son 3 sayfaya baktım kafam karıştı. Daha düne kadar Mehmet Akgün ve Altay'lı Sancak ile anlaşmıştık. Ama bugün gelinen noktada Mehmet Kasımpaşa'ya, Sancak İst.B.Bl.ye gitmiş...
Buarad başlığı 35 kişi takip ediyor, biriside cezalı arkadaşımız
Ama geçmiş yıllardaki tempoyu yakalamaya başladı başlık sanırım... Şu filika'da burada olsaydı, daha keyifli olacaktıya, neyse...
Ben Zurawski heyecanını daha çok sevmiştim. Onda da hasancavit(The Londoner) vardı. Uzun zamandır yoklar buralarda..
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
bu forumdaki bazı arkadaşlara gerçekten helal olsun .. başta travel olmak üzere müthiş takip eden bilen arkadaşlar var ... izleme komitesine falan gerek yok buradan bir ekip hazırlansa müthiş başarılı olunur ...vallahi helal olsun ne diyeyim
arkadaşlar 2007-2008 sezonu yeni formaları intertoto maclarına yetişebilecekmii yetişsede yeni formalarlamı oynanacxak yeni formelerı cok merak ediyorum
bu forumdaki bazı arkadaşlara gerçekten helal olsun .. başta travel olmak üzere müthiş takip eden bilen arkadaşlar var ... izleme komitesine falan gerek yok buradan bir ekip hazırlansa müthiş başarılı olunur ...vallahi helal olsun ne diyeyim
Abi Gökdenizin yerine Mehmet cakır ve Engin Baytar alınırsa onlarıda yollarız İngiltereye iki sene sonra Gökdenizden gelecek 8 Milyon euronun dörtte birine bu iki futbolcu alınamazmı birde 10 numara alındımı tamamdır.
Yorum