Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki üç maç izlemeden net bi fikre sahip olmayalım bence Görüntüler çok şey ifade etmiyor Videodan daha kötü topçuya rastlamadık Bana kalsa Hollandanın solunu alır gelirdim ama ..Trabzonspor için hayırlısı olsun

Yorum

• carle nin maliyetini bilmiyorum ama,Türkiye de iş yapar desek doğru demiş oluruz sanırım.
      Bu yüzden alabiliyorlarsa alsınlar.

Yorum

• akşam hollanda u21 de direnthe diye bi futbolcu izledim benim çok hoşuma gitti çok hırslı oynuyo onu alamazmıyız acaba...

Yorum

• videosunu seyrettim albayrak bunu alırsa tek doğrusunu yapmış olur.

eğer avrupaya giderse 10 milyon € olur fiyatı.

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sence kafası rahat bir Gökdenizden iyimi bu adam? Söylentilere bakılırsa Gökdenize 8 Milyon euro civarı veriliomuş
            Ben 10-15 milyon avro ibaresini sitede bir arkadaş merak etmeyin bundan iyisi alınacakmış deyince söyledim bende bundan iyisini 10-15 milyon avrodan aşağı alamayız diye tabiki kafası rahat bir gökdeniz her zamanki tercihimiz olur....
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fatih tekkede gitmek istiyordu...
              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                akşam hollanda u21 de direnthe diye bi futbolcu izledim benim çok hoşuma gitti çok hırslı oynuyo onu alamazmıyız acaba...
                champions'a sormak lazım

Yorum

• rüştü fenerle 2 yıl daha anlaşmış

oh beee
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    videosunu seyrettim albayrak bunu alırsa tek doğrusunu yapmış olur.

eğer avrupaya giderse 10 milyon € olur fiyatı.
                    neden her futbolcuyu almadan 2-3 sene sonra milyon € larla satmayi düsünüyoruz yattara yi aldigimizda da 300 bin dolarmi neydi bonservisi.simdi yattarayi satmaya kalksalar yer yerinden oynar
                    madem alacaklar ne diye basina siziyor bu haber.su menajerler varya....
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akşam hollanda u21 de direnthe diye bi futbolcu izledim benim çok hoşuma gitti çok hırslı oynuyo onu alamazmıyız acaba...
                      Championsun bahsettigi futbolcu feyenorda oynuyormuş bende gecen d sporda izledim acılış macını 20 yaşında zannederim........
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        8 milyon euro yu getirsin. Yolu açık olsun ne diyelim...
                        Bence Gökdenizin basın açıklaması yapması lazım..
                        Hem taraftara yazık, hem kendine, hemde zor durunmda kalan Yönetime... Yönetime pek acımam ama..
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Alın Size 10 Numara...

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fatih tekkede gitmek istiyordu...
                            ve gitti ne yazik ki gökdeniz de gider

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              carle nin maliyetini bilmiyorum ama,Türkiye de iş yapar desek doğru demiş oluruz sanırım.
                              Bu yüzden alabiliyorlarsa alsınlar.
                              Bir sitede okudum 800.000 eurodan bahsediliyodu bu gerçekse çok iyi bu ücrete böyle futbolcu çok iyi olur dua edelimde buda elimizden kaçmasın kime el atsak kıymetli oluyo....
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alın Size 10 Numara...

Cok erken ama cok güzel olmuş ben şunu avatar yapayım........
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X