Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.Kennan Hasagic
    2.Serkan Balcı
    3.Fredrik Risp
    4.Erdinc Şehit
    5.Celalettin Kocak
    6.Ayman Abdelaziz
    7.Hüseyin Cimşir
    8.Gökdeniz Karadeniz
    9.İbrahıma Yattara
    10.Fatih Tekke
    11.Umut Bulut

Birde eldeki 4 beladan kurtulunca ( Milanın satılacagını da düşünüyorum ) 2 yabancı alırsın bu takıma biri sol beke teknik ve güçlü bir futbolcu birde orta sahaya futbolun iki yönünü oynayabilecek bir oyuncu alırsın Stephanovu satarsanda alırsın Emre Güngör birde Mehmet Cakırı kapatırsın transferi..........

Fatih Tekke Serkan Balcı Kennan Hasagic Mehmet Cakır ve iki yabancı yukarıdaki kadroyu zorlayabilecek......
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 15:34.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önemli olan hangi futbolcuların alınacagından ziyade alınacak isimlerin görüş birliğiyle ve zamanında alınmasıdır yani Wederson alınamayabilir ne yapalım başkan çok becerikli degil Avrupaya bile gidemiyoruz bize gelmek istemiyorda olabilir Sakaryaya gelince çok saçmalamaya başladılar Martinez için çok fazla para istiyorlar hala ellerinde kalacak öyle gözüküyor ben şu transferleri yapsınlar sonrada iki kaliteli genc yabancı alsınlar yeter:

4 Transfer yapın kimseyi satmayın iki yabancıyıda birini sol beke birini de forvete alın mesela Polonyalı ikizleri alın Brozek kardeşleri yukarıdaki listeden bonservis parası verilecek tek topçu Mehmet Cakır ve ikizler olacaktır o kadarda yapın son uyarıdır......
      bu Brozek pawel brozek mi? cm 01-02 de bayağı ii topcuydu

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu Brozek pawel brozek mi? cm 01-02 de bayağı ii topcuydu
        Evet kanka Pawel Brozek..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• arkadaşlar serkan balcı transferinde gelişme var mı?
          İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Bjk Hakanın ardından Şilili Rodrigo Telloyla da anlaşmış
            Uyuyun,uyuyun! Öpücekler sizi!

Topu topu 5 transfer yahu Kaleci ,sağbek, önlibero, sol kanat , forvet
            Forvet Fatih olursa bir ortasaha daha alınabilir

Yorum

• İyi oyuncu. Ama bonservisliyse alabilir miyiz? Malum "Marcelinho'yu aldık ama parasını başkanımız ödemişti" Hem "Başarılı olacağı garanti olsa 2 katını da veririz ama başarılı olacağı garanti değil"
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yazıklar olsun bu yönetime bunlardan bişey olmaz ancak laf Albayrak sen gittin büyükşehir şampiyon oldu bu arada millet zidane i izliyor bizimkiler daha Adnanda kaldı

Yorum

• Bjk nin başında hocası yokken gidip Portekizden sol bek alıyor bu adamın adı kaç aydır geçiyordu yine kaleci Hakanı hemen alıyorlar fb yine aynı hemen başladılar hızla bizimkiler ne yapıyor aralarında anlaşımıyorlar kimseyi tanımıyorlar serkanı aldık dediler kaç gündür ses yok adam portekizden getiriyor bizimkisi ankaradan getiremiyor sakaryadan Martinezi bile alamiyoruz o kadar düştük yazıklar olsun canım sıkıldı vallahi hoca polonyaya gitmiş dönmüş telefonları kapalı kimse ulaşamıyor hala Rüştüyü bekliyorlar kaleye adam kaç gündür bagırıyor ben ala fenerliyim diye hala Hasagici tartışıyorlar kardeşim kaç maç oldu izlemedinmi işiniz nedir orada defolun gidin.........

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bursaspor'da Zidan sesleri!

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Senal, Mısırlı golcü Mohamed Zidan ile görüştüklerini bildirdi. Senal, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Almanya Birinci Ligi Bundesliga takımlarından Mainz'in formasını giyen Mısırlı ünlü golcü Mohamed Zidan'ı bir süredir takip ettiklerini belirten Senal, ''Zidan ile görüşüyoruz. Anlaşma konusunda belli bir noktaya geldik. Tek sorun Bursa'nın nasıl bir şehir olduğunu bilmemesi. Gerekirse kendisini getirip kentimizi gezdireceğiz'' dedi.

29.05.2007
                    Kaynak : AA
                    merhaba
                    mohammed zidan bursaya hic gelir mi almanyadan cok teklif geliyor sanki ozaman türkiyeye gelecek. bu mesaj dogru degil
                    selamlar

Yorum

• Albayrak yazıklar olsun şu durumunuz bizi utandırıyor sizler utanmıyormusunuz Djokajın bile sözleşmesini feshedemeyen klupden ne olur Ankaraspor Jevriçle hemen fesheyledi sözleşmeyi siz turşularını kurun nasıl olsa size de malzeme çıkıyor

Yorum

• bu arada bayernde toninin isini bitirmis
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• başkandan hocadan kulüpten ve şehirden utanmak için bahane arıyor görüntüsü veren arkadaşlar var..
                          daha resmi transfer sezonu açılmamışken yaylım ateşe geçilmesini anlamak mümkün değil..
                          alacağın adamların kulüpleriyle görüşmelerine öncelik vermelerini makul karşılayamıyorsan taraftarlığını gözden geçirmen lazım..
                          son maçın ardından tatile değil maç izlemeye giden hocan var..
                          serkanla rüştüyle tekkeyle görüşen ve yol alan başkanın var..
                          eldeki oyunculardan zarar etmeden kurtulmak için çaba harcayan bir asbaşkanın var..
                          içerden dışardan yıkılmayan kulübe sürekli köşelerinden darbe vurmaya uğraşan yazarlara ve forum kullanıcılarına hayret ve ibretle bakıyorum..
                          herkese yaranmak mümkün değildir anlıyorum ama içinizde hiç mi iyi bakmaya çalışan yoktur yahu?
                          hocamız kaleci istemiş sağ bek istemiş sol bek istemiş oyun kurucu istemiş forvet istemiş..
                          daha resmi transfer başlamamış..
                          eloğlu iç transferini çözmemiş..
                          adam daha hoca arayışında..
                          nedir bu kendi takımından utanma merakı?
                          alınan satılan oyunculara bakıp ibret almıyor musunuz?
                          marcelinho yu yine mi alalım?
                          la havle vela kuvvete illa billah!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkandan hocadan kulüpten ve şehirden utanmak için bahane arıyor görüntüsü veren arkadaşlar var..
                            daha resmi transfer sezonu açılmamışken yaylım ateşe geçilmesini anlamak mümkün değil..
                            alacağın adamların kulüpleriyle görüşmelerine öncelik vermelerini makul karşılayamıyorsan taraftarlığını gözden geçirmen lazım..
                            son maçın ardından tatile değil maç izlemeye giden hocan var..
                            serkanla rüştüyle tekkeyle görüşen ve yol alan başkanın var..
                            eldeki oyunculardan zarar etmeden kurtulmak için çaba harcayan bir asbaşkanın var..
                            içerden dışardan yıkılmayan kulübe sürekli köşelerinden darbe vurmaya uğraşan yazarlara ve forum kullanıcılarına hayret ve ibretle bakıyorum..
                            herkese yaranmak mümkün değildir anlıyorum ama içinizde hiç mi iyi bakmaya çalışan yoktur yahu?
                            hocamız kaleci istemiş sağ bek istemiş sol bek istemiş oyun kurucu istemiş forvet istemiş..
                            daha resmi transfer başlamamış..
                            eloğlu iç transferini çözmemiş..
                            adam daha hoca arayışında..
                            nedir bu kendi takımından utanma merakı?
                            alınan satılan oyunculara bakıp ibret almıyor musunuz?
                            marcelinho yu yine mi alalım?
                            la havle vela kuvvete illa billah!

ilk olarak,
                            şu kara kısmını anlamadım sen çözdün mü???
                            jun djokay musampa???
                            adamlar istediklerinde en azından gönderebiliyorlar.. biz onu becerebilecek miyiz????

wederson elden gider, volkan yaman a döneriz.
                            onu da biri alır bi tarafımız açıkta kalır..

ne anlattığını anlamıyorum ki??

geçen seneden tecrübeliyiz biz bu mevzuda..

serkan iyi topçudur.. ama serkan nokta bir sağ bek transferi değildir.
                            alınır mı bilemem.. ama sağ bek için alınacaksa doğruluğu çok tartışılır.

eğer ön libero için alınacaksa, bizim ön liberolarımızdan çok da farkı yok.. bana organizatör bir ön libero lazım.. hepsi bi örnek savunma dışı iş göremeyen değil...

transfer sezonu alfabenin hangi harfinde biter???
                            h,i,j planları mı ??
                            yoksa z ye kadar uzanmayalım...

musa yı erseni almak değil marifet.. talibi olmayan gündem dışı adamlar bunlar.

şurada 2-3 hafta içinde çok net göreceğiz ne yapabileceklerini....

marcelinho ya gelince..
                            benim bildiğim transfer sezonunun sonunda getirildi marcelinho..
                            yani öyle iki günde alınmış kararla değil...

ayrıca yurt dışına gönderdiğin hoca konusunda hiç konuşmayalım istersen.
                            bi adam beceriksiz olduktan sonra ne kadar mesai ayırdığı beni ilgilendirmez.

kamp dönemi başlar o zaman detaylı konuşuruz..
                            geçen sene izledik biz bu filmi..

Yorum

• vay be biz ne kadar şanslı insanlarmışız da haberimiz yokmuş.başkanından hocasına kadar mükemmel icraatlar.alkış
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• nerden biliyorsunuz wedersonun fenerbahceyi tercih etmediğini. pazardan mal almıyoruz sonuçta adam şamp ligine giden takım varken intertotoya giden takıma neden gelsinki... wedersonu zaten alamazdık ama bakalım sola kimi alacaklar... onu bekliyoruz alınan adama göre konuşuruz.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X