Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanından yöneticisine basın sözcüsüne kadar defolun ulan ...
    allah iş hayatınızı da bu takımı düşürdüğünüz duruma düşürsün...

boğazınızda kalsın lokmalar...

Yorum

• bn ersenin yerinde olsam futbolu bırakırımda geri dönmem ayıp ettiler adama...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• verilen sözden dönme gibi bi aliskanliklari var..ne kadar dönek yöneticilerimiz varmis..yeniden secilecekler ama..stad isine güveniyorlar..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ersene yapılanda çok ayıp yani
          yönetim tamamen amatör bi tavır sergiledi her konuda

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şaka gibi !..

Trabzonspor'un, transferin son gününde istediği forvet transferini gerçekleştiremeyince, İspanyol Recreativo Kulübü'ne verdiğini açıkladığı golcü futbolcusu Ersen Martin'i Bolu'da bugün başlayan kampa çağırdığı öğrenildi.

Transferin son gününde istediği oyuncuyu kadrosuna dahil edemeyen Trabzonspor, daha önce İspanya'nın Recreativo De Huelva kulübüne verdiğini açıkladığı Ersen Martin'i Bolu Koru Otel'de düzenlenen kampa çağırdı. Faks yoluyla İspanyol kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersen Martin'in de böylece İspanya rüyası başlamadan bitmiş oldu.

ligtv.com.tr
            Bu kulübe artık kim gelir allah aşkına
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• hakkaten sessiz ve derindne transfer yaptilar. kimsenin aklina gelmezdi boyle olucagi.

Yorum

• erseni geri çağırmak ile ne kadar aciz ve özürlü bir yönetim olduklarını 23333. kere göstermişlerdir.

Yorum

• ben martin demiştim ama palermo'ydu bu nerden çıktı........
                  poetricus

Yorum

• kulübü "sıradan"laştırmalarından şi,kayetçiydim ..artık değilim ..zira ciddi ciddi "sıradışı"bir yönetim sıradışı bir hoca ve sıradışı şakşakçıları var....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu kadar xxxxx bi yönetim olur mu be???
                      ulan bi itibarı var bu takımın.
                      kepaze herifler..
                      En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 17:31.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet haber geldi Ersen gitmiyor bu cok iyi oldu.
                        ersenın gerı gelmesını herhalde zıyayı savunan bırı cok iyi bulur. ilginç bir kişiliksin. senin gözündeki büyük Trabzonsporu yada büyük klüp imajını merak ediyorum.

Yorum

• bu hem Ersen Martin'e
                          Hem İspanyol Kulübü'ne
                          Hem de taraftara yapılan büyük bir ayıptır...

Anladık futboldan anlamıyorsunuz. Adam da mı değilsiniz? Sözünüzde hiç mi durmazsınız..

Bütün Türkiye'den sonra, Dünyaya da rezil olduk...

Kahretsin Yahu..........

Yorum

• ersenide kendileri gibi gurursuz sandılar herhalde....

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kulübü "sıradan"laştırmalarından şi,kayetçiydim ..artık değilim ..zira ciddi ciddi "sıradışı"bir yönetim sıradışı bir hoca ve sıradışı şakşakçıları var....
                              bu kadar siradisilik kimseyi korkutmuyormu
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bekleyin bakalım neden geri dönmüş yetkili biri konuşur şimdi
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X