Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şampiyonluk yolunda kaleye tecrübeli biri lazım bu da Türkiye'de şu an Rüştü'dür..soğukkanlı, sakin tecrübeli biri lazım bize..hem Tolga arkasında çok iyi tecrübe kazanır,pişer.ondan çok şey öğrenir..

tek çekincem Rüştü'nün bizde acı hatıraları var ve tam bir fenerli..serkan da aynı şekilde iyi oyuncu.hoca değişse fenerde belki onbirin vazgeçilmezi olur bakmayın zico'nun oynatmadığına..

ama ikisi de fanatik fenerli gibi geliyor bana.çekincem burda...
    rüstüde herangibi bi sorun olacagini sanmiyorum
    son yillarda trabzona saaten sempati gösteriyordu
    belki zemin hazirliyordu bize gelmek icin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ne kadar kofti adam varsa gene topluyoruz anlaşılan. serkan balcını futbol zekası sıfırın altında.
      rüştüyü kalede görmektense tolgayı görmeyi tercih ederim.
      yanlarınada hakan şükürü aldılarmı tam süper olacak...................
      Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şampiyonluk yolunda kaleye tecrübeli biri lazım bu da Türkiye'de şu an Rüştü'dür..soğukkanlı, sakin tecrübeli biri lazım bize..hem Tolga arkasında çok iyi tecrübe kazanır,pişer.ondan çok şey öğrenir..

tek çekincem Rüştü'nün bizde acı hatıraları var ve tam bir fenerli..serkan da aynı şekilde iyi oyuncu.hoca değişse fenerde belki onbirin vazgeçilmezi olur bakmayın zico'nun oynatmadığına..

ama ikisi de fanatik fenerli gibi geliyor bana.çekincem burda...

ya bizi ilgilendirmez hangi takımlı olduğu çıksın adam gibi oynasında naparsa yapsın isterse gitsin fb maçlarında amigoluk yapsın ama giydikleri formanın hakkını versinler..zaten 3-4 maç oynadıktan sonra ne oldukları çıkar meydana ve onalara en güzel cevabı verir zaten taraftar..
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bende yönetimden memnun değilim ama rüştüyü eleştiren arkadaşlara soruyorum. ondan iyi kalecinizmi var. sahaya çıkıncı ayakları titreyen tolgaylamı başarıyı yakalayacaksınız.
          HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• İlk olarak cableTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne kadar kofti adam varsa gene topluyoruz anlaşılan. serkan balcını futbol zekası sıfırın altında.
            rüştüyü kalede görmektense tolgayı görmeyi tercih ederim.
            yanlarınada hakan şükürü aldılarmı tam süper olacak...................

bu yönetim gitse c.ronaldoyu alsa ona bile karşı çıkarsınız anlamıyorm sizi..serkanla rüştünün neyine karşı çıkıyosunuz aklım almıyo

Yorum

• Bizim Tolga pişene kadar yaşlanacak diye korkuyorum
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya ne rüstüsü bize lazim degil pili bitmis adamin ne isi var bizde
                bakın edinde 2 ay sonra hiç kimseyi alamadık keşke rüştüyü alabilseydik demeyelim. Bizim yönetimin her zamanki iş olmasın z planı.
                HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yönetim gitse c.ronaldoyu alsa ona bile karşı çıkarsınız anlamıyorm sizi..serkanla rüştünün neyine karşı çıkıyosunuz aklım almıyo
                  serkan ın neyine onay verdiğinizi de ben anlamıyorum???

serkan sağ beke alınacaksa musa dan ekstra yönü nedir???

fenerde adamın yerine önder turacıyı oynattılar sağ bekte.. serkan sağ bek falan değil..serkan ön liberodur..
                  o da yanında top yapmayı bilen bir skoko olacak..

top yapmayı bilmeyen ön liberoların kaynadığı bir takıma aynı tornadan çıkmış yenisini almanın alemi ne??

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende yönetimden memnun değilim ama rüştüyü eleştiren arkadaşlara soruyorum. ondan iyi kalecinizmi var. sahaya çıkıncı ayakları titreyen tolgaylamı başarıyı yakalayacaksınız.
                    bir ben yukarda görmüssündürki rüstünün transfer edilmesini isterim
                    iki tolga icin böyle bise demeye hakkin yok tolga arada sirada hata yapsada bize daha puan kayibettirmedi
                    ve yüregi yeter rüstüye
                    rüstü alinirsa saaten tolga icin alinacaktir
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ben ne tolgayi nede rüstüyü yeterli bulmuyorum...kaleci sart...ve bu bence martinez olmali
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kardeşim burada millet kafayımı yedi bu ne böyle kimi istiyorsunuz sag bekimizde musa oynuyordu kaç maç ufukhan oynadı ne yaptı tekme atmaktan başka Gs Bjk de Serkanı almak istiyordu neye göre Serkanı başarısız yapıyorsunuz 3 yıl oynamış cadı kazanında 2 yıl şampiyon olmuş 20 kez Amilli olmuş yaşı daha 24 çevremdeki herkes iyi transfer derken bende düşünüp olayı olumlu bulurken bilgisizce ve sadece fanatikçe eleştirmek yanlış ne kadar zor fikir birliğine varmak ne yapsalar yani Antalyadan 26 yaşına gelmiş Uguru mu alsalar kaç milyon euro verip bonservisi elinde olan bir futbolcuyla eger bozulmaz ise inşallah anlaşılmış ben Serkanın doğruyu yapıp Trabzona gelince Yattaranın arkasında tekrar Milli formayı giyeceğine eminim unutmayın Serkan 1983 Doğumlu............
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 15:25.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• serkan balcı bugün Türkiye de alınabilecek en iyi adamdır mevkisinde..tecrübe de kazandı bizimkiler gibi eli ayağına dolanmaz.zekasında da hiçbir sorun yok.gayet iyi koşuyor, pas atıyor, pres yapıyor, gol de atıyor..süper değil tabi ama iyi topçu.

Rüştü'yü ise tartışmaya hiç gerek yok..adam görmüş geçirmiş, tecrübe çok önemlidir arkadaşlar...şükür ile karşılaştırılamaz çünkü kalecilerde yaş önemli değil.ondan iyisi kim var Türkiye'de şu anda.yok.bakmayın fenerde oynayamadığına.orda muhtemelen başka şeyler dönüyor.

ama bu derece fenerlileri şehir, camia kaldırır mı bilemem...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Serkan Balcı en azından Hasanın yerine oynar hem önlibero hemde sağ bek joker yani hatta sol bektede oynayabilir

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              serkan ın neyine onay verdiğinizi de ben anlamıyorum???

serkan sağ beke alınacaksa musa dan ekstra yönü nedir???

fenerde adamın yerine önder turacıyı oynattılar sağ bekte.. serkan sağ bek falan değil..serkan ön liberodur..
                              o da yanında top yapmayı bilen bir skoko olacak..

top yapmayı bilmeyen ön liberoların kaynadığı bir takıma aynı tornadan çıkmış yenisini almanın alemi ne??

abi biz burda ne kadar kendimizi yıpratırsak yıpratalım yine gelecek sezon defansif oynatacak takımı ziyadoğru diyosun serkanın asıl yeri ön liberodur ve aymandan daha iyi oynayacağınada eminim gençlerbirliğindeki zamanını iyi hatırla derim sana..

Yorum

• serkan ı alacağına emrah eren i geri al madem..
                                en azından orta yapmayı kademeyi serkandan iyi biliyor..

kaç yaşında olduğu tek başına yeterli değil.

sağ bekte musa büyükten hiçbir farkı yok adamın...
                                at gibi koşar durur..
                                bek oyuncusu mu alacağız ön liberoya 6. bir hamal mı??
                                hüseyin, ayman, hasan, keçeli, ferhat....
                                hamal dolu zaten takım..
                                ha bunların hepsini kesip serkan ı ön liberoya koyacaksan al..
                                yoksa sağ bekte musa ne ise serkan da odur....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X