Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bütün mesajlarımdan ilginç bir şekilde bir yerleri bulup olayları özünden saptırıyorsun...Gökdeniz de eminim nasılsa kupon yattı, bari gol atayım diye düşünmüştür...

Gökdeniz i satan hayallerimizi de satar...Yerinin doldurulamayacağını bilip de HALA gÖKDENİZ SATILSIN DEMEK de şampiyonluk yaşamamış 100.000 lerce Trabzonsporlunun hayallerine ihanettir...
    Valla saptıranın sen olduğunu düşünüyorum kusura bakma. Aynen eminim Gökdeniz'in öyle düşündüğüne
    Kardeş bu işler böyledir. Sen yerinin doldurulamayacağını düşünürsün, ben dolacağını düşünürüm. Sattırmamaya gücün yeterse sattırmazsın, benim sattırmaya gücüm yeterse satarım.
    Benim anlamadığım Gökdeniz futbolu bırakınca ne olacak yahu? Trabzon küme mi düşecek? Ya da Allah korusun Gökdeniz'in bacağı kırılsa küme mi düşeceğiz? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Yahu bu formaya güvenin biraz.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

senin de yeni saygı ölçer (!) cihazın forumumuza hayırlı ve de uğurlu olsun...
      Ben saygı ölçmüyorum saygısızlık yaptığını söylüyorum Anlatabildim mi?
      Hakikaten komik olmaya başladın Sorulara cevap vermeyi denesen
      Zor mu geliyor? Anlaşılan senin saygı sınırların daha farklı
      Sen hariç herkesten özür diliyorum!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla saptıranın sen olduğunu düşünüyorum kusura bakma. Aynen eminim Gökdeniz'in öyle düşündüğüne
        Kardeş bu işler böyledir. Sen yerinin doldurulamayacağını düşünürsün, ben dolacağını düşünürüm. Sattırmamaya gücün yeterse sattırmazsın, benim sattırmaya gücüm yeterse satarım.
        Benim anlamadığım Gökdeniz futbolu bırakınca ne olacak yahu? Trabzon küme mi düşecek? Ya da Allah korusun Gökdeniz'in bacağı kırılsa küme mi düşeceğiz? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Yahu bu formaya güvenin biraz.
        işte kardeşim sen hedefini belli ettin...KÜME DÜŞMEMEK...

sana şampiyonluk diyorum şampiyonlukkkkkkkk...

bu takım paf takımla çıksa sahaya küme düşmez, ama GÖKDENİZ ler satılırsa şampiyon da olamaz...

Formaya milyonxmilyon kere güvenirim. Real Madrid le oynasak kazanacağız derim...O kadar...

@champions...

yönetimin yaptığı en mantıklı iş Fatih Tekke yi satmaktı dedin...Bunu anlarım (bonservisten dolayı)

Szymek gitmeli dedin durdun...(Bunu anlarım düşen performansından dolayı)

Şimdi de Gökdeniz...(işte artık burada ticari ruh ararım...nokta)

senin dileyeceğin özüre falan da ihtiyacım yok zaten...

tek yaptığınız iş iyi oyuncularımızı elden çıkartıp yerine aç (!) , kimi zaman afrikalı, kimi zaman kuzey avrupalı oyuncu almamız gerektiğini söylemek...Olur, biz elimizdeki yıldızları satalım yerine milli piyango bileti alalım...Doğru ya "ya tutarsa"...Sizin ki İlhan Cavcav mantığı kusura bakmayın...
        En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 19:51.
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yanlış hatırlıyorsan düzelt, sen Yönetim'in attığı her adımı destekleyen arkadaşlardan birisin. (Gerçi isminde yattara olan çok fazla arkadaş var ama, eğer yanılıyorsan şimdiden özür dilerim)

Bu birşeylerin işareti değildir inşallah.

Ben Gökdeniz'in satılmasına karşıyım. Ancak sabıkasından dolayı satış eğer olacaksa bu Yönetim'in yapmasına daha da karşıyım.
          Yok Valla ziyayı kovmayan adamların neresini destekliyim,sen beni başkasıyla karıştırdın

Yorum

• Aramızda ne kadar çok İlhan Cavcav varmış yaw.))

Al-sat işlem hacmi olsun.

Tüccar mantığıyla büyük klüp yönetilmez.

Bu kafayla her sene iskelet kadro kurarız ama bir türlü ete kemiğe bürünemeyiz.

Hadi bakalım alışverişten zevk alanlar yaşadı..))

Yorum

işte kardeşim sen hedefini belli ettin...KÜME DÜŞMEMEK...

sana şampiyonluk diyorum şampiyonlukkkkkkkk...

bu takım paf takımla çıksa sahaya küme düşmez, ama GÖKDENİZ ler satılırsa şampiyon da olamaz...

Formaya milyonxmilyon kere güvenirim. Real Madrid le oynasak kazanacağız derim...O kadar...

@champions...

yönetimin yaptığı en mantıklı iş Fatih Tekke yi satmaktı dedin...Bunu anlarım (bonservisten dolayı)

Szymek gitmeli dedin durdun...(Bunu anlarım düşen performansından dolayı)

Şimdi de Gökdeniz...(işte artık burada ticari ruh ararım...nokta)
              Hocam şu mesajından sonra senle tartışmanın anlamsız olduğuna kanaat getirdim. Haydi sana iyi günler dilerim
              - Eomer -

Yorum

• Öff

Şu forumda fikirler ve haberler kişisel alınganlıklara dönüşünce ortamın tadı kalmıyor ve çıkıyorum. Lütfen kişisel paylaşımları özel mesajlarda yapalım.

Herkesin ortak paydası Trabzonspor ve bu renkler bunu unutmayalım.

Bu satırlarla sizleri mesşgul ettiysem özür dilerim ama bir rahatsızlığımı dile getirmeden geçemedim.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaşlar sanırım TRABZONSPORdan bahsediyoruz değilmi? büyük diye gurur duyduğumuz takım sadece 1 futbolcuylamı duracak.. sadece gökdenizmi bu takımı şampiyon yapacak.. gökdeniz bu sene bu takımda kalırsa şampiyonmu olacağız.. takıma yeni gökdenizler gelmedikçe yeni yıldızlar forması için savaşan bi takım kurmadıktan sonra şampiyonluk bi fatihle bi gökdenizle gelmez..gerçi biz türkiyedeki en iyi takıma sahip olsakda bize şampiyonluğu yedirmezler ya neyse...

Yorum

• İngilizlerin Gökdeniz Israrı

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'nun transfer listesinde olduğunu duyurarak dikkatleri üzerine çeken skysports, şimdi de Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz için İngiliz ekiplerinin kapıştığını yazdı.

Transfer haberleriyle dikkatleri üzerine çeken ve Tuncay'ın İngiliz ekiplerine gideceğini bilen skysports, şimdi de Trabzonpsor'un milli futbolcusu Gökdeniz Karadeniz için Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough ve Newcastle United'ın devrede olduğunu yazdı. Sitede yer alan haberde, Middlesbrough'nun Tuncay'ın ardından Gökdeniz'i de renklerine bağlamak için harekete geçtiği ifade edildi. Haberde ayrıca, Gökdeniz'in milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Newcastle United'ın da takibinde olduğu vurgulandı.

Skysports editörleri, Newcastle Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın birçok kulübün izlediği Gökdeniz'i takımında görmek istediğini yazdı. Site editörleri, 27 yaşındaki Gökdeniz'in Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu ifade ederken, milli formayı da 30'dan fazla kez giydiğine dikkat çekti. Transfer konusunda iddialı konuşan skysports editörleri, Middlesbrough ve Newcastle'ın yanı sıra Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers'ın da Gökdeniz'i isteyen takımlar arasında sayılabileceğini okuyucularına aktardı.

Site ayrıca, Gökdeniz'in menajeri Serdar Fafal'ın da, "Gökdeniz gitmek istiyor. Türkiye'den her futbolcu kendini denemek ister ve Premier Lig'den daha büyüğü yok. Middlesbrough, Newcastle ve Blackburn, Gökdeniz'le ilgileniyor. Birçok takım onu gözlemliyor. Ancak, Gökdeniz'in Trabzonspor'la sözleşmesi var. Bu nedenle şu anda görüşmelerin nasıl sonuçlanacağını beklemek zorundayız" sözlerine yer verdi

Yorum

• İlk olarak Surmene_Lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar sanırım TRABZONSPORdan bahsediyoruz değilmi? büyük diye gurur duyduğumuz takım sadece 1 futbolcuylamı duracak.. sadece gökdenizmi bu takımı şampiyon yapacak.. gökdeniz bu sene bu takımda kalırsa şampiyonmu olacağız.. takıma yeni gökdenizler gelmedikçe yeni yıldızlar forması için savaşan bi takım kurmadıktan sonra şampiyonluk bi fatihle bi gökdenizle gelmez..gerçi biz türkiyedeki en iyi takıma sahip olsakda bize şampiyonluğu yedirmezler ya neyse...
                      Evet katılıyorum bende bunu anlatmaya çalışıyorum...

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam şu mesajından sonra senle tartışmanın anlamsız olduğuna kanaat getirdim. Haydi sana iyi günler dilerim

ben 2 saattir seninle tartışmanın anlamsız olduğu kanaatine varmıştım...bakınız bu bölümdeki 9400 nolu mesajımda belirtmiştim...Uzlaşmamız imkansız...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

ben 2 saattir seninle tartışmanın anlamsız olduğu kanaatine varmıştım...bakınız bu bölümdeki 9400 nolu mesajımda belirtmiştim...Uzlaşmamız imkansız...
                          Tebrikler efendim. Çok zekisiniz
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Surmene_Lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar sanırım TRABZONSPORdan bahsediyoruz değilmi? büyük diye gurur duyduğumuz takım sadece 1 futbolcuylamı duracak.. sadece gökdenizmi bu takımı şampiyon yapacak.. gökdeniz bu sene bu takımda kalırsa şampiyonmu olacağız.. takıma yeni gökdenizler gelmedikçe yeni yıldızlar forması için savaşan bi takım kurmadıktan sonra şampiyonluk bi fatihle bi gökdenizle gelmez..gerçi biz türkiyedeki en iyi takıma sahip olsakda bize şampiyonluğu yedirmezler ya neyse...
                            Kadronda bulunan kalburüstü son iki adamı birer yıl arayla satıyorsan, gelecek yıl acımazlar düşürüverirler ikinci lige.

Gökdeniz bu takımda kalırsa şampiyon olmayacağız. Yanına doğrudan kadroya girebilecek 2 kalite oyuncu alınca şampiyon olacağız. Eğer Trabzonspor'dan bahsediyorsak, satmadan almayı bilmemiz lazım.

Yorum

• Günün birinde bunu yazabileceğime hayatta inanmazdım, ama eğer cidden bu teklif doğruysa Gökdeniz'in yerinde olsam giderdim. Benim izlemeye tahammül edemediğim futbol anlayışı için maça gitmemek veya TV'nin düğmesini çevirmek yeterli, ama adamın işi o. Tekke'nin, Tolunay, Ogün, Abdullah, hatta Şota'nın Trabzonspor'un mevcut durumu ve potansiyelleri ile ilgilki sorunları yoktu. En azından olmamalıydı. Ama kendimi Gökdeniz'in yerine koyuyor ve şu kadroda kalmak için gerekli en ufak bir neden göremiyorum. Trabzonspor Gökdeniz olmadan da kümede kalır. Belki intertoto'ya katılamaz, o da büyük kayıp değil...

Yorum

• kanald spor haberlerinde Tuncay ile görüşen Middlesbrough yöneticisinin Gökdeniz ile de anlaştığını söylediler. Kaynakları da M.brough'un sitesiymiş.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X