İlk olarak murat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi hayrola peşpeşe aynı mesaj 4. kez..İlk olarak Travelair tarafından gönderildiBir bakalım. Mantalitesi eksik diye Afrika'dan alınmayacak, Brezilya'dan alınmayacak... Büyük ihtimal aynı sebeplerden ötürü kuzey ülkeleri ve Avrupa'dan gurbetçiler üzerine yoğunlaşılacak. Gurbetçilerin yıldızlığa aday olanları baya işimize yarar diye düşünüyorum ama onları da eskisi gibi Alman kulüpleri bırakmaz artık
Nuri Şahin gibi oyuncuları 2 sene gibi bir süre kiralamak akıllıca olur. Çünkü hem daha takımında banko oynayamıyor, hem de Dortmund Türkiye'de oyuncunun yıldızının parlayacağından bu hamleye soğuk bakmayacaktır
bağlantı kastı galiba
Yorum
-
Bence yanılıyorsun. Stichus orda başka bişeyi vurgulamak istedi ama bazı arkadaşlar stichusun kim olduğuyla çok ilgili olduklarından hemen her yazısından bişey çıkarmaya çalışıyolarİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehuhu stichus..
haberler ibo dan mı geliyordu..
o gidince gizlilik geldiğine göre.....

Bu arada Travel yeter da!
Yorum
-
forwette fatih ve gökhan.. umuttan daha kaliteli bir türk forwet yok bu ikilinin dışında yok bence..İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada yabancı transferi yapamazsak, yerlilerden orta sahada "organizatör" ve iyi bir forvet kim var alınabilecek? veya bu mevkilerde oyunu domine edebilecek, elimizde mevcut ceyhun ve umut'tan daha iyi bileri var mı?
orta saha organizatörü türkiyede pek yok zaten.
yabancı olması mecburi..
Yorum
-
Kusura bakmayın arkadaşlar forum hatası sanırım
diğer olasılıkta Ziya hocayı affetmem. İyi transferler yapsın biz de asıl taraftarlığımıza geri dönelim gözümüz arkada kalmasın
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ERSEN MARTİN UZATMIYOR
Trabzonspor'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatma isteğine golcü oyuncudan ret...

Başkan Nuri Albayrak'ın kendisine mukavelesini 1 yıl uzatma yönünde teklif yaptığını doğrulayan Ersen, "Ancak bunu kabul etmedim. Gelecek yıl sonunda şartlara göre karar vereceğim" dedi
BİTİNCE, KONUŞALIM
Trabzonspor'da Ersen Martin sözleşmesini uzatmaya yanaşmadı. Gelecek sezon sonu mukavelesi sona erecek olan golcü oyuncu ile sözleşmesini 2009'a uzatma yönünde teklif yapan Başkan Nuri Albayrak red cevabı aldı. Başkan Albayrak'ın kendisine sözleşmesini bir yıl daha uzatma yönünde teklif yaptığını doğrulayan Ersen Martin, "Ancak ben bunu kabul etmedim. Gelecek sezon sonu mukavelem bittiği zaman ki şartlara göre kararımı vereceğim" dedi.
TRABZON'DA MUTLUYUM
Trabzonspor'da mutlu olduğunu ancak futbol geleceğinde karar verenin kendisi olması açısından sözleşmesinin uzatılması teklifine sıcak bakmadığını ifade eden Ersen, "Sezon bitince, tabi ki ilk konuşacağım kulüp Trabzonspor. Eğer onlar benden yine kalmamı isterlerse ve şartlarda uygun olursa yeniden mukavele yaparız. Gitmek düşüncem olmadığı için bir çok teklifi geri çevirdim. İnancım gelecek yıl Trabzonspor'da özlenen şampiyonluk mutluluğunu yaşamamız" dedi
Ersenin sözleşmesi 2008 Yılında bitiyor bence Ersene iyi teklif varsa satılmalı forvette Umutun yanına Mehmet Cakır ve kaliteli bir golcü bir futbolcu alınmalı Fatih Tekke veya yabancı bir forvet çünkü Ersen zaten kalırsa 2008 de kalmaz burada.......En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 31.05.2007, 14:16.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
iran ile almanya hazirlik macini izlemeistim dünya kupasi 2006 öncesinde, o kadar ugrasa ( genelliklede tek basina hareketler ) ortaya bir sey cikmamisdi.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALİ KERİMİ TEKLİFİ
Fiorentina’dan Luca Toni’yi alan Alman kulübü İranlı’yı gözden çıkardı.
İŞTE SİZE YILDIZ
Polonya, Norveç, Danimarka ve İsveç te ucuz ama kaliteli futbolcu arayan Trabzonspor’a Bordo-Mavili taraftarlar yıldız futbolcu önerisinde bulundu. Bayern Münich’de oynayan İranlı ünlü yıldız Ali Kerimi nin kulübüyle olan sözleşmesinin de bittiği hatırlatıldı. Özellikle Almanya da yaşayan Trabzonspor taraftarları takagazete@takagazete.com internet adresi aracılığıyla Trabzonspor başkanı Albayrak tan “İşte size yıldız,buyurun alın” isteğinde bulundular.
KARİYERİ MÜTHİŞ
Ali Karimi İran’ın gelmiş geçmiş en ünlü futbolcularının başında yer alıyor. 29 yaşındaki Bayernli yıldız Bundesliga’da müthiş bir kariyer elde etti. Fransız yıldız Ribery ile imza aşamasına gelen Bayern, İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen tecrübeli golcü Luca Toni'yi transfer ediyor. Bu haber B.Münich'in resmi internet sitesinde de doğrulandı. Bayern Münich'in Luca Toni için Fiorentina'ya 11 Milyon Avro ödeyeceği belirtildi.
Ne ile ünlü futbolcu merak ediyorum ? Trabzonspora nasil katki yapacak ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Adnan'ın ve özellikle Serkan'ın işi bittiyse ön sözleşmeleri neden basın önünde imzalatılmıyor? Böylece önümüzü daha rahat görür provokasyonlara gelmezdik. Serkan da iş giderek yaşlaşıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
STEPANOV A.MADRİD'E
Trabzonspor'un başarılı savunmacısı Milan Stepanov'a Atletico Madrid kancası...

GELİYORLAR
Trabzonspor'un başarılı savunmacısı Milan Stepanov'a Atletico Madrid kancası. İspanyol ekibinin, Stepanov için önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek yönetim ile masaya oturacağı belirtildi. Milan'ın da gitmek istediği belirtilirken, Trabzonspor'un iyi bir bonservis ücreti karşısında transfere onay vereceği öğrenildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
satalim anasini satiyim... gökdenizi, yattarayi, umutu, hepsini satalim... yeterki borcsuz bi takim olalim, siradan bii anadolu kulübü yapalim takimi....
BAZEN DüSüNÜYORUmdA....NEKADAR UGRASIYORLAR TAKIMI SIRADAN BIR KULÜP yAPMAYA, VE OKADAR UGRASLARA RAGMEN YINEDE TRABZONSPORUMUZUN ADI BILE YETTIGINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK...YIYE YIYE BITIREMIYORLAR TAKIMI...:ALLAHINDAN BULSUNLAR
Yorum
-
Albayrak`tan Balcı gerçeği
Serkan Balcı için konuşan Başkan Nuri Albayrak, "Biz futbolcuyla anlaştık hiç bir sorun yok. Seneye bizde oynayacak" dedi.
31.05.2007
Albayrak, kaleci transferiyle ilgili olarak ise, "Arayışlarımız var, ancak illa kaleci alacağız diye de kaleci aramıyoruz. Tolga işini biliyor ve takımı götürür" dedi.
Transfer çalışmaları hakkında Trabzonspor'un en yetkili ismi konuştu. Başkan Nuri Albayrak, şu anda herşeyin istedikleri gibi gittiğini söyledi. Albayrak, Samsunsporlu Adnan'dan sonra Fenerbahçeli Serkan ile de her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe'nin futbolcuyla ilgili fiyat artırması bizi ilgilendirmiyor. Biz Serkan Balcı ile her konuda anlaşmaya vardık ve gelecek sezon bizim formamızı giyecek. Ve takıma katkı sağlayacağından eminim. İmzayı hangi gün atıp atmayacağı önemli değil. 11 Haziran'da başlayacak transfer sezonu ve bu futbolcumuzda o süreçten sonra Trabzon'a gelerek resmi imzayı atacak. Serkan Balcı'nın transferi Trabzon'a ve Trabzonspor'a hayırlı olur inşallah" dedi.
Kaleci arayışlarının da olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, "Avrupa'da ve Türkiye'de görüştüğümüz 3 - 4 tane kaleci var. Bunların isimlerini vermek doğru olmaz. Ancak anlaşma aşamısına geldiğimiz kaleci yok. Ben Tolga'ya güveniyorum. Şu ana kadar beni hiç utandırmadı ve işide götürüyor. İlla kaleci almak için kaleci almayacağız. Tolga bu işi götürür" diye konuştu. Transferde kota koymayacaklarını söyleyen Albayrak, "3 - 4 demek doğru olmaz aslında. Zaten bol alternatifli bir kadromuz var. Gerekli transferleri yapacağız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'ın isteği oyuncuların doğrultusunda çalışmalar yapacağız" dedi.
Albayrak, yeni sezon için taraftarlarda sabırlı olmalarını isteyerek, "Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hem takım anlamında hem de maddi gelir getirici projeler için çalışıyoruz. İstanbul'daki istasyon projemiz bitti. Buradan 2 - 3 ay içerisinde kulübün kasasına belirli bir miktarda para girecek. Stad projesi içinde çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda da somut adımlar atmaya çok yaklaştık. Bu sezon bir çok borç ödedik. Sadece Tomas Jun'a 3. 5 Milyon Euro para ödedik. Onun dışında borsaya da çok miktarda ödeme yaptık. Ben asla eski yöneticileri kötüleyici birşey söylemem, söylemem de. Bizim işimiz bu kulübü yönetmek ve başarı getirmek onun içinde sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
DAHA öncede yazddım, bu borç Trabzonspor için hiç önemli bir borç değildir.mesele borcun yönetilmesidir.bursanın bile 21 trilyon borcu vardır.niye bu kadar çok borç edebiyatı yapılıyor, biz büyük klübüz arkadaşlar.bizim için tek karamsarlık var oda bu yönetim ve traktörün hala devam ediyor olmasıdır.
Yorum
-
KEMAL ‘TAMAM’ DEDİ
Trabzonspor transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, ismi son günlerde gündeme gelen Kayserispor’un bu sezon yıldızı parlayan orta saha oyuncusu Kemal Okyay ile her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Bir sezon boyunca Teknik Direktör Ziya Doğan’ın özel olarak takip ettiği ve ettirdiği Kemal’le ilgili tüm referanslar olumlu gelince, bu oyuncu için düğmeye basıldı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kemal Okyay’ın gizlice Trabzon’a gelip yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve Trabzonspor’a ‘evet’ dediği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da Kemal ile bir görüşme yaparak, ‘Seni çok istiyorum. Gelecek sezon takımın en stratejik oyuncusu olacaksın” diyerek kendisini ikna ettiği vurgulandı.
Başkan Devreye Giriyor
Kemal Okyay’ın kendisiyle ilgili sorunlar ortadan kaldırılınca ve bu futbolcu ile ön protokol imzalanınca Trabzonspor kurmayları şimdi yönlerini Kayserispor’a çevirdi. Bu kulüp ile irtibat kurulduğu belirtildi. Başkan Nuri Albayrak’ın Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Başkanı Recep Mamur ile ayrı ayrı görüşmeler yaparak bu işi bitirmeye çalışacağı ifade edildi. Başkan Albayrak’ın Ömer Rıza ve bir futbolcu daha verebileceği kaydedildi. Albayrak’ın Ömer Rıza ve bir miktar da para önerisi de getireceği dile getirildi. Kayserispor’a geçen sezon Tayfun Cora’yı para almadan kiralayan ve bu kulüple iyi ilişkileri bulunan Albayrak’ın, Kemal transferini kesin olarak bitirmesi bekleniyor.
Çok Yönlü Bir Oyuncu
Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un da, “Trabzonspor ile oyuncu alışverişi yapabiliriz” şeklindeki sözleri, Kemal’in transferini kolaylaştırabilecek etkin olarak kabul ediliyor. Kayserispor’a, “Mehmet Topuz ve Gökhan’dan vazgeçip sizi rahatlatacağız ancak Kemal’i mutlaka istiyoruz” deneceği de belirtildi. Kayserispor altyapısından yetişen 22 yaşındaki Kemal Okyay, orta sahada hücuma dönük olarak forma giyiyor. Hem gol yollarını iyi kullanan ve takımı atağa kaldıran, hem de 90 dakika oyun içinde savunma anlayışından da vazgeçmeyen özelliğiyle bu oyuncunun çok yararlı olacağı raporları elde bulunuyor. Ziya Doğan’ın da yönetime, ‘Bu işi mutlaka bitirin’ dediği belirtildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum