Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da Dudek Olmazsa Bobodilla

Trabzonspor, daha önce teklifte bulunduğu Liverpool’un ikinci kalecisi Dudek’in yüksek fiyat istemesi üzerine bu oyuncudan vazgeçtiğini açıklamıştı. Ancak yönetim, Leh kaleciye yeni bir teklif sundu. Dudek’in son kararını vermesini isteyen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobodilla ile de temasa geçti.
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimin bu seneki transfer politikasını (alınan oyuncuları değil) ve mantığını beğeniyorum.Alınacak oyuncuların isimlerinin gizli tutulması işinde gayet başarılıydılar.

Yalnız;inşallah kaleci almamak gibi bir hataya düşmezler.Çünkü en zayıf halkamız kalemiz...
      ...alınacak kaleci mutlaka alınacak....

...ilk sırada martinez var arada 500 bin dolar gibi bir fark kaldı ......%51 martinez olacak
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• bence daha tecrübeli biri alınmalı ama bilmiyorum yani bana göre böyle olmalı ???

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...alınacak kaleci mutlaka alınacak....

...ilk sırada martinez var arada 500 bin dolar gibi bir fark kaldı ......%51 martinez olacak

insallah martinez olur....
          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Trabzonspor H.Berlin ile oynayacak

Trabzonspor hazırlık kampı çerçevesinde Almanya'nın Hertha Berlin ekibiyle karşılaşacak. Alman ekibi Berlin'de Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark'da Trabzonspor ile 27 Haziran'da bir hazırlık maçı oynayacağını açıkladı.
            15.06.2007
            Kaynak : Sporx.com

Yorum

• Ugur Boralin pesinde düsmüsüz

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Nick Carle'ı beğendim ama fazla çalım atıyo diye Ziya onu istemeyebilir
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor H.Berlin ile oynayacak

Trabzonspor hazırlık kampı çerçevesinde Almanya'nın Hertha Berlin ekibiyle karşılaşacak. Alman ekibi Berlin'de Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark'da Trabzonspor ile 27 Haziran'da bir hazırlık maçı oynayacağını açıkladı.
                  15.06.2007
                  Kaynak : Sporx.com

Yorum

• Ne Carle'si arkadaşlar? Bu transfer beni yıpratıyor. Bazı arkadaşların gözü aydın. Bakalım "1 numara" ne alemde? Hayırlısı ne ise o olsun
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu Haşim e kalırsa Nick Carle Transferi yatar göründe bakın bunuda Kasımpaşa ya kaptırırız bu videolarından sonra Nick Carle kesin türkiye de bir takıma gider ülkesine boş gitmez...........
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne Carle'si arkadaşlar? Bu transfer beni yıpratıyor. Bazı arkadaşların gözü aydın. Bakalım "1 numara" ne alemde? Hayırlısı ne ise o olsun

niye yipratiyor abi?
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ben hala LAVEZZI de israrciyim...bu adami alin getirin baska birsey istemiyorum...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaşlar Nick Carle haberini yeni duydum ama:
                            Turksportal adlı sitede Carle'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddaa ediyor....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• Fazla stres iyi değildir Rahatlayın biraz ; http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=6145

Berlinle maç yapmamız güzel Sevindim Bi sonraki maçın Bayernle olmasını talep ediyorum

Yorum

• bu adami kacirisak seneye nasil kacirdik diye uzulursun insallah alinir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X