Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende forumda paylaşacağım isim yok..
    bana yazacak isim varsa gel, yoksa oyalama bizi modunda mı bakılıyor acaba?
    onu bileyim de basın mensubu gibi dolaşmayayım buralarda
    isim misim yok, ben varım

Yorum

• ArkadaŞlar Bu YÖnetİmİn Ben Takimi Sirtlayacak Bİr Transferler Yapacaklarini Sanmiyorum.boŞun Aheveslenmeyİn;ÇÜnkÜ Albayrak Stad Projesİnİ Tamamlamaya ÇaliŞacak.onun İÇİndİr Kİ Bu Sene Öyle İyİ Transfer Beklemek Hayalden Öte Olur. Bİzİm İÇİn Seneye 4.lÜk İyİdİr.boŞuna Heveslenmeyİn.baksaniza Carle Nİn Transferİnde Bİle Para Sorun Oldu.kİmseyİ Kandirmayalim...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende forumda paylaşacağım isim yok..
        bana yazacak isim varsa gel, yoksa oyalama bizi modunda mı bakılıyor acaba?
        onu bileyim de basın mensubu gibi dolaşmayayım buralarda
        isim misim yok, ben varım
        Bu da güzeldi
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• ben diyorumki bizimkiler sakaryalı cangele'yi alır varmı itirazı olan....
          poetricus

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            walla bulabilen varsa kanali internetten cok makbule gecer//
            yok valla eskiden tgrt idi ya güncellememişler daha
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben diyorumki bizimkiler sakaryalı cangele'yi alır varmı itirazı olan....
              Bende isterim alsın ama bizimkilerin iyi futbolculara garezi var o yüzden almazlar diyorum nerde işe yaramayan topçu var onu alıyolar önlerine gelen fırsatlarıda ellerinin tersiyle itiyolar bir bildikleride yok bence sadece bilmişlik yapıyolar....
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bir de şu kulübü borçsuz teslim etme hastalığı var...Ya kardeşim kulüp borç alabilir ne var bunda ?Neymiş efendim kulübü Aralık taki knogreye borçsuz götürebilmek için ince eleyip sık dokuyacaklarmışşşş...Ben şampiyon olamadıktan sonra borçsuz kulüp falan istemem...Borçsuz kulüp istesem Gençlerbirliğini Konyasporu tutarım.Bana borca girebilen transfer yapabilen kulüp lazım...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence durum budur..
                  takımımızı bu kriterlerde değerlendirdikten hemen sonra:
                  aldığımız kalecinin martinez olması durumunda bile lehimize fark oluşturacağını,
                  on numara alırsak rekabette geriye düşmeyeceğimizi,
                  iyi bir forvetle ligin tozunu atacağımızı,
                  düşünüyorum ben!
                  Bir de sol bek eklesek şu listeye...Manevi evlat Celo maalesef solda yeterli değil.

Yorum

• stichus abi ne ettin sen ya besiktasin stoperi yok demissin adamlarda türkiyenin en iyi stoperleri gökhan zan ve ibrahim toraman var...gerisinde katiliyorum yazdiklarina...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• gerçekefsane üstadım ....

her masalın biliyorsun bir sonu vardır genellikle de masallar hep güzel biter şimdi bu yönetim masalı acaba şöyle baglıyabilirmiyiz diye düşünüyor ....

Aralık ayına kadar takım şaka gibi zirvede olursa mutlu sonla bir 3 sene daha masal yazma heyecanı içindeler ...Ama bana öyle geliyor ki 22 temmuzdan sonra her an kongre olabilir ama bir 5 6 hafta beklerler ..

İkinci bir bölüm masalda EYLÜL DE açılacak olan TBMM de cumhurbaşkanlıgı meclis başkanlıgı seçimleri varken (bekleyen öncelikli kanunları yazmıyorum dahi )aradan bizim stad için gerekli olan yasayı çıkaracaklar gerçi o da masal ya neyse ...

Masalın en kötü kısmı ise masalın baş rol kahramanının eger yasa çıkmazsa ben oynamam demesi .. işte masal burada kilitleniyor ...

24 yaşında bir taraftarın bırak şampiyonluk görmesini zirve heyecanını dahi yaşadıgı en çok 2 sezondur

Yorum

• sol bek faruk bayar veya arthur etienne boka
                        kale martinez
                        oyun kurucu federico insua
                        forvet ali güzeldal
                        stoper emre güngör
                        sol acik ibrahim akin

bu yazdiklarimdan 3-4ünü alsalar yeter bence
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• oyun kurucu olarak bonservisi elinde olan ali karimiyi niye düsünmüyoruz anlamis degilim...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @ gerçekefsane

ikimiz Lavezzi için bi kampanya başlatsak iyi olacak...Ben her hafta ağzım açık izliyorum Sport İtalia kanalından Lavezzi yi...Bu adam dünyanın büyük takımlarından birine gitmeden alınmalı...Ribery gibi bi adam ama daha teknik...Çok ciddiyim...Bu adam alınmalı...Başka transfere de gerek yok...
                            ustadım lavezzi yi nerden alcaz.hakketen bizim yönetim pazarlamayı bilmiyolar. herthayla macını almanyada otel sahasında yapma git, büyük stadta yap. gelirleri paylaş. dortmund, köln gibi takımlarla, gurbetcilerin yoğun yerlerde maç yap. gelirleri paylaş, lisanslı ürünleri sat. yayın hakkını pazarla. efes cupa bile almıyolar artık. İstanbulda hazırlık maçı yap. çok kolayda
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 00:15.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ustadım Trabzonspor lavezzi yi nerden alcaz.hakketen bizim yönetim pazarlamayı bilmiyolar. herthayla macını almanyada otel sahasında yapma git, büyük stadta yap. gelirleri paylaş. dortmund, köln gibi takımlarla, gurbetcilerin yoğun yerlerde maç yap. gelirleri paylaş, lisanslı ürünleri sat. yayın hakkını pazarla. efes cupa bile almıyolar artık. İstanbulda hazırlık maçı yap. çok kolayda
                              Forma ve kombine satmalı kulüp...Kaliteli transferlerle olur bu ancak...Lavezzi diyorum, gerisi yalan...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Stad isinin olmasi cok zor Bursa bile yapiyor kayseri yapti Rize yapiyor bizim Baskan verdigi stad sozunu daha resimden oteye goturemedi.Kimse iyi bir tablo cizmesin umutluyuz ama gorunen koy klavuz istemez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X