Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stichus bak limon tadı vermişin işte görüon biara melinoz vardı o artık yazmıyo yazıcaksanda kendi fikirlerini yazarsan seveniriz.. Yok başkan bunu alıcak yok bunu satmıycak kimse boş konuşup birbirini kandırmasın..
    sonuna kadar katiliyorum sana....

Yorum

• bu adamlar nerden alıyodu haberleri albayraktan dimi?? veya onun yakınından.. Yaa bi düşünün hangi mantıkla sen albayrağın yanına gidipte usta bu oyuncuyu aldık mı kimleri transfer edicez diye sorabilir?? böyle bişi olabilir mi?? Koskoca gazeteciler bile öörenemezken bu kişiler mi öörenicek kimin gelip kimin gideceğini.. Evet ben inanmıyorum burdaki yazılanlara bunuda açıkça söylüyorum size ne oluyo bu benimle o şahıs arasında alla alla..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bize Petricden de Lincolden de daha basarılı olmuş alman Bundesligada 5 sezonda 65 gol atmış bişr o kadarda gol attırmıs adam geldi geldide ne oldu bak ben ismimini almısım onun geldiginde herkes sasırmadımı yıllar sonra ilk kez Fanatik Fotomac ilk sayfalardan vermedilermi bu haberleri olmuyor iste sen hala Lincoln diyorsun kac gol attı lincoln bu sene güzel kardesim olmuyor bize hedefleri olan burada gelecegi icin oynayacak futbolcu lazım para icin oynayacak futbolcu degil Mehmet Cakıra gelince onunda extra alınmasını isterim .....

marce geldiginde nerde oynatildi...kim destek verdi ona ..marceyi aliyorsan fatihi satmiycaksin..adam türkiyeye ilk kez gelmis mevkisindede oynatilmamis..hazirlik kampinada katilmamis..sen bu adamdan basarimi bekliyorsun..

Yorum

• Trabzonspor bir Fenerli'yi daha istedi

15 Haziran 2007 14:30

Serkan Balcı'yı F.Bahçe'den kopartan Trabzonspor, sol kanat için yine gözünü Sarı-Lacivertli ekibe çevirdi... Bordo-Mavililer transfer için teklif götürmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor yönetimi, İstanbul’a gelen Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile prensip anlaşmasına varırken, bu futbolcu hakkındaki son kararı, kasetlerini incelemeye alan teknik direktör Ziya Doğan verecek.

Sol kanat için de arayışlara giren bordo mavililer Fenerbahçeli Uğur Boral’a kanca attı. Kale için teklif yapılan Dudek’ten ise cevap bekleniyor.

İsmi Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında gidip gelen Avustralyalı futbolcu Nick Carle için Trabzonspor, son adımları atmaya hazırlanıyor. Dün akşam yapılan ön görüşmede futbolcu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilen Trabzonspor yönetiminin, son görüşmeyi yapmadan önce teknik direktör Ziya Doğan’ın sunacağı raporu beklediği öğrenildi.

Doğan’ın futbolcunun kasetlerini incelemeye aldığı öğrenilirken, tecrübeli hocanın alternatif isimler üzerinde de durduğu belirtildi. Albayrak ve kurmaylarının Carle’nin kasetlerini izlediği ve bu futbolcuyu beğendiği vurgulandı. Bonservis bedeli 550 bin dolar olan Carle için yönetim son kararı yarın verecek.

Trabzonspor yönetimi şu ana kadar bu transferi doğrulamazken, bazı yönetim kurulu üyeleri Carle’nin transferinin sonlandığını ancak yabancı kontenjanı sorunu çözülene kadar, resmi açıklama yapılmayacağını söylediler.

Trabzonspor yönetimi şimdi Tomas Jun, Djokaj ve Musampa’yı gönderip, yeni transferler Kayseri Erciyesspor’dan Jabi ve Newcastle Jets takımından Nick Carle’ye yer açmanın planlarını yapıyor. Carle ile her konuda anlaşan yönetimin Avrupalı bir yıldız ismin peşinde olduğu bu futbolcunun alınması durumunda Carle’den vazgeçilebileceği açıklandı.

Uğur Boral’a teklif hazırlığı
          Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir'' diye açıklama yapmasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral’a teklif getirmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’nin Roberto Carlos ve Wederson’u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen yönetim, Serkan Balcı’dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor. Boral’ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği’nin genç sol kanat oyuncusu Eren’e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim, Ersun Yanal’ın “Veremem'' demesi üzerine transferden vazgeçmişti.
          Dudek’ten cevap bekleniyor
          Kaleci arayışlarını da sürdüren Trabzonspor, daha önce teklifte bulunduğu Liverpool’un ikinci kalecisi Dudek’ten cevap bekliyor.

Dudek’in yüksek fiyat istemesi üzerine bu oyuncudan vazgeçtiğini açıklayan yönetim, yeni bir teklif sundu. Dudek’in son kararını vermesini isteyen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobodilla ile de temasa geçti.

Öte yandan Trabzonspor’da ismi kiralık olarak gönderilecek futbolcular arasında geçen isimlerin, rahatsızlık duymamasını istemeyen Doğan’ın, bu futbolcuları arayarak, “Hepiniz bana lazımsınız, ben gidecek futbolcuların ismini vermedim. Siz rahat olun'' dediği öğrenildi.

internetspor

Yorum

• Arakadaşlar Stichus'u ben de eleştirdim zamanında, şimdi iyi niyetine inanıyor eleştirmiyorum, çabasını görüyorum. Size bilgi vermeye çalışıyor, tiyatro deniyor, masal deniyor. Nuri Albayrak'ı geçtim, Trabzonspor Başkanı'na sahtekar deniliyor, değil Stichus'a yüklenenlerin yarısı, bir kişi çıkıp kardeş sen nasıl dersin Trabzonspor Başkanı en azından o makama saygı göster demiyor. Biraz daha sakin hareket etmek de fayda var
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 15:16.
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sürekli stichus o ne oldu bu ne oldu diye sorarsanız adam havaya girer forum üyelerine üsten bakmaya başlar dikkat çeker sinir bozar.albayraktan önce yoktu albayraktan sonra olmayacak.her dönemin bir stichus'u var.stichus gibilerine ihtiyaç duyanda çok maşallah.bilgilendirmeye eyvallah ama yönlendirilmeye hayır.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğan: "Carle'la görüşmeler sürüyor"
                Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, transferin henüz bitirilmediğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın görüştüğü Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Carle ile transfer görüşmelerinin sürdüğü bildirildi. İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile görüşen Carle ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtilirken, bugün İstanbul'da bir araya gelecek olan tarafların, yaşanan küçük pürüzleri gidermek için masaya oturacakları kaydedildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, Nick Carle ile yapılan görüşmeleri doğrularken, görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Transferin henüz bitirilmediğini belirten Doğan, "Dış transferde çok titiz davranıyoruz. Hata yapmak istemiyoruz. Trabzon'a ve Trabzonspor'a uyum sağlamada sorun yaşamayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Oyuncuların karakteristik yapılarının bölgeye uymasına dikkat ediyoruz" diye konuştu
                lig tv
                allahım ziyada acıklamıs ilgilendimizi kesn alıoruz demek yasasınn carleeeeee
                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu adamlar nerden alıyodu haberleri albayraktan dimi?? veya onun yakınından.. Yaa bi düşünün hangi mantıkla sen albayrağın yanına gidipte usta bu oyuncuyu aldık mı kimleri transfer edicez diye sorabilir?? böyle bişi olabilir mi?? Koskoca gazeteciler bile öörenemezken bu kişiler mi öörenicek kimin gelip kimin gideceğini.. Evet ben inanmıyorum burdaki yazılanlara bunuda açıkça söylüyorum size ne oluyo bu benimle o şahıs arasında alla alla..
                  melinozu soğuttun onudamı soğutmaya calısıyorsun
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Ugur Boral haberini ajanslarda verdi birde hala Dudek diyorlar ya adam resmi sitesinde acıkladı Real Madridden teklif aldım diye gerci Real Madrid ne yapacaksa Dudeki
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 15:20.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arakadaşlar Stichus'u ben de eleştirdim zamanında, şimdi iyi niyetine inanıyor eleştirmiyorum, çabasını görüyorum. Size bilgi vermeye çalışıyor, tiyatro deniyor, masal deniyor. Nuri Albayrak'ı geçtim, Trabzonspor Başkanı'na sahtekar deniliyor, değil Stichus'a yüklenenlerin yarısı, bir kişi çıkıp kardeş sen nasıl dersin Trabzonspor Başkanı en azından o makama saygı göster demiyor. Biraz daha sakin hareket etmek de fayda var

Teşekkürler gereği yapılmış
                      Abi benim sana acaip bi saygım var burda ki yazılarınıda beğenerek okuyorum Ozamana bu adam nerden alıyo bu bilgileri söylesin?? Ben inanmıyorum hiç bi başkan çıkıpta 2. 3. şahısa bunları söylemez söylememeli.. Kaldı ki gazetelerde bile son anlarda çıkıyo.. Düşünün gazateciler bu işten ekmek paralarını kazanıyo ama stichus kadar bişi bildiklerini iddaa etmiolar..

Yorum

• kimse sahtekar demiyor
                        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Ayrıca şunu anlamıyorum, gazetelerin bir sürü yalanına kanıp da burada o yalan haberler uğruna kavgalar edilirken, aramızdan birinin iyi niyetle yazdığı, doğruluğuna inanıp bizimle paylaştığı şeyler neden bu kadar sorun oluyor.

Sizce bunları yazmak ona ne kazandırırabilir?.. Gözünüzü seveyim kardeşler, şurada bütün gün bize haber verse, hepsi de doğru olsa ne elde edebilir. Şöhret olup dizi teklifleri alacak değil ya.. En fazla alacağı "Allah razı olsun" dur. Lütfen iyi niyete saygılı olalım. İnanmayanda gülüp geçsin, çok zor değil. Birbirimizi kırmayalım..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            melinozu soğuttun onudamı soğutmaya calısıyorsun
                            HEEE ÖÖLE YAPIOM NOOLCAK???

Yorum

• Insanlar burda duydugu yada aldigi haberleri bizlerle paylasmaya calisiyor.Biraz saygi gosterin inanmiyorsanizda yada kisiyle sorununuz varsa gidin ozelde halledin burda transfer haberleri paylasiliyor .Kimse sizi inandirmak zorunda degil !!!

Yorum

• ülke yeterince kamplaştı arkadaşlar bi de burda gereksiz kamplaşmalar yaratmayalım..
                                burada herkes saygı çerçevesinde içinde geçenleri yazmalı tabiki. kolay değil trabzon un son şampiyonluğu bu formdaki bi çok arkadaşımızın doğumundan önce gerçekleşti. hepimiz yavaş yavaş umudumuzu kaybediyoruz ama bi yandan da geçmişimizde yaşadıklarımız(en azından bi çoğumuzun okudukları) umudumu kaybetmememizi gerektiriyor. bi yandan geçmişten gelen büyüklüğümüz varken bi yandan da saha sonuçları olarak küçülüyoruz ama bu işte panikleyerek, birbirimize saldırarak, ona buna öfke saçarak çözüm üretemeyiz.
                                bende bu forma bir ay önce katıldım. geçen sene 32 yaşında kulübe üye oldum bunlar hep kulüp kötüye gidiyor ben birey olarak ne yapabilirim sorusunun arkasından gelen şeyler. hepimizin kulüp için elinden geleni yapması gerek, başkan mehmet ali yılmaz olmuş, atay aktuğ olmuş, nuri albayrak olmuş önemli değil. kongrede desteklediğimiz başkan için elimizden geleni yaparın ama daha sonra kim seçildiyse onu sonuna kadar desteklemek bizim bir trabzonsporlu olarak görevimiz. ben de bu yönetimi ve teknik direktörü geçen sene başarısız bulanlardanım ama bu bana teknik direktörümüze sövme hakkı vermemeli. zaten elin fb lisi gs lisi ana avrat sövüyor bi de biz söveceksek adam kimden destek alacakta daha cesur futbol oynatacak.
                                bu sene transferler ziya hoca nın isteğiyle yapılıyor ki bu doğru bir yöntem eğer sezon başlayana kadar da tüm transferler bitirilirse ziya hocanın mazereti kalmaz. bize düşen ilk yarı sonuna kadar elimizden geldiğince takımı desteklemektir baktık olmuyor çıkartırız beyaz mendilleri hem ziya hoca için hem de yinetim için sallarız.
                                bende carle nin özellikle bizden daha kötü bir ligden geliyor olmasına ve milli takımın düzenli bir futbolcusu olmamasına takıldım ama hayatımda hiç izlemediğim için yorum yapamıyorum. fakat benim fikrimde şu; bu adam anlatılanlardan ve kısa görüntülerinden ceyhun un sol ayaklısı olarak gözüküyor. iyi futbolcudur kötü futbolcudur tartışmam ama bi gerçek var ki ziya hoca ya sorarlarsa bu adamı tercih etmez.(sadece bi tahmin yoksa benim yönetimden tanıdığım kimse yok baştan soyleyeyim )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X