Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dudek!

Yaw hakkaten bazı arkadaşlar isimlerin peşinden koşuyolar
    Dudek peşinden ağlanılacak bi kaleci değil
    İyi halt etmiş Real
    Bana kalsa yerli alırım (Bjk Hakanı alarak iyi bi transfer yaptı mesela)
    Anlaşılan yerli değil yabancı olacak Ligi tanıması traş
    Bobadilla iyi tercih olur Daha yakın bi isim vermek gerekirse Espanyoldan İraizoz Bu kaleci işini bir şekilde hallederiz sorun olmaz

Bütün sorun solda ve ortada Şu Carle işi bi netleşse daha kesin konuşabiliriz

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orkunun tipi bana Fatih Tekke yi andırıyo acaba nereli Orkun bilen varmı???

elazığ galiba!
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• bunlar kaleci bulamaz bulsalarda alamazlar alsalarda kaleci değil laleci çıkar
        BORDO MAVILIM

Yorum

• kaleci ikinci planda arkadaşlar daha önemli mevkiler var şuan
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaw hakkaten bazı arkadaşlar isimlerin peşinden koşuyolar
            Dudek peşinden ağlanılacak bi kaleci değil
            İyi halt etmiş Real
            Bana kalsa yerli alırım (Bjk Hakanı alarak iyi bi transfer yaptı mesela)
            Anlaşılan yerli değil yabancı olacak Ligi tanıması traş
            Bobadilla iyi tercih olur Daha yakın bi isim vermek gerekirse Espanyoldan İraizoz Bu kaleci işini bir şekilde hallederiz sorun olmaz

Bütün sorun solda ve ortada Şu Carle işi bi netleşse daha kesin konuşabiliriz
            Champions Espanyolun kalecisinin bonservisi elindemi Uefa Finalinde süper oynamıştı iyi kaleci o da hayırlısı bakalım.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaleci ikinci planda arkadaşlar daha önemli mevkiler var şuan
              Sol Bek gibi mesela yada Forvet

Yorum

• Bence kaleci en öncelikli mevki .. hatta hiç tartışmasız ...

Boş kale oynamaktan bir hal olduk ...

öncelik bence kaleci forvet ve sol tarafla karışık bir 10 numara

solbek falan almazlar belki keceliyi verip faruku alırlar mı bilmem ..

stephanov satılırsa % 100 bir stoper alır ilgili şahıs

Yorum

• bence en önemli eksik hocada var artık bu eksiklik akıldanmı yoksa başka birşeydenmi bilemem

budur işte süper tespit tedaviye ihtiyacı var

Yorum

• Bütün Sezon Sol Bek Celalettinle Keçeliyle yürümez kesinlikle alınması lazım bi Sol Bek!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jefferson Martinezin yarısı kadar hem en hem boy ben Avniakerde Jeffi gördüm kafasında fes vardı simitci falan zannettim cocuk gibi......
                      vallaha öle değil martinez ii ama
                      jefferson 188 martinez 190
                      kilo dada 83 - 89
                      ne alaka anlamadım
                      martinez daha tecrübeli yetenek konusunda kuşkuluyum ama
                      martinez alınabilir ANCAK
                      çok çok abartmayalım doğa üstü de değil 50 ye yakın gol eydi bu sene(defans falan yok ama bir çok saçma sapan da gol yedi)
                      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 19:34.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oscar Cardozo

O kadar Arjantin'e bakıyorlar, bu forveti de görmüşlerdir elbet

http://www.youtube.com/watch?v=CbHERL_Bz18
                        Yok abi bakmamışlardır Paraguylı bu genc gecen yıl 27 bu yıl 20 gol atmıs hemde 24 yasında senin burada yazman bile güzel bir gelişme abi
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• yaw sen git miroslaw szymkowiak ı futbola küstür
                          sonra bu carle yi al

forza szymek
                          McLas was Here

Yorum

Yok abi bakmamışlardır Paraguylı bu genc gecen yıl 27 bu yıl 20 gol atmıs hemde 24 yasında senin burada yazman bile güzel bir gelişme abi
                            üüffff adama bak ya biz hala ne idüğü belirsizlerin peşinden koşalım
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

bu adamı newell s da mı ne görmüştüm CANGELE bundan daha ii
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• santrafor icin Roque Santa Cruz a ne dersiniz?
                                Bayern Münihte su an ama Bayern satmak istiyor,forma sansi bulamiyor diye..ee normal Luca toni ve riberiyi aldilar
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X