Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
zuhahaha şaka maka oldun kulüp müdürüİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
öyle olsun bakalım..
nasıl diyorsanız öyle olsun..
insanlara yukarıdan bakmamayı öğrenmeliyim...

Yorum
-
bu haber 1-2 gün öncenin haberi şimdi Carle Trabzonspor'a yakın yazılıyorİlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Nick Carle haberini yeni duydum ama:
Turksportal adlı sitede Carle'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddaa ediyor....
7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
turksportal bir fm sitesidir ve bu sitede sporx gibi spor sitelerinden aldıgı haberleri kullanıcıları aracılıgla sitede yayınlar yani bizle anşalmış gibi görünüyor fakat site haberi güncellememiş olacakki hale orda öle gözüküyo..bildigin gibi ilk olarak febe ile anlaştıgı açıklanmıştı fakat istanbula bizim için geldiği sonr anlaşıldı...İlk olarak S@K@RON_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Nick Carle haberini yeni duydum ama:
Turksportal adlı sitede Carle'nın Fenerbahçe ile anlaştığını iddaa ediyor....
Yorum
-
Nick Carle yaşlığını koruyor, olmayabilir de. Başka dünyalara yelken açabiliriz, itibardan vermeye devam ederekİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye yipratiyor abi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurksportal bir fm sitesidir ve bu sitede sporx gibi spor sitelerinden aldıgı haberleri kullanıcıları aracılıgla sitede yayınlar yani bizle anşalmış gibi görünüyor fakat site haberi güncellememiş olacakki hale orda öle gözüküyo..bildigin gibi ilk olarak febe ile anlaştıgı açıklanmıştı fakat istanbula bizim için geldiği sonr anlaşıldı...
SAğolasın...
Bize Her Yer Trabzon
Yuиuک λz | вσяdσ mλvi
Yorum
-
aynen insallah tez cikarlar bende bu sene izine trabzona gidecegim almak istiyorum...İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehertha berlinle maçmı yapıyoz. süper
bide formalar ligler başlamadan satışa çıksa iyi olcak. 3 tane forma alcağım, yeğenlerim beni bekliyo karne hediyesi forma alcağım."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ziyamı? hay Allahım ya!!! bu adam uslanmıycakmıİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeş dakikada değişiyor bütün işler demek ki..
carle işinde hocadan kaynaklanan bir pürüz var sanırım.. aniden denemek istemiş hocamız carle yi..
ne diyelim, hayırlısı..
gıcıklığına yapıyo belli adam benden iyi oyuncu olmasın takımda diyo galiba malum eski futbolcu!!!
buda Mehmet Akgüne benziycek.Carle Gsye hayırlı olsun diyorum başka bişe diil....
artık izleriz Gsde ah bu adam bize geliyodu bi ara,ama ziya istemedi diye
En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 17:14.
Yorum
-
stichus ustadımİlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE o zaman Martinez(Bobadilla) + Lavezzi farz oluyor artık.
Santrafor da sizden olsun.
bu iki transferi yapın varya
diyecem
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum