Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un büyüklüğünü, sizin de küçüklüğünüzü gösterir, 3 büyüklermiş!!
    Bu açıklamayı yapan adama yazıklar olsun.Daha ne kadar rezil edecekler bizi!!!

Serkanın faydalı olmasını umuyorum takımda baya .ötü yere yakın topçu oldu,korkulur bunlardan
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MC JABI yi tuttum

Ama Yattarayla alemlere akarlarsa DJ olsun

Jabinin ilk ismini bilen varmı???
      douda buydu galiba

Yorum

• Hala ihtiyacımız olan bölgelere transfer yapamadık şimdilik elalemin artıklarıyla yetiniyoruz...
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• haber sitelerin de eziklerin altyapılarına önem gösterdiklerini gösteren haberler okuyorum bizimkiler ise oyuncuları kendinize takım bulun diyo
          gel de sinirlenme yazıklar olsun biz diyoruz ki öze dönmenin zamanı geldi bunlar ise tam tersini yapıyor
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bende resmi ilk gördügümde aynisini düsündüm yattara ve jabi cok iyi bir ikili olacak insallah...
            katılmakla beraber
            serkan gökdenizde iyi bir ikili olacak
            her ikileride birbir lerine benziyorlar hayırlı ugurlu olsun
            çalışkan çalışan bi gökdeniz ve serkan neler yapmaz ki
            ne yalan söyleyim birazcık heyecanlandım
            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• .....................
              En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 16:12.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ŞİMDİ DE VİLLAR!

Trabzonspor’u ‘1’ Numaralı sorunu olan kaleci konusunda kararsızlık yaşanırken, Rüştü’nün Beşiktaş ile sözleşme imzalaması, Martinez için Sakaryaspor’un yüksek bonservis bedeli talep etmesi, Milan’ın ikinci kalecisi Sterori’nin kiralık olarak alınmak istenmemesi nedeniyle yeni arayışlar başladı. Yönetimin Cordoba ile maç başına prensip anlaşmasına varmasına karşın, yine de yeni isimler gündeme geliyor. Daha önce menajerlerin önerdiği ve alınması için girişmelere başlanan Paraguay Milli takımının ikinci kalecisi Bobadilla ile ilgili olarak birkaç gün bekleme kararı alındı.

Villar Arjantin’de Oynuyor

Bu kez de gündeme yine Paraguay Milli takımının birinci kalecisi Justo Wilmar Villar geldi. Arjantin’in Neveld Old Boys takımının formasını giyen 29 yaşındaki kaleci için Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da olumlu görüş belirttiği ifade edildi. Bu akşam saatlerinde Villar için bir görüşme yapılacağı, sonuç alınamaması halinde, Bobadilla’nın yeniden ilk sıraya geçeceği kaydedildi. Bu isimden de olumlu bir sonuç üretilememesi durumunda ise bu kez Cordoba’yla sözleşme yapılabileceğine işaret edildi. Kolombiyalı kaleciye bu nedenle birkaç gün beklemesi söylendi.
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• BAŞKAN’IN FATİH AŞKI!

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın, Fatih Tekke konusundaki ısrarı devam ediyor. Geçen sezon Rusya’nın Zenit kulübüne 7 milyon 450 bin avro karşılığı satılan Fatih Tekke’nin, yeniden Bordo-Mavili takıma kazandırılması için çaba harcayan Albayrak’ın yakın çevresine, “Fatih’i sattığıma pişman oldum. Gerçi o günkü şartlarda, Fatih’in özel nedenlerinden dolayı da gitmesi gerekiyordu ama artık bu konular kapandı. Fatih Tekke Rusya’da mutlu değil. Türkiye’de bir başka takımda da huzur bulamaz. Avrupa’ya bu yaştan sonra gitmesi de kolay değil. Ne yapıp, edip, Fatih’i yeniden Trabzonspor’a kazandıracağım” diye iddialı konuştuğu ifade edildi.

Sürekli Görüşme Yapıyor
                  Başkan Nuri Albayrak’ın, Rusya’da ligin devre arasına Eylül ayında girdiği için bu oyuncuyla ilgili planlarını da buna göre yaptığı dile getirildi. Fatih Tekke ile sürekli olarak telefon görüşmesi yapıp, “Seni takımda görmek istiyorum. Şampiyonluk mücadelesi vereceğiz ve bunun için de sen de olmalısın” dediği kaydedildi. Rusya’nın Zenit kulübü 7 milyon 450 bin avro’ya aldığı ama henüz beklediği randımanı bulamadığı Fatih Tekke’yi yüksek bir rakamla satmak istiyor. Albayrak’ın bu oyuncunun kafasına girmesinden dolayı da Rus kulübü yöneticileri rahatsızlıklarını zaman zaman gazetelere açıklamalarda bulunarak dile getiriyorlar.

Fatih’de Gönüllü Ama!
                  Bordo-Mavili kulüpte 4 sezon adeta krallar gibi oynayan ve sürekli gol atarak ülkenin gündemine giren Fatih Tekke, Rusya’da gözden uzak olmanın sıkıntısını yaşıyor. Bu futbolcunun da gelmeye sıcak baktığı fakat sorunun bonservisi olduğu ifade ediliyor. Başkan Nuri Albayrak ise bu sorunu kiralama yöntemiyle birlikte ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Zenit yöneticilerine, “En azından Fatih’e vereceğiniz bedelden kurtulursunuz” teklifini iletiyor. Başkan Albayrak, Ziya Doğan’a da Fatih alternatifini sunarak özellikle yabancı forvet konusunda Ağustos ayının sonunu beklemelerinin daha doğru olacağını söylediği ve bunun benimsendiği kaydedildi.

Yorum

• Şimdi Bobodillamı daha iyi Villarmı?

Vilların tipini Runjeye benziyo beğenmedim

Yorum

• fatihi getirerek koltuğunda kalmaya çalışıo
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

Şimdi Bobodillamı daha iyi Villarmı?

harbi ya

Yorum

• millet tranferde arayi acti kadrolarini kurdular bizim daha futbolcular gideceklerde biz oyuncu alacagiz.Nuri Albayrak tatili haketti nasil olsa serkani aldi.

Yorum

• beyler ntv nin haberinde mehmet akgünün ts ile anlaştığı söyleniyodu..daha doğrusu trabzonun anlaştığı isimleri sıralıyodu..serkan-jabi-adnan-mehmet akgün..

Yorum

• "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Şimdi Bobodillamı daha iyi Villarmı?

Villar 40 Kez Paraguay Milli oldu Arjantinde Neweld Old Boys takımında oynuyor 1977 dogumlu son dünya kupasında ilk macta sakatlandı o yüzden izleyemedik bir önceki dünya kupasında zaten Chilavert vardı boyu biraz kısa 1.80 cm boyunda ama kıtada tanınmıs kaleci Bobadilla 8 kez Mili oldu ama son dünya kupasında cok iyiydi ki Kıtanın efsane takımı Bocaya transfer oldu 1976 dogumlu boyuda 1.92 olması lazım ..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X