Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fazla stres iyi değildir Rahatlayın biraz ; http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=6145

Berlinle maç yapmamız güzel Sevindim Bi sonraki maçın Bayernle olmasını talep ediyorum
    çok güzelmiiş yaaaa

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

öyle olsun bakalım..
      nasıl diyorsanız öyle olsun..
      insanlara yukarıdan bakmamayı öğrenmeliyim...
      zuhahaha şaka maka oldun kulüp müdürü

Yorum

• İlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar Nick Carle haberini yeni duydum ama:
        Turksportal adlı sitede Carle'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddaa ediyor....
        bu haber 1-2 gün öncenin haberi şimdi Carle Trabzonspor'a yakın yazılıyor
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Nick Carle haberini yeni duydum ama:
          Turksportal adlı sitede Carle'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddaa ediyor....
          turksportal bir fm sitesidir ve bu sitede sporx gibi spor sitelerinden aldıgı haberleri kullanıcıları aracılıgla sitede yayınlar yani bizle anşalmış gibi görünüyor fakat site haberi güncellememiş olacakki hale orda öle gözüküyo..bildigin gibi ilk olarak febe ile anlaştıgı açıklanmıştı fakat istanbula bizim için geldiği sonr anlaşıldı...

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            niye yipratiyor abi?
            Nick Carle yaşlığını koruyor, olmayabilir de. Başka dünyalara yelken açabiliriz, itibardan vermeye devam ederek
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• hertha berlinle maçmı yapıyoz. süper
              bide formalar ligler başlamadan satışa çıksa iyi olcak. 3 tane forma alcağım, yeğenlerim beni bekliyo karne hediyesi forma alcağım.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                turksportal bir fm sitesidir ve bu sitede sporx gibi spor sitelerinden aldıgı haberleri kullanıcıları aracılıgla sitede yayınlar yani bizle anşalmış gibi görünüyor fakat site haberi güncellememiş olacakki hale orda öle gözüküyo..bildigin gibi ilk olarak febe ile anlaştıgı açıklanmıştı fakat istanbula bizim için geldiği sonr anlaşıldı...

SAğolasın...

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• beş dakikada değişiyor bütün işler demek ki..
                  carle işinde hocadan kaynaklanan bir pürüz var sanırım.. aniden denemek istemiş hocamız carle yi..
                  ne diyelim, hayırlısı..

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hertha berlinle maçmı yapıyoz. süper
                    bide formalar ligler başlamadan satışa çıksa iyi olcak. 3 tane forma alcağım, yeğenlerim beni bekliyo karne hediyesi forma alcağım.
                    aynen insallah tez cikarlar bende bu sene izine trabzona gidecegim almak istiyorum...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• valla ben yeni forma dizaynı yapıldığından şüpheliyim.albayrak yönetimi.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• E o zaman Martinez(Bobadilla) + Lavezzi farz oluyor artık.
                        Santrafor da sizden olsun.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beş dakikada değişiyor bütün işler demek ki..
                          carle işinde hocadan kaynaklanan bir pürüz var sanırım.. aniden denemek istemiş hocamız carle yi..
                          ne diyelim, hayırlısı..
                          ziyamı? hay Allahım ya!!! bu adam uslanmıycakmı gıcıklığına yapıyo belli adam benden iyi oyuncu olmasın takımda diyo galiba malum eski futbolcu!!!

buda Mehmet Akgüne benziycek.Carle Gsye hayırlı olsun diyorum başka bişe diil....

artık izleriz Gsde ah bu adam bize geliyodu bi ara,ama ziya istemedi diye
                          En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 17:14.

Yorum

• çoğu takımın forması belli oldu bizimkide bu ay içinde belli olsa iyi olacak
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              E o zaman Martinez(Bobadilla) + Lavezzi farz oluyor artık.
                              Santrafor da sizden olsun.
                              stichus ustadım

bu iki transferi yapın varya diyecem
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• kim bilir belkide guney amerikadaki seferde bazi gelismeler olmus olabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X