Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stichus;

Herşey çok güzel olacak ve 5 dakikada değişir herşey gibi söylemlerle, Bmn nin yönetime yakın, hatta Musampanın alınmasını başkana tembih etmiş, transfer haberlerini Bmn ile paylaşan saygıdeğer bir üyemiz dir
    Bir ekleme;

Sitedeki kalemi en kuvvetli yazarlardan kendisi..
    En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 22:40.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir ekleme;

Sitedeki en kalemi kuvvetli yazarlardan kendisi..
      o bir efsaneee

Yorum

• Stichus'u değerlendirme başlığına döndü transfer başlığı. Bende bir kaç kelime ekliyim bari. Çoktan forum efsanelerinin arasında yerini aldı. Nam-ı Diyar ayarcı
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• gerçekten balık hafızalıyız, carle yi youtube dan izleyen aşka gelmiş, tüm videolarını seyrettim, bu adamın ceyhundan tek bir iyi özelliği var oda bencil olmaması, birde güçsüz defanslarda iyi topuk pasları, ne şutları, nede birebirde adam geçmesi ceyhundan iyi değil, ancak daha öncede yazdım 5000000 avroya alındığı için, gelecek transfer döneminde sözleşmesini kolaylıkla feshrdebiliriz. nede olsa mutlaka uyum sorunu yaşar. arkadaşlar lütfen gaza gelmeyin, çünkü nekadar çok gaza gelirsek, hayal kırıklığımız o kadar fazla oluyor.

Yorum

• Yaw arkadaşlar Carl faslını bırakalımda anlaştık denen mehmet akgün kasımpaşa ya altaylı sancak ise ist. b.shr bld. imza attı bunların anlaşmaları ne şekildeydi ben hala anlamış değilim.Kesin sen burda bekle ben seni dönüşte alacağım sözü verildi bunlara dönüştede kandırılmış bir şekilde ellerindeki kağıda sözleşme imzalatılmış olarak buldular adamları harbi komedi yaw artık imzalara bile inanamaz hale geldik sahi adnan bizde değilmi yarın adnan ı başka takım formasıyla poz verirken görürseniz şaşırmayın
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Fanatik'e Fotomaç'a laf atıyoruz ama vallahi biz onlardan beter olduk nerede ise.
              Yakında kendi ismimi bile görürsem transfer edilecek diye şaşırmam herhalde.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• sticus için bir değerlendirmede benden. taraftar çocuk gibidir, masalları çok sever, stichusta çok iyi bir masal anlatıcısıdır.

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fanatik'e Fotomaç'a laf atıyoruz ama vallahi biz onlardan beter olduk nerede ise.
                  Yakında kendi ismimi bile görürsem transfer edilecek diye şaşırmam herhalde.
                  yaw bizimki eğlence olsun diye yazıyoruz hadi bizim yazdıklarımızı bmn üyeleri okuyo onlara ne demeli onların ki daha ayıp fanatikle fotomaçla kıyaslaman yanlış o gazeteleri türkiye okuyo ve aynı şekilde umutlanıyo bizimki temenniden öteye gitmiyo ....
                  ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Arkadaşlar yönetimden aldığım bir habere göre Ömer Sevinç diye bir adam transfer edecekmişiz. Edirne'deymiş kendisi. Bonservisi de yokmuş.
                    (Belki gazetelerde çıkarım çaktırmayın)
                    - Eomer -

Yorum

Arkadaşlar yönetimden aldığım bir habere göre Ömer Sevinç diye bir adam transfer edecekmişiz. Edirne'deymiş kendisi. Bonservisi de yokmuş.
                      hangi mevkide oynuyormuş bu arkadaş?
                      youtube görüntüleri var mı?
                      yıllık ne kadar istiyor...?
                      kaç numara giyecek?
                      dedesinin ve babasının mirası nedir?

uzar uzar...............................

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hangi mevkide oynuyormuş bu arkadaş?
                        youtube görüntüleri var mı?
                        yıllık ne kadar istiyor...?
                        kaç numara giyecek?
                        dedesinin ve babasının mirası nedir?

uzar uzar...............................
                        10 numara diye tabir edilen mevkide oynuyormuş. Ama Ziya Doğan'la yaptığı görüşme sonrasında ön liberoda da denecekmiş. Yıllık 350 bin euro'ya anlaşmışlar sanırım. Ne numara olsa giyerim abi diyor
                        - Eomer -

Yorum

10 numara diye tabir edilen mevkide oynuyormuş. Ama Ziya Doğan'la yaptığı görüşme sonrasında ön liberoda da denecekmiş. Yıllık 350 bin euro'ya anlaşmışlar sanırım. Ne numara olsa giyerim abi diyor

şimdi
                          1. bilgisayar kullanıyor mu?
                          2. saçları uzun mu.?
                          3. Adam dövmekten hapse girmişliği var mı?
                          4. yeşil sahada kaç kaplan gücünde?

Yorum

Arkadaşlar yönetimden aldığım bir habere göre Ömer Sevinç diye bir adam transfer edecekmişiz. Edirne'deymiş kendisi. Bonservisi de yokmuş.
                            (Belki gazetelerde çıkarım çaktırmayın)
                            bu isim bana tanıdık geldi..mevkisi AM RC miydi acaba?

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              rüştü fenerle 2 yıl daha anlaşmış

oh beee

Neden oh bee.

Türkiyede cok daha iyisini bulabilecekmiyiz?
                              Hemde elinde Bonservisi olan?
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Gökdeniz Ada'yı düşlüyor!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, Premier Lig'e transfer olmak istediğini söyleyerek, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim hem de Trabzon futbolu için iyi bir prestij olacak" dedi.

Premier Lig takımlarından Middlesbrough, Newcastle United ve Blackburn Rovers'un talip olduğu milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, yaptığı açıklamada, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim için hem de kulübüm için güzel bir şey olur. Gidersem dünyanın en iyi liginde top koşturacağım. Trabzonspor'un bence burada para kazanmasından daha çok prestij kazanması önemli.

Çünkü benim İngiltere'ye gitmem diğer futbolcuların da önünü açacaktır. Benim orada oynamam Trabzon futboluna ve buraya olan ilgiyi artıracaktır" dedi.

İngiltere'de futbol oynamanın her futbolcunun hayalini süslediğini ifade eden Gökdeniz, "Bu benim için önemli bir fırsat. Bu fırsatı da değerlendirmek istiyorum. Hem kulübüm adıma hem de kendi adıma hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

Milli futbolcu Gökdeniz, İngiltere'de milli takımdan arkadaşları Emre Belözoğlu ve Tugay Kerimoğlu'nun top koşturduğunu ve son olarak Tuncay Şanlı'nın da bu ligde forma giyeceğini hatırlatarak, "Bu arkadaşlarımla aynı ligde oynayacak olmak benim için de sevinç kaynağı. Onların sayesinde ben de yabancılık çekmemiş olacağım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, tatilde bulunan ve sezonun yorgunluğunu atan yıldız futbolcu Gökdeniz, eşi ve minik kızı Naz ile stres atıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X