eleştiri anlamında yazmıyorum ama sancak iyi futbolcu ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lig Tv de Can Karyagdı söylüyor Gökdeniz gitmek istedigini yönetime söylemiş ve bu Trabzonda tepki almış bizim Serkan Üniversite sınavına girecekmiş Pazar günü sınavdan sonra imza atmaya gelecekmiş Ziya Dogan bugün Tatilden dönmüş bu akşam transfer komitesine bir-iki isim verecekmiş transferle ilgili karar verilecekmiş hayırlısı olsun.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
evettt, hevesim arttı bu adamı gördükten sonra, nasipse şu şekilde kadromuz olacak şimdilik...
-----------------kaleci----------------
jabi-------step---------risp-----cello (yeni transfer)
--------serkan------------hüseyin----------------
yattara------------nick carle-----------------gökdeniz
----------------umut bulut-----------------------“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
ne diye bu kadar taktılar bu adama anlamadım ki ...İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstadım kaleci hasagiç ha ... desene gene kale boş oynuyacagız
ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
Nasıl oluo yaw? Harbi mi?İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearadığımız 10 numarayı bulduk
))))
stichus Travelairi avusturalyaya gönderdiydi.alcağımız oyuncu avusturalyadan. Trabzonsporumuza hayırlı olsun. Kalecimizde Hasagic olcak
)))
Yorum
-
ha bide dün kasımpaşadan erhan televizyonda Trabzonsporlu olduğunu söledi. spiker transfer tekliflerini sordu.ligA gecesinde söledi.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 20:29.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Teşekkür ederim dostlar, valla bu kadar kıyamet kopacağını bilemezdim. Bence kaliteli bir oyuncu, lider vasıflı, teknik, süratli,çalışkan, şutları asistleri golleri var, sol ortada oynuyor forvet arkasıda ortasada. Alamazsak dünyanın sonu değil ama kalitesiz derseniz adama haksızlık eder olursunuz gibime geliyor
Shemichael'in oğlunu bir takım istiyordu Aberdeen mi ne sonra ne oldu bilmiyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Valla ne yapacaklari belli olmaz, unutmaki daha transfer sezonu bitmedi. Deivid'i yollayabilirler. Sonra Appiah'ya cok talip var. Onu satabilirler. Edu'yu bile belki yollarlar. Belki federasyon yabanci sinirini tamamen kaldirir.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama türkiye için geçerli olamaz bu çünkü yabancı sınırlaması var fener bu hakkını yedek için kullanacaksa yazık ...
tamam boşwerelim ya banane fenerden naabarsa yapsın
Yorum
-
alalım o adamı ya geleceği vardır belki gerçi hiç takip etmiyorumdaİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShemichael'in oğlunu bir takım istiyordu Aberdeen mi ne sonra ne oldu bilmiyorum
sonuçta efsanenin oğlu
Hasagic gerçekten iyi kaleci neresini beğenmiyosunuz anlamıyorum....
Yorum
-
İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevettt, hevesim arttı bu adamı gördükten sonra, nasipse şu şekilde kadromuz olacak şimdilik...
-----------------kaleci----------------
jabi-------step---------risp-----cello (yeni transfer)
--------serkan------------hüseyin----------------
yattara------------nick carle-----------------gökdeniz
----------------umut bulut-----------------------
hocam risp 2. yarıya anca yetişecek böle giderse onun yerine sen çağdaşı yaz istersen yada yeni transfer de nede olsa bi stoper daha alırız biz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum