Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doqan da artık ßi çok ki$iyi kar$ısına Almaya ßa$hladı Transfer konusundada Çok Pasif ßıraktı takımı. ne yaßancılardan Kurtulunaßildi Nede ßu yaßancılardan yararlanılaßildi. Gercekten ßu takımın taraftarlarına yazık artık ßizde Traßzon Sokaklarında ßaqıra Caqıra $ampiyonluqumuzu Dünyaya Duyurmak istiyoruz...

Yorum

• yaw hala anlamadi adam .. git kardeşim takımın başından .. defol git ... daha önce nasıl gittiysen oyle git. bize ersun yanal lazım ... gerisi hikaye ... takımın şahlanması lazım

Yorum

• ziya hocamı gonderewcek yabancıları ,yonetim gonderemiyorsa ne yapsın hoca,hersey maliyet,
        maliyeti düsünün ve ona göre fikir beyan edin ,
        ziyaya kaldıysa simdi 4-5 yabancı coıktan sutlanmıştı
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Adnan 25 numarayı giyecek
          Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.

---------------
          9 numara için gelen tepkileri ve oluşacak ekstra sorumluluğu göz önüne alıp vazcaymış, akıllı çocukmuş
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• öyle olsun bakalım..
            nasıl diyorsanız öyle olsun..
            insanlara yukarıdan bakmamayı öğrenmeliyim...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

öyle olsun bakalım..
              nasıl diyorsanız öyle olsun..
              insanlara yukarıdan bakmamayı öğrenmeliyim...
              abi stad ve tesis projesinde ilerleme varmi?
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• herkese selam arkadaşlar buraya gelirken umudum vardı trabzonspor formalı bir yabancı oyuncu görmek ama yanılmışım ...

Yorum

• haberleri hep stichus verecek değil ya, biraz da biz bilgilendirelim;
                  başkanımız yüzen stad procesi yapacakmış. böylece devlet izin vermesede istediği limana çekip maçları orada oynayabilecekmişiz(not : laf aramızda limanı da zamanında o iş için almış). Arada deniz bulunan deplasman illere özellikle İstanbula yüzen stadla gidilecek, taraftar memnun edilecekmiş. Statları bizimkinin yanında dandik stad kalacak olan cincon ve diğer ezik gibi takımlara kiralama yapıp ekstra kazanç sağlanacakmış.
                  Yeni procemiz bunlardan ibaret, digerlerini bekleyecez
                  En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 16:16. Sebep: düzltme
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• yok artık !!!!

Yorum

• @stichus
                      haşim bey diyorki izlemediğimiz bir oyuncuydu. menejerler getirdi. ama sen ziya hocanın uzun zamandır izlediğini söylemiştin. nasıl bir iş bu??? bunlar kafa karıştırıyorlar ama
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Baskı kalktı Adnan'ın üzerinden .Kimse başını yemeyecek 9 da 9 diye
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• dün gece Farabi nickli arkadaşımızın önerdiği bi forvet vardı Meksikadan iyi oyuncuydu...

adı:Aldofo Bofo Bautista
                          tabi sadece youtubedan izledim ve yorumlarını okudum...

buda videosu: http://www.youtube.com/watch?v=7nUBx_x_Xvk&eurl==

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herkese selam arkadaşlar buraya gelirken umudum vardı trabzonspor formalı bir yabancı oyuncu görmek ama yanılmışım ...
                            yakındır hep beraber göreceğiz hemde 10 numaralı formayı giymiş olucak...

...tabi umut izin verirse....

...hazır adnan 9 u bırakıp 25 i almişken
                            9 umuta verilsin ne de olsa bu takımın geleceği....

....10 numarada nick carleye kalır...
                            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• 9'u umut giysin 10'u carle ya da umut 17 giysin... 9 kralı bekliyo

Yorum

• Yönetimin bu seneki transfer politikasını (alınan oyuncuları değil) ve mantığını beğeniyorum.Alınacak oyuncuların isimlerinin gizli tutulması işinde gayet başarılıydılar.

Yalnız;inşallah kaleci almamak gibi bir hataya düşmezler.Çünkü en zayıf halkamız kalemiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X