Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Carle iyiymiş gerçekten.
    Riquelme olmazsa onu düşünebiliriz.
    Türkiye'deki defans kurgusunu rahat geçer.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana Ceyhunun sol ayaklısı gibi geldi
      İşallah devamlılığı vardır... Alırsak hayrını görmek temennimiz.. Ama alamassakta çok üzülmem.. Baksanız ya Stichus kardeşimiz daha iyisini alacağız diyor
      Bundan iyisi 10-15 milyon euro dan aşağı değildir
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ziya Dogan:Trabzonsporun başarısız olma ihtimali yok!

Soruasıl bu kadar eminsiniz?

Ziya Dogan:Kafamdaki akdroyu oluşturduktan sonra Trabzondaki enerjiyi acıga cıkardıktan sonra başarısız olma şansı yok şampiyonluk sözü veriyorum şampiyon olacagız.
        Evet 3-4 ön liberolu sistemden bahsediyo dimi Ersun Yanal olsaydı ne güzel olurdu ya...

Yorum

• --------------------------------Martinez-------------------------------
          --------------------Stepanov-------------Risp-------------------------
          ---Jabi------------------------------------------------Adnan Güngör---
          -----------------------------------------------------------------------
          --------------------------------Hüseyin-------------------------------
          ---------------------Serkan-------------------------------------------
          ----Yattara-----------------------------------------------Gökdeniz----
          -------------------------------Nick Carle------------------------------
          -------------------------------Umut Bulut-----------------------------
          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesinlikle katılıyorum
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Bence videolarını izle sende benim gibi sonradan coşarsın :tsmeşale:
              izledim videolarini.evet trabzonda özel taraftarlari olabilir yattara gibi.yinede uyum sorunu vs.avustralyalilar onu bizemi sattilarda fb ye sattik saniyorlar..bi karisikliga geldi bu is ama görecegiz
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ziya Dogandan Camiaya mesaj :

Beni sahiplenin birliktelik olusturalım.Eksikler giderildikten sonra ligte en iddalı takım olacagız...
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• arkadaslar carle in uruguay maci goruntulerini you tube dan izleyin. biraz kotu gununde diye dusunmek istiyorum. genelde sagda gordum videolarda carle i sol kanata benzemiyor ama guclu defanslara karsi ne yapar bilemiyorum.
                  sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                  deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• arkadaşlar inşallah fos haber değildir bize yararlı olabilecek kapasiteye sahip gibi duruyor bundan sonrası yönetime kalmış ..?

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nick carle 1000 tane ceyhun eder HİÇ BENCİL değil çok çok ii pasör
                      Youtube tan mı edindin bu bilgileri

Ceyhununda asist krallığında ikinci olduğunu unutma..Yap video o asistleri..Koy iki 3 de uzaktan attığı gollerden

Yani kötüdür demiyorum... Ama süperde diyemeyiz yani

Alırsak hayırlı olur işallah ...

Kim derdiki Marcelinho bu takımda oynayamayacak?

Neyse bence daha iyisi olursa daha iyi olur Nasıl bir lafsa..
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• akşam ne diyodunuz şimdi ne diyonuz. ))) stichus çözmüş meseleyi.)))
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ziya Dogandan Camiaya mesaj :

Beni sahiplenin birliktelik olusturalım.Eksikler giderildikten sonra ligte en iddalı takım olacagız...
                          Evet onu sahiplenecez nasıl mecbur kaldıysak yine aynı şekilde ama bu sahiplenme pekte uzun sürmeyecek gibi geliyo bana çünkü kredisini doldurmuş bir ziya doğan çıkacak yeni sezonda karşımıza
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Sence kafası rahat bir Gökdenizden iyimi bu adam? Söylentilere bakılırsa Gökdenize 8 Milyon euro civarı veriliomuş
                            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              akşam ne diyodunuz şimdi ne diyonuz. ))) stichus çözmüş meseleyi.)))
                              insallah bizim yöneticilerde sirf youtubeden begenip almaya kalkismamislardir 505 bin dolarmis..bu rakim bizimkilerin bonservis anlayisina uygun gibi duruyor
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• gökdeniz gitmek istiyor
                                Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X