Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eleştiri anlamında yazmıyorum ama sancak iyi futbolcu ...

Yorum

• Can Karyağdı bağlandı: Gökdeniz Avrupaya gitmek istediğini söylemiş,ziya tatile çıkmış sonra geri dönmüş kel istanbula

bu arada Serkan Balcı ÖSSye gircekmiş!!!!bu yüzden imza ertelenmiş zuhahhaaaa

Yorum

• Bu adamı aldıysak büyük iş yapmışız.Videoları çok güzel.Yattarayla iyi ikili olurlar.Ama mantalite sorunu olmasından korkuyorum.Ön liberoda veya sağ bekte oynayabiliyo mu?

Yorum

• aradığımız 10 numarayı bulduk))))

stichus Travelairi avusturalyaya gönderdiydi.alcağımız oyuncu avusturalyadan. Trabzonsporumuza hayırlı olsun. Kalecimizde Hasagic olcak )))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• üstadım kaleci hasagiç ha ... desene gene kale boş oynuyacagız

Yorum

• Lig Tv de Can Karyagdı söylüyor Gökdeniz gitmek istedigini yönetime söylemiş ve bu Trabzonda tepki almış bizim Serkan Üniversite sınavına girecekmiş Pazar günü sınavdan sonra imza atmaya gelecekmiş Ziya Dogan bugün Tatilden dönmüş bu akşam transfer komitesine bir-iki isim verecekmiş transferle ilgili karar verilecekmiş hayırlısı olsun.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• evettt, hevesim arttı bu adamı gördükten sonra, nasipse şu şekilde kadromuz olacak şimdilik...

-----------------kaleci----------------

jabi-------step---------risp-----cello (yeni transfer)

--------serkan------------hüseyin----------------

yattara------------nick carle-----------------gökdeniz

----------------umut bulut-----------------------
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üstadım kaleci hasagiç ha ... desene gene kale boş oynuyacagız
                  ne diye bu kadar taktılar bu adama anlamadım ki ...
                  ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aradığımız 10 numarayı bulduk))))

stichus Travelairi avusturalyaya gönderdiydi.alcağımız oyuncu avusturalyadan. Trabzonsporumuza hayırlı olsun. Kalecimizde Hasagic olcak )))
                    Nasıl oluo yaw? Harbi mi?

Yorum

• ha bide dün kasımpaşadan erhan televizyonda Trabzonsporlu olduğunu söledi. spiker transfer tekliflerini sordu.ligA gecesinde söledi.
                      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 20:29.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Teşekkür ederim dostlar, valla bu kadar kıyamet kopacağını bilemezdim. Bence kaliteli bir oyuncu, lider vasıflı, teknik, süratli,çalışkan, şutları asistleri golleri var, sol ortada oynuyor forvet arkasıda ortasada. Alamazsak dünyanın sonu değil ama kalitesiz derseniz adama haksızlık eder olursunuz gibime geliyor

Shemichael'in oğlunu bir takım istiyordu Aberdeen mi ne sonra ne oldu bilmiyorum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ama türkiye için geçerli olamaz bu çünkü yabancı sınırlaması var fener bu hakkını yedek için kullanacaksa yazık ...

tamam boşwerelim ya banane fenerden naabarsa yapsın
                          Valla ne yapacaklari belli olmaz, unutmaki daha transfer sezonu bitmedi. Deivid'i yollayabilirler. Sonra Appiah'ya cok talip var. Onu satabilirler. Edu'yu bile belki yollarlar. Belki federasyon yabanci sinirini tamamen kaldirir.

Yorum

• bu carl ın nasıl olduğunu anlamadım ama topla baya süratli bi adam...
                            ama bizim yattara da topla süratli.
                            aynı kafada ise artık kamp kurarlar çömlekçiye..
                            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Shemichael'in oğlunu bir takım istiyordu Aberdeen mi ne sonra ne oldu bilmiyorum
                              alalım o adamı ya geleceği vardır belki gerçi hiç takip etmiyorumda sonuçta efsanenin oğlu

Hasagic gerçekten iyi kaleci neresini beğenmiyosunuz anlamıyorum....

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evettt, hevesim arttı bu adamı gördükten sonra, nasipse şu şekilde kadromuz olacak şimdilik...

-----------------kaleci----------------

jabi-------step---------risp-----cello (yeni transfer)

--------serkan------------hüseyin----------------

yattara------------nick carle-----------------gökdeniz

----------------umut bulut-----------------------

hocam risp 2. yarıya anca yetişecek böle giderse onun yerine sen çağdaşı yaz istersen yada yeni transfer de nede olsa bi stoper daha alırız biz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X