Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne zaman kasımpaşalı oldu benim dediğim dortmunddaki cocuk

Yorum

• bocanin yedek kalecisini ne edecegiz yau...ozaman cordobayi alalim onu alacagina hic olmazsa türkiyeyi taniyor...
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• -_- -_- -_- -_- -_-

^^ ^^ ^^
        En son xenophobia tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 19:56. Sebep: ölesine

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne zaman kasımpaşalı oldu benim dediğim dortmunddaki cocuk
          ziya" senibi deneyelim adamım"dedikten hemen sonra bi kaçgün önce
          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• çok iyi o zaman

Yorum

• kaleye martinez veya hasagicden baska biri alinamazsa o bölgeye bosuna transfer yapmaya gerek yok ozaman hazir jeffersona sans verip güvenmemiz lazim...ben jeffersonda büyük yetenek görüyorum...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bocanin yedek kalecisini ne edecegiz yau...ozaman cordobayi alalim onu alacagina hic olmazsa türkiyeyi taniyor...
                Yapma en azından sen yapma 37 yasına gelmis futbolu bırakacagını ülkesinde radyosuna acıklamıs bir futbolcuyu alalım diyorsun Bobandila kaliteli kaleci dünya kupasında tek basına savunmustu resmen kalesini Bocada Abbondizarinin Getafeye gidisi sonrası transfer edildi cok iyi maclar cıkardı sonra hocasıyla tartısmıs genelde bu sene yedek oturmus yası da 31 tam bize göre bence Mondi gibi saglam bir kaleci Tolgayı da yetiştirir.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaleye martinez veya hasagicden baska biri alinamazsa o bölgeye bosuna transfer yapmaya gerek yok ozaman hazir jeffersona sans verip güvenmemiz lazim...ben jeffersonda büyük yetenek görüyorum...
                  Böyle giderse sonumuz Jefferson gözüküyor zaten hersene böyle

Yorum

• jefferson iyi kaleci aslında
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle giderse sonumuz Jefferson gözüküyor zaten hersene böyle
                      dogru yaa..bizim de bi jeffersonumuz vardi iyi usak bence ...
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• kaleciye hiç gerek yok,jeferson götürür bu işi
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kaleciye hiç gerek yok,jeferson götürür bu işi
                          aha efsane kaleci konuştu tamamdır artık kaleciye gerek kalmadı
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaleciye hiç gerek yok,jeferson götürür bu işi
                            Jeffersonda kaleciligin k si bile yok ona verdigimiz sansı Tolgaya verseydik simdi kaleci aramamıza gerek kalmazdı ikinci Ligdeki kalecilerin bile bircogu Jef kadar kaleci zaten burada bazı arkadaşların dedigi gibi Jef iyi kaleci olsaydı yanımızda kaleci arayan Rize yeni cıkan takımlar Belediye Kasımpasa niye iztemiyorlar bu Kovayı.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jeffersonda kaleciligin k si bile yok ona verdigimiz sansı Tolgaya verseydik simdi kaleci aramamıza gerek kalmazdı ikinci Ligdeki kalecilerin bile bircogu Jef kadar kaleci zaten burada bazı arkadaşların dedigi gibi Jef iyi kaleci olsaydı yanımızda kaleci arayan Rize yeni cıkan takımlar Belediye Kasımpasa niye iztemiyorlar bu Kovayı.
                              Jefferson bir seferinde verdigi demecte "Brezilyada topu celmesini ögretiyorlardi , Türkiyede hep tutmami istiyorlar " demsiti
                              Bu herifin önce kalecilik kursuna gitmesi gerek
                              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                              Sevdik bi kere napalim

Yorum

• vallah onu bunu bilmem simdi güney amerikadan gidip kaleci getirmeye hic gerek yok...elinde bonservisi olan bir hasagic var onu al...gaziantep fransadan yeni kaleci bile almis...olmadi git martinezi al...ne gerek var arjantinlerde kaleci aramaya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X