Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bakıyorumda bizim millet gökdenizi yollamaya çalışıyo..yok tuncayla beraber bilmm napar..yok türk hava yolları gibi olur gibi söylemler hiç hoş değil...buraya bunları yazıp yönetimi cesaretlendirmeyin LÜTFEN!!!!!!!

haklısın sonrada yönetimi eleştiriorum ayaklarına yatıyorlar:meşale2:
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil..
      Herkes benim gibi düşünseydi zaten bir çok şey farklı olurdu...Avrupa da oyuncumuzu izleyelim sevdası var hiç anlayamadığım...Oyuncumuzu kendi takımımızda izlesek ya

Mafya işleri bitti, Gökdeniz çıkıyor aslanlar gibi topunu oynuyor...
      Biz şampiyon olmak istiyorsak takımın %25 i anlamına gelen Gökdeniz i asla satmamalıyız...Yerine adam koyamayacağımız da kesin zaten...Marcelinho geldi gitti, gördük Fatih in yerini nasıl doldurdu (!)...

değerlerimize sahip çıkalım...

Herkesin benim gibi düşünmesi gerektiğini söylediğimi falan da hatırlamıyorum zaten...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Feldkamp Carrusca satılabilir demiş bence Sol kanata ilaç gibi gelir,genç oyuncuda...
        bencede carrusca çok yetenekli bir futbolcu gs den değil onu ESTUDİANTES den öğrenmek daha ii olur
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökdeniz gitsin şeklindeki mesajların silinmesini talep ediyorum...Arkadaşlar çapsızlık yapmayalım lütfen...Gökdeniz gibi oyuncuları satmamız değil de bulup onun gibi bir kaç kaliteli oyuncu daha katmamız gerekiyor...
          Bende Gokdenizin sahsen bu performansi ile kalmasini isterim ama gecmisinden dolayida gitmesini. Yerini doldurmak zor.
          Ama silmek te ne demek? Burda dusunce ozgurlugu olmali.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• yönetim transferde sınıfta kaldı gökdeniz gitsede gitmesede 10 numara kaleci ve forvet şart gökdneniz giderse sol açık şart çünkü kelin planlarında gökdenizi solda yattarayı sağda oynatmak war gökdeniz giderse 4 gitmezse 3 transfer şart

Yorum

Herkes benim gibi düşünseydi zaten bir çok şey farklı olurdu...Avrupa da oyuncumuzu izleyelim sevdası var hiç anlayamadığım...Oyuncumuzu kendi takımımızda izlesek ya

Biz şampiyon olmak istiyorsak takımın %25 i anlamına gelen Gökdeniz i asla satmamalıyız...Yerine adam koyamayacağımız da kesin zaten...Marcelinho geldi gitti, gördük Fatih in yerini nasıl doldurdu (!)...

Herkesin benim gibi düşünmesi gerektiğini söylediğimi falan da hatırlamıyorum zaten...
              Aynen katılıyorum. Geçen seneki hüsrandan sonra Gökdeniz'i satmak başka şeyleri, yanlış anlaşılmasın mesela hayallerimizi, satmak anlamına gelir.

Yorum

• bence gökdeniz satılması demek bizim seneye hiç bir iddiamız olmaması demek.kesinlikle satılmamalı eğer biz şampiyonluğa oynayacaksak ama hedef intertotoysa herkes gidebilir
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Gökdeniz gitsin şeklindeki mesajların silinmesini talep ediyorum...Arkadaşlar çapsızlık yapmayalım lütfen...Gökdeniz gibi oyuncuları satmamız değil de bulup onun gibi bir kaç kaliteli oyuncu daha katmamız gerekiyor...

harfiyen katiliyorum...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Satılmasını söyleyenlerin mesajlarını silip diğerlerini bırakmak tam o dediğiniz oluyor işte

Benim anlamadığım bu takımda Fatih varken en son 4. olduk. Fatih yok yine 4. olduk. Neden Fatih'in yeri dolmuyor anlamıyorum. Bu takımda yeri dolmayan biri varsa o da Tolga Seyhan'dır. Onun oynadığın 2 sezon şampiyonluğa oynarken o gittiğinden beri toparlanamadık.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• arkadaşlar bırakın kaleyi bırakın solu bu takıma acilen bi orta saha lazım 10 numara kazım yaa bu mevkiide hiç adam yok (ceyhun u saymıyorum ne yaptığını kendi bile bilmiyor) ama kalede ve sol kanatta kötüde olsa futbolcular var acilen bir 10 numara pasörr ...!!!

Yorum

• Hayrola çapı geniş arkadaşlar rahatsız mı olmuşlar yoksa !
                        Silinmesi gereken mesajları yöneticilere direk bildirebiliyorsun rapor yoluyla
                        En doğruyu ben bilirim modunda olmamak gerek
                        Szymeğide satmamalıydık!,satmadık ikinci yarının yıldızı olacakdı olduda!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bakıyorumda bizim millet gökdenizi yollamaya çalışıyo..yok tuncayla beraber bilmm napar..yok türk hava yolları gibi olur gibi söylemler hiç hoş değil...buraya bunları yazıp yönetimi cesaretlendirmeyin LÜTFEN!!!!!!!
                          Ya arkadasım gökdeniz gitmek istiyor.. yada menejeri yalan söylüyor..
                          Sonu Tuncay gibi olmasın maksadımız. Bakıvermişin hop uçmuş
                          Gerçi Gökdenizin 2 yıl daha sözleşmesi var...
                          Bu sene oynayabilir normaldir.. Fakat 5 milyon Pound gibi güzel bir fiyat verilirse.. Gökdeniz satılmalıdır. Lyon her sene bir yıldızını elden çıkarıyor. Şimdi bizim yönetimimiz onun yerini dolduramaz diyen arkadaşlar çıkacak. En fazla 11 Aralığa kadar dolduramaz

Ama 5 milyon Pound dan aşşağı olmaz.. En azından bu sene olmaz...
                          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• gökdenizi satarız keçeliyi oynatırız yerine bu takım beceriksizlere kaldı nasıl olsa......

Yorum

• avrupada oyuncumuzu izleyelim mi burası afrika mı kendi takımınızda izleyin arkadaş doğru sölio

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Satılmasını söyleyenlerin mesajlarını silip diğerlerini bırakmak tam o dediğiniz oluyor işte

Benim anlamadığım bu takımda Fatih varken en son 4. olduk. Fatih yok yine 4. olduk. Neden Fatih'in yeri dolmuyor anlamıyorum. Bu takımda yeri dolmayan biri varsa o da Tolga Seyhan'dır. Onun oynadığın 2 sezon şampiyonluğa oynarken o gittiğinden beri toparlanamadık.
                                Bunu "herkes benim gibi düşünsün" diye değil de, yönetimden bizi dakikası dakikasına izleyen yöneticilerimiz bu mesajları dikkate alıp "taraftar Gökdenizi gözden çıkarmış, satalım, borç kapatalım" gibi bir mantığa girmesinler diye söyledim...

Yönetim bu forumu kesinlikle takip ediyor, burada önerilen bütün isimler bi şekilde Trabzonsporun gündemine geldi...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X