürüyo da sol gözü fena şişti.
        sen round round bize anlat bi zamet.

Yorum

• alıntıladığın yazı yüzde yüz doğrudur.. yanlış anlamıyorum

Yorum

• stichus

üstadım, danışmanın gazeteci olduğunuz biliyoz. gazeteci tekzip denilen bir şeyin var olduğunu bizden daha iyi biliyodur dimi Tekzip yayınlatın yahu,Trabzonspor resmi sitesi var yahu. Bunlar porfesyonel kadronun yapması gereken şeyler. Bizde inanmıyoruz danışmanın yapmadığına tekzip yapılmıyorsa taraftarın kafası karışır ustadım.
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 01:09.

Yorum

• Şaka Bİ Yana Ankarasporlu Özer Tam Bİze GÖre Neden Bu Adamla İlgİlenİyorlar Neden İyİ TopÇulari Almiyoruz 4 Tane Siradan TopÇu AlacaĞina 1 Tane Al Adam Gİbİ Al
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çocuk Trabzonspor'lu.. Yabancı almayacaksan al işte bu adamı..
                cocuk süper yeteneklli ama bana daha cok Yattara tarzi var gibi geldi...bize biraz daha beyin lazim
                Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                Sevdik bi kere napalim

Yorum

• 10. raund. Sarılmalar çok fazla. Sol gözü çok etkiliyo. Adam da vuruyo ama maç bitse biz kazanırız.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10. raund. Sarılmalar çok fazla. Sol gözü çok etkiliyo. Adam da vuruyo ama maç bitse biz kazanırız.
                    genelde samilin maclari sevksik oluyor. ama yinede ins. yener

Yorum

• hayır gazeteci değildir.. başkanın özel kalemidir..
                      başbakanın görüşmelerini de özel kalemi hikmet bey ayarlıyor mesela.. kimse bush la görüşmeleri hikmet yapıyor demiyor..
                      yerel basının iş bilmezliği..
                      eski hakemden yazar olmuş da kulüp onu tekzip edecek..
                      trabzon zor yer..
                      şamil sam spikerimize bakarsanız bütün dünyayı yener.. hele bir mahir var yanında türkçesi sıkıntılı bir arkadaş yorumlarıyla boksu kitlelere sevdiriyor: bence bir kaç round öndeyiz
                      gözü kapanmış sinanın ama kendiliğinden ha yanlış anlamayın
                      inşaallah kazanır sinan, bu satte oralara gitmiş ankaralılar evlerine üzgün dönmesin..
                      ekran başında milli dava yapılan bir hadiseyi kaybetmemiz hoş olmaz..
                      haydi sinan sokaklara(?) dök bizi!

Yorum

• 11. raundda baya dayak yedik. son raunda giriliyor. Sol göz Allah'a emanet.

Yorum

• Stichus
                          Ustadım Trabzonspor hakkında basında yanlış bi haber çıkıyosa Yanlış haberin düzeltilmesini isteyecek.Trabzonsporun basın ve halka işler departmanı varmı.medya ilişkileri bölümümüz vardi diye biliyom.Düzeltme hakkı isteyin yahu.Trabzonspor borsaya açıldı diye biliyom. Kamuoyunu aydınlatma görevi var ustadım ))) kurumsallaşmayı birlikte öğrenceğiz dimi. ))
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 01:22.

Yorum

• bence sınan kaybettı
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• maç bitti. Bakalım sonuç ne olacak.

Yorum

• Malesef kaybettik. Son raundlar baya dayak yedik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X