yaa şu gitsin bu gitsin,istifa olaylarını bırakın yaa her gün aynı sözler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
14 Ufukİlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevestelin başında adam gibi bi teknik adam olsa şuan liderdi okadroyla.. bizden iyi kadroları var.
2 Dvornik
4 Ümit
18'
5 Borbiconi
6 Şener
10 Uğur İnceman
15 Oumar Kalabane
18 Selçuk
52'
22 Hakan Balta
20 Okan Koç
13 Holosko
şimdi bu kadro mu iyi kıyaslarsak ugur incemanla hüseyin aynı gerisigökdeniz satın allır sen bi kadromuzu gözden geçirNick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Alsinlar dandik bir forveti biz de isimize bakalim degil mi?İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa şu gitsin bu gitsin,istifa olaylarını bırakın yaa her gün aynı sözler
Peki bu forumda ne isimiz var o zaman?
Yorum
-
iyi de bunu bizde biliyoz tamam kötü yönetim ama her gün de aynı şeyi tekrarlamak saçma artık aralığa kadar bekliycezİlk olarak ts@dc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlsinlar dandik bir forveti biz de isimize bakalim degil mi?
Peki bu forumda ne isimiz var o zaman?
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
gitti kardeşim yaa takımda adam kalmadı artık ve hala borcumuz var ne iş anlamadım yani 20 trilyon borç varmış birisi çıkıp açıklasın bu borç nasıl bu rakama ulaştı? Trabzonspor için hangi yatırım yapıldı? ben söylüyüm nuri albayrak kendi şirketinin borçlarını takımın üzerine yüklüyor! bunun cvbı budur araştırın bulun arkadaşlar f.tekke gitti marce karla satıltı eller satıldı stepanov satıldı ersen satıldı kim alındı? para nereye gitti? saçmalık bunlar uyuyoruz... uyanalım..!
Yorum
-
Niye yazilanlari tam okumada cevap veriyorsunuz?İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de bunu bizde biliyoz tamam kötü yönetim ama her gün de aynı şeyi tekrarlamak saçma artık aralığa kadar bekliycez
Biz bunlar gitmeden transferin anlamsizligindan bahsediyoruz.
Nedenlerini, kendimizce acikliyoruz.
Yorum
-
para yanlış transferlere gitti,hala jun'a,musampaya para veriyoz,lazoroniye büyük para verdik yolladık tüm bunlara rağmen başarı gelmeyince ellerimizdekileri sattıkİlk olarak starliner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitti kardeşim yaa takımda adam kalmadı artık ve hala borcumuz var ne iş anlamadım yani 20 trilyon borç varmış birisi çıkıp açıklasın bu borç nasıl bu rakama ulaştı? Trabzonspor için hangi yatırım yapıldı? ben söylüyüm nuri albayrak kendi şirketinin borçlarını takımın üzerine yüklüyor! bunun cvbı budur araştırın bulun arkadaşlar f.tekke gitti marce karla satıltı eller satıldı stepanov satıldı ersen satıldı kim alındı? para nereye gitti? saçmalık bunlar uyuyoruz... uyanalım..!
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
Gökdeniz, Ceyhun belki Umut haricindeki Bursa maçındaki ilk onbirdekilerin Manisa 'da ik onbir oynayacağını zannetmiyorum.İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 Ufuk
2 Dvornik
4 Ümit
18'
5 Borbiconi
6 Şener
10 Uğur İnceman
15 Oumar Kalabane
18 Selçuk
52'
22 Hakan Balta
20 Okan Koç
13 Holosko
şimdi bu kadro mu iyi kıyaslarsak ugur incemanla hüseyin aynı gerisigökdeniz satın allır sen bi kadromuzu gözden geçir
Yorum
-
harun veya selman adlı modlara olur diye düşünüyorumİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığı kilitlemek hangi mod'a nasib olacak acaba
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
KUTADGU
bordobluex boş durmamış (teşekkürler)
bu arada ikinci golde ortayı yapan 3 numaraya dikkat. Tıpkı bizim Celalettin yahu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum