Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Melih kardeşimiz bir şeyler biliyor-duyuyor ve onları bizimle paylaşmak istiyor gibi arkadaşlar...Kendisini kırmayalım derim ben...

öğrendiğim şeyleri gelip burda sizinle paylaşıyorum ben kimseye ümit de dağıtmıyorum bundan bir kazancım yok siz üzüldünüz sanki ben üzülmedim yapamdğımız transferlere ?
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• tek transfer yaptık oda jabi

Yorum

• vay be bu yonetimden bisy olmayacagini kanitirdir bu carle olayi aynisini Musampada yasadik daha carleyi alamayan yonetim daha iyisini nerden alacak en fazla alcaklari Turkiyeden vasat bir futbolcu.Gelecek sene 3.-4. arasinda yarisiriz mevcut kadroyla ruya gormeye gerek yok.

Yorum

• ahlaklı bir yönetimimiz ... kemiyyet itibariyle "gayet iyi bir kadromuz ve başkanın beceriksizliğine paratoner olacak yeni bir yöneticimiz var ....ha birde allahtan istanbulda bordo takım mavi takım çekişmesi var ..yoksa çekilmez olur futbol ...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yahu şimdi meseleye cart diye dalmak istemiyorum da bu gerginliğin anlamı ne burası bir forum yani kişilerin bilgi ve düşünce alış verişi yaptığı yerlerdir.Gereksiz yere ortam germeye neden yok.Görüşbildirmeden bir kısıtlamada yok..
            Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim kimseye cephe aldigim yok!! O gazetelerden haber ekleyenleride savunmuyorum, onlarda ayni seyi yapiyorrrrr.. Bagirarak konusma!!!

oof kardeşim sen ben sabaha kadar burda dursam da ne dediğimi anlamıyacaksın elştirmek için eleştirmeyin sizde bir şeylerle gelin tartışalım ama burda bizi kandırma,ümitlendirme demeyin! ben sadece edindiim bilgileri söylüyorum ister aldır ister aldırma ! (bağğırdığımı nasıl anladın)
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• LAVEZZİ yi San Lorenzo nun oynadığı son 7-8 maçta Hotbird uydusu Sport Italia kanalından canlı olarak izledim...Hani Türkiye de bir adet var ya gelen her orta saha oyuncusu Alex le kıyaslanır...Ricardinho 5 alex eder, Maarcelinho aLEX İN DAHA TEKNİĞİ FALAN DİYE...

Samimiyetle söylüyorum ki bu adam Alex i 20 ye katlar...Çok teknik, çok hızlı, çok bitirici , çok genç ve en önemlisi oynadığı takımı Arjantin Kapanış Ligi Şampiyonu yaptı...Lig bitti...3-4 milyon E verilirse toplam maliyeti karşılanabilir...

Şampiyon oluruz biz o zaman...

LAVEZZİİİİİİ......................
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Yildiz isteyen gokyuzune baksin. Buyuksun Ozkan Hoca...
                  Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Şimdi şöyle bir olay var adamla konuşmadan önce sayitoğlu arjantinden bi adam var o olmazsa bunu alırız gibilerinden bişiler diyo.. Akşam vakti geldi haber dikkat ettiyseniz ordaki saat farkındandır diye tahmin ediyorum.. Bence yönetim başkasıyla anlaştı onun için bu futbolcudan vazgeçildi.. Tabi bunların hepsi birer varsayım..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yildiz isteyen gokyuzune baksin. Buyuksun Ozkan Hoca...
                      ++++++++++1967
                      Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oof kardeşim sen ben sabaha kadar burda dursam da ne dediğimi anlamıyacaksın elştirmek için eleştirmeyin sizde bir şeylerle gelin tartışalım ama burda bizi kandırma,ümitlendirme demeyin! ben sadece edindiim bilgileri söylüyorum ister aldır ister aldırma ! (bağğırdığımı nasıl anladın)
                        Adami hasta etmeyin aksam aksami fisildayarak söylemiyordun herhalde!!! Tamam istedigini anlat sorun degil, ben alistim böyle haberlere, alismayanlar düsünsün!

Yorum

• Hayırlısı olsun valla üzülmedim, olsa da çok sevinmeyecektim.. Bekliyoruz bakalım, belki daha iyisi gelir..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            LAVEZZİ yi San Lorenzo nun oynadığı son 7-8 maçta Hotbird uydusu Sport Italia kanalından canlı olarak izledim...Hani Türkiye de bir adet var ya gelen her orta saha oyuncusu Alex le kıyaslanır...Ricardinho 5 alex eder, Maarcelinho aLEX İN DAHA TEKNİĞİ FALAN DİYE...

Samimiyetle söylüyorum ki bu adam Alex i 20 ye katlar...Çok teknik, çok hızlı, çok bitirici , çok genç ve en önemlisi oynadığı takımı Arjantin Kapanış Ligi Şampiyonu yaptı...Lig bitti...3-4 milyon E verilirse toplam maliyeti karşılanabilir...

Şampiyon oluruz biz o zaman...

LAVEZZİİİİİİ......................
                            kardes haklisinda bunlar alamaz Lavezziyi bosuna umitlenmeye gerek yok gelecek olan adam mevcut kadrodakilerden daha iyi olmayacaktir heralde.

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yildiz isteyen gokyuzune baksin. Buyuksun Ozkan Hoca...
                              zaten baktiklarimizida onun sayesinde bakiyoruz..ama bi insana bu kadar haksizlik yapilabilinir..alt yapi ne alemde..suanda neler yapiyor kimsenin haberi yokmu????
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kardes haklisinda bunlar alamaz Lavezziyi bosuna umitlenmeye gerek yok gelecek olan adam mevcut kadrodakilerden daha iyi olmayacaktir heralde.
                                lavezzimi o bahsedilen arjantinli oyuncu..bonservisi elinde olamaz degilmi
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X