Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kim ya misse misse gibi
    En son BDiler61 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 19:59.
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar lütfen bana tembel demeyin ama deminden beri haberleri okuyorum yani sizin yazdıklarınızı bir şey anlamıyorum bir arkadaş çıkıyor biriyle konusayım açıklayacak diyor öbürü nerden öğrendin diyor hülasa hiç bir şey anlamadım sizleri de mesgul etmemek için tek soru sorcam nick carle biz de mi ??
      Agacım hepsi laf salatası. Bu başlığın iyice suyu çıktı. Adamı Fenerbahçe alacakmış. Daha doğrusu haber ajansları aldı diye haber geçiyor Fenerliler yalanlıyor. Bizim buradakilerde istatistiklerine bakıp youtube'a girip birşeyler yazıyorlar mesaj sayıları artsın diye. Yoksa Trabzonspor'un tek gündemi Gökdeniz'i satmak.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Agacım hepsi laf salatası. Bu başlığın iyice suyu çıktı. Adamı Fenerbahçe alacakmış. Daha doğrusu haber ajansları aldı diye haber geçiyor Fenerliler yalanlıyor. Bizim buradakilerde istatistiklerine bakıp youtube'a girip birşeyler yazıyorlar mesaj sayıları artsın diye. Yoksa Trabzonspor'un tek gündemi Gökdeniz'i satmak.
        Otorite konuştu!
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Otorite konuştu!

:

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Otorite konuştu!
            Arkadaşın bir ezikligi var mesaj sayısıyla alakalı istersen ben sana 1000 mesaj vereyim istersen Nick carle Fenerin listesindeymiş
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• benim gönlüm samete inanmaktan yana ama ceserdar daha gerçekçi

Yorum

• bana inanma sen alper !!!

görürsün bir kaç gün sonra ceserdar da biraz daha dikkatli konuşmalı bence ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bana inanma sen alper !!!

görürsün bir kaç gün sonra ceserdar da biraz daha dikkatli konuşmalı bence ...
                  ben burayı ve tüm forumu çok eğlenceli buluyorum kimseye yalancı demeyeceğim gibi kimseyi kırma amacım da olamaz ben hepinize sempati duyuyorum sakin olalım ..

Yorum

• ya bırakın carle yi marleyi Yamisside iş var ben size söyliyim

Dortmundaki Pienaarmı daha iyi 10 numara yoksa Nick Carlemi?bence Pieananar daha iyi Ajax altyapsından yetişme çünkü....

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben burayı ve tüm forumu çok eğlenceli buluyorum kimseye yalancı demeyeceğim gibi kimseyi kırma amacım da olamaz ben hepinize sempati duyuyorum sakin olalım ..
                      ben gayet sakinim ...

ama bazı sözleri insanı rencide edebilir ?

Yorum

• yahu bu 10 numara ve orta sagın solu tarafları için ne kadar yazdınız .. kolayı var alırlar bir tane hem sol da oynayan hem de 10 numara özelliği olan olur biter .. iki oyuncuya ne luzum var .ikisi bir arada olanlardan alırız biz ... hem bakıyorum hiç biriniz stoper istemiyorsunuz ne kadar ayıp bu takımda ciddi stoper eksikliği var . görün bakın nasıl stoper alacagız .... kaleci ve forveti herkes alır ...bunlara ek bir de teknik direktör alsak ...

Yorum

• Yeni muhtemel 10 numaramız. Nick Carle..
                          Yalnız adam ne yazık ki solakmış. İnşallah sonu Marcelinho'ya benzemez. Sol bek oynamasından korkuyorum..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya bırakın carle yi marleyi Yamisside iş var ben size söyliyim

Dortmundaki Pienaarmı daha iyi 10 numara yoksa Nick Carlemi?bence Pieananar daha iyi Ajax altyapsından yetişme çünkü....
                            pienaar kesinlikle daha kaliteli ama o bir 10 numara değil arkadaşlar ...

eğer onun transferi gerçekleşirse gökdeniz gider bence çünkü tarzları çok benziyor ...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşın bir ezikligi var mesaj sayısıyla alakalı istersen ben sana 1000 mesaj vereyim istersen Nick carle Fenerin listesindeymiş
                              Valla eziğim ya ben böle şeylere takılmam istediğini söle neyse aga boşver onu sen http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...81.asp?gid=180

bak bakalım sadece listesinde mi? Klübe de olabilir. Kolay gelsin sana.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben gayet sakinim ...

ama bazı sözleri insanı rencide edebilir ?
                                özür dilerim kimseyi kırmak istememiştim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X