Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    özür dilerim kimseyi kırmak istememiştim
    alper ben sana söylemiyorum bunları sen yanlş anladın galiba ben ceserdar için söyledim sen niye özür diliyosun ki ..

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla eziğim ya ben böle şeylere takılmam istediğini söle neyse aga boşver onu sen http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...81.asp?gid=180

bak bakalım sadece listesinde mi? Klübe de olabilir. Kolay gelsin sana.
      Mesaj sayısını sürekli sen gündeme getiriyorsun yeni geldin herhalde bugünden beri Fb yönetimi o haberi yalanladı 3-4 saat önce biz konuştuk onları sana da kolay gelsin
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• coolank Nick Carle zaten hem ortasahanın solu oynayabiliyor hem de 10 numara
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alper ben sana söylemiyorum bunları sen yanlş anladın galiba ben ceserdar için söyledim sen niye özür diliyosun ki ..
          Kırıcı sözlerim olmuşsa ben herkesten özür dilerim. Bu konuda burada kapansın ok?

Yorum

• fener bu adamı alırsa yazık onlara yaa adamlarda alex . tümer . kemal . 10 numara özelliğinde adam var zaten bunu da alırlarsa yazık

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kırıcı sözlerim olmuşsa ben herkesten özür dilerim. Bu konuda burada kapansın ok?
              oki kapansın tartışmaya gerek yok zaten

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesaj sayısını sürekli sen gündeme getiriyorsun yeni geldin herhalde bugünden beri Fb yönetimi o haberi yalanladı 3-4 saat önce biz konuştuk onları sana da kolay gelsin
                eyw tşk ederim.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  coolank Nick Carle zaten hem ortasahanın solu oynayabiliyor hem de 10 numara
                  Travelair üstad Nick Carle senin o meşhur listenin sonlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam helal olsun sana ne diyeyim

Yorum

• İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Altaylı futbolcu Sancak Kaplan'ı transfer etti.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Altaylı futbolcu Sancak Kaplan'ı transfer etti.
                      tamaaaam yeni eleştri konusuda bulundu bazıları için ...

ist. bş. bld. ye oyuncu kaptırdık cümleleri sarfedilir birazdan ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fener bu adamı alırsa yazık onlara yaa adamlarda alex . tümer . kemal . 10 numara özelliğinde adam var zaten bunu da alırlarsa yazık
                        Basarili avrupa kuluplerine bakarsan zaten bir suru yetenekli oyun kuruculari var cunku bu pozisyon takimin en onemli pozisyonu. Takimin yukunu bunlar kaldiriyor ve bunlardan cok lazim cunku belli olmuyor bi gun birisi kotu oynuyor, sakatlaniyor, vs. Mesela bizde Syzmkoviak vardi iyidi ama alternatifimiz yoktu. Adam bi mac kotu oynayinca orta sahada is yapamiyoduk, veya bacagi kirildigi surede aynisi oldu. Genellikle avrupada takimlar bu tip futbolculardan 2 tanesiyle oynuyor. Biz ise 0.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Travelair üstad Nick Carle senin o meşhur listenin sonlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam helal olsun sana ne diyeyim
                          Bide hiç gündeme gelmeden Championsun avatarındaydı hatırladığım kadarıyla hatta sen o kim diye sormuştun

@Travelair M.Unıtedli Schemichelın oğlu olan kaleci senin listendeydi ne oldu o adama?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Basarili avrupa kuluplerine bakarsan zaten bir suru yetenekli oyun kuruculari var cunku bu pozisyon takimin en onemli pozisyonu. Takimin yukunu bunlar kaldiriyor ve bunlardan cok lazim cunku belli olmuyor bi gun birisi kotu oynuyor, sakatlaniyor, vs. Mesela bizde Syzmkoviak vardi iyidi ama alternatifimiz yoktu. Adam bi mac kotu oynayinca orta sahada is yapamiyoduk, veya bacagi kirildigi surede aynisi oldu. Genellikle avrupada takimlar bu tip futbolculardan 2 tanesiyle oynuyor. Biz ise 0.
                            ama türkiye için geçerli olamaz bu çünkü yabancı sınırlaması var fener bu hakkını yedek için kullanacaksa yazık ...

tamam boşwerelim ya banane fenerden naabarsa yapsın

Yorum

• coolank Nick Carle zaten hem ortasahanın solu oynayabiliyor hem de 10 numara

sevgili kardeşim bunu sen diyorsan tamamdır .. sen nasıl olsa epey incelemişsindir ...bak aptala malum olurmuş benim vallahi haberim yoktu ama malum olmuş işte hem sol taraf hem 10 numara .. umarım sol bek oynamaz marcelinho ceza sahasından top çıkarmaya ugraşıyordu.... ...

şimdi bir kaleci ve forvet alacaklar ... tabii ki % 100 stoper ...o olmazsa kendini keser ruh hastası ....

bu arada takıma en önemli transferi tespit ettim arkadaşlar ...kesinlikle bir psikolog almamız lazım ..ben hep bu ruh hastası için düşünüyordum ama artık o tedaviye cevap vermez bari oyuncuları onun şerrinden kurtaralım

Yorum

• Carle'a Trabzon kancası

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Fenerbahçeli Serkan'ın gelecek hafta imza atacağı, Fenerbahçe'nin ilgilenmediğini açıkladığı Nick Carle'ın da Trabzonspor'un gündeminde olduğu belirtildi

Serkan'ın tatilde olduğu ve yönetim kurulunun da bu futbolcuyu tatilinin bölünmemesi için gelecek hafta başında Trabzon'a çağıracağı öğrenildi.

Transferde forvet arkası oyuncu arayışını sürdüren Trabzonspor'da, Avusturalyalı oyuncu Nick Carle'nin gündemde olduğu bildirildi.
                                Avusturalya A Ligi'nde yılın futbolcusu seçilen 25 yaşındaki Nick Carle'nin Newcastle Jets takımında 10 numaralı formayı giydiği öğrenildi.

Serkana bak adam tatili kesip imzaya gelemiyor olsun biraz daha dinlensin bakalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X