Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    orası öylede bu yönetim yattaraya yapamadıgını çağdaşa yapmasınn
    niyeki mentaliteye uyan bi adam yönetim gönderse bile ziya göndermez

Yorum

• nick carle ALEX den daha ii bir oyuncu her yönüyle alexe 10 çeker sol ağayı bir füze MARcelinhoyla stil olarak alakası yok zaten tam mir 10 numara
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• yönetim gökdenize nasıl kızdı acaba ? sende hiç vefa yok mu dedi ? gökdeniz de istanbul da oturmuyorum ki demiştir

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son 3 sayfaya baktım kafam karıştı. Daha düne kadar Mehmet Akgün ve Altay'lı Sancak ile anlaşmıştık. Ama bugün gelinen noktada Mehmet Kasımpaşa'ya, Sancak İst.B.Bl.ye gitmiş...

Buarad başlığı 35 kişi takip ediyor, biriside cezalı arkadaşımız

Ama geçmiş yıllardaki tempoyu yakalamaya başladı başlık sanırım... Şu filika'da burada olsaydı, daha keyifli olacaktıya, neyse...
          Ben Zurawski heyecanını daha çok sevmiştim. Onda da hasancavit(The Londoner) vardı. Uzun zamandır yoklar buralarda..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• herkes birşeyler sallıyor hadi hayırlısı
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu forumdaki bazı arkadaşlara gerçekten helal olsun .. başta travel olmak üzere müthiş takip eden bilen arkadaşlar var ... izleme komitesine falan gerek yok buradan bir ekip hazırlansa müthiş başarılı olunur ...vallahi helal olsun ne diyeyim

Yorum

• gökdeniz bu sene gider... arkadaşlar ...
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• arkadaşlar 2007-2008 sezonu yeni formaları intertoto maclarına yetişebilecekmii yetişsede yeni formalarlamı oynanacxak yeni formelerı cok merak ediyorum
                  Sürmeneli Prena

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gökdeniz bu sene gider... arkadaşlar ...
                    Zaten gitmek istediğini söylemiş...Ya İspanya yada İngiltere büyük ihtimal Newcatsle a gider

Yorum

• inşallah yine rengimiz olmayan formalar çıkartmazlar

Yorum

• Bence Bu İŞİde YÖnetİm YÜzÜne BulaŞtirir ( Nİck İ Almayi )
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• stichus gecen travelın topuk pasını yazıyodu. Stichus Avustralya uruguay maçını videosunu izlemiş ))))
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu forumdaki bazı arkadaşlara gerçekten helal olsun .. başta travel olmak üzere müthiş takip eden bilen arkadaşlar var ... izleme komitesine falan gerek yok buradan bir ekip hazırlansa müthiş başarılı olunur ...vallahi helal olsun ne diyeyim
                            Abi Gökdenizin yerine Mehmet cakır ve Engin Baytar alınırsa onlarıda yollarız İngiltereye iki sene sonra Gökdenizden gelecek 8 Milyon euronun dörtte birine bu iki futbolcu alınamazmı birde 10 numara alındımı tamamdır.
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• gökdenize bence izin verfmeleri gerek oda gidip ingilterede oynasınn
                              Sürmeneli Prena

Yorum

• bu stichusta tuaf birisi
                                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X