Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BROZEK’LER GÖZDE!

Trabzonspor’da transfer faaliyetleri tüm hızıyla sürerken, gözler Polonya ligine çevrildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın gözdesi olan Polonya Liginde Wısla Krakov, Legia Warşova ve Lech Poznan takımlarının maçlarının izlediği kaydedildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın iki sezon önce de izleyip çok beğendiği Wisla Krakov’un 24 yaşındaki iki kardeş futbolcusu Piotr Brozek ile Pavel Prozek’i yakından takip ettiği kaydedildi. İki kardeşten özellikle Piotr Brozek’in ilk sırada olduğu vurgulandı. Aynı takımdan Radoslav Sobolowski’nin de gözlem altında tutulduğu ifade edildi. Ligia Warşova’dan yine iki sezon önce izlenen orta saha oyuncusu Lukas Surma ve Gregorz Bronowski’nin de olumlu bulunduğu belirtildi.

Polonya’da Sıkıntı Yaşanmıştı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’a gelen raporlar doğrultusunda Lech Poznan’da oynayan Zbisniew Zakrzevski ile birlikte Rafal Murawski’nin de takip edildiği ifade edildi. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın takipte bulundurduğu Avusturya takımı Austia Wien’in Çek oyuncusu Stepan Vachousek, Rapit Wien’de oynayan Çek Petr Vorisek, Sırp Morio Bozina, İsveç’in AİK Sonla takımında forma giyen Wilton Figueirede yakın takibe alınacak. Doğan’ın özellikle Szymkowiak’da yaşanan sorunlar, Zurawski’nin transferi için girişimde bulunulduğunda ortaya çıkan sorunlara karşın Polonya pazarına yönelmesinin sakıncalar yaratabileceğine işaret edildi.

Doğan Yarın Tur’a Çıkıyor

Bordo-Mavili takımın Teknik Patronu Ziya Doğan, Ankaraspor ile bu akşam oynanacak olan ligin son maçından sonra Avrupa turuna çıkıyor. Doğan’ın yarından itibaren, yardımcı antrenörlerin izlediği oyuncuları bir kez de kendi izleyecek ve net kararını verecek. Doğan’ın öncelikli olarak Polanya’ya gideceği, buradan İsveç, Danimarka, Almanya, Fransa gibi ülkelerde tespit edilen futbolcuları çıplak gözle gördükten sonra listesini kesinleştirecek ve sonra da yönetime raporunu verecek. Doğan’ın özellikle yabancı kontenjanının boşaltılması yolunda yoğun çaba harcanması gerektiğini, bu şekilde en az 2 yabancı alınmasının şart olduğunu bildirdiği de vurgulandı.

İsveç’de Arayışlar Sürüyor

Yardımcı antrenörlerinden Turgut Kural ve Fatih Kavlak’ın izleyip beğendiği oyuncuları son olarak diğer yardımcı antrenör Osman Denizci’nin yakın takibe aldığı kaydedildi. Denizci’nin İsveç ligine dahil olan ve dün akşam oynananOsters-Orebro arasındaki maçı izlediği vurgulandı. Osman Denizci’nin özellikle Orebro da orta saha oyuncusu Stafan Rodevag ile birlikte Frerdik Nordback i büyüteç altına aldığı ve beğendiği kaydedildi. Denizci’nin raporunu bugün Teknik Direktör Ziya Doğan’a vereceği vurgulandı. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da kendisine iletilen rapor doğrultusunda beğenilen futbolcuları son kez izleyip karar vereceği kaydedildi.

Alaattin KAZANCI
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 14:27.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Beckhamın ne işi var o fotoğrafta

Yorum

• MARTİNEZ'İ İSTİYORUM

Doğanın, kale için 1 numaralı adayı...

Hasagiç ile el sıkışan yönetim, bu nedenle Kolombiyalı için bastırıyor.

YENİDEN HIZLANDI

Trabzonsporda Doğanın 1 numara için adayı Martinez. Sakaryasporun yüksek bonservis isteği nedeniyle Martinezin transferinde geri adım atan Bordo-Mavililer, Hasagiçin işini büyük ölçüde bitirmesine rağmen Teknik Patron Ziya Doğanın, Kolombiyalı kaleci de ısrar etmesi nedeniyle, yeniden girişimlerini hızlandırdı.

RÜŞTÜ ÖNERİSİ

Bordo-Mavililer, Martinezin işini bitirmek için yeniden harekete geçerken, bu transfer gerçekleşmezse Hasagiçe imza attırma düşüncesinde. Buarada F.Bahçeden gönderilmesi düşünülen Rüştünün de Trabzonspora gelmek için mesaj yolladığı da sızan bilgiler arasında.

Yorum

• Şimdi umut fakirin ekmegimidir ne Brozekler vay be bize mi geleceklermiş.?
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stichus vardi...pelikan vardii....hangisiyse artik...ama su bi gercekki, arkadasin dedigi transfer haberleri ikinci gün gazetede cikiyor....hak yemiyleim..arkadasa daha cok inanirim, fotomaca inanmaktansa
            SAĞOL ARKADAŞIM. BEN BAŞKANIN UZAKTAN AKRABASIYIM. HABERLERİ ALBAYRAKTAKİ AKRABALARDAN ALIYORUM. DUYDUM HERŞEYİ ANINDA SİZLERE BİLDİRMEK İSTİYORUM. TEK AMACIM BU. İNŞALLAH BU SENE AKILLI TRANSFERLER YAPARLARDA. ŞAMPİYON OLURUZ.
            En son MELİNOZ tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 14:20.
            HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• Bordo Mavililerin,Kendisiyle her konuda anlaşmaya vardığı Sakaryasporlu Martinez için kulübü 2 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Trabzonspor 1 milyon euro vermekte diretiyor. Kolombiyalı kaleci kulübüne, “Transferim gerçekleşmezse Türkiye’ye dönmem” şeklinde rest çekti. Martinez’in alternatifi ise bir diğer Kolombiyalı Cordoba. Bordo-Mavililer, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Ç.Rizesporlu Serhat Akyüz için de kulüplerinden söz aldılar.
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 14:19.

Yorum

• Rüştü Trabzonspor ile anlaştı

Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor. Kaptan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Tümer ve Alex'ten sonra Rüştü de sarı lacivertli formadan koptu. Milli kaleci gelecek sezon Trabzonspor'un kalesini koruyacak.

Geçirdiği ağır sakatlık sonrasında uzun süre forma giyemeyen Rüştü, Trabzonspor'un teklifini kabul etti.
                Genç Serdar ve Volkan'dan formayı kapması zor gözüken Rüştü Trabzonspor'dan gelen teklifi değerlendirdi.
                Bu arada sarı lacivertliler bu sezon Süper Lig'e çıkan Gençlerbirliği OFTAŞ'ın genç ve başarılı kalecisi Ferhat'ı almak için atağa geçti.
                Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Ferhat'ın önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 14:23.

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beckhamın ne işi var o fotoğrafta
                  belki beckham pazifikle karadeniz sahilini sasirir düsünmüstür "degerli" yazarimiz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rüştü Trabzonspor ile anlaştı

Fenerbahçe'de yaprak dökümü sürüyor. Kaptan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Tümer ve Alex'ten sonra Rüştü de sarı lacivertli formadan koptu. Milli kaleci gelecek sezon Trabzonspor'un kalesini koruyacak.

Geçirdiği ağır sakatlık sonrasında uzun süre forma giyemeyen Rüştü, Trabzonspor'un teklifini kabul etti.
                    Genç Serdar ve Volkan'dan formayı kapması zor gözüken Rüştü Trabzonspor'dan gelen teklifi değerlendirdi.
                    Bu arada sarı lacivertliler bu sezon Süper Lig'e çıkan Gençlerbirliği OFTAŞ'ın genç ve başarılı kalecisi Ferhat'ı almak için atağa geçti.
                    Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Ferhat'ın önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
                    GEÇEN SENEDE ANLAŞMIŞTI. SON BİDAHA YÖNETİMLE GÖRÜŞEYİM DEDİ VE BİZE GELMEDİ. BU SENEDE AYNISI YAPMAZ İNŞALLAH. DAHA Bİ HABER ALAMADIM.
                    HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• rüstü gercekten tolga icinde iyi olur dogru transfer bence eger gercegi yansitiyorsa

Ünal Karaman

Yorum

• ben serkan işine de o yüzden inanamıyorum...son kez kulüpleriyle görüşmeye gidip ikna edilirler ve kalırlar bence..
                        En son ozcan_asanoglu tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 15:07.
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• ya ne rüstüsü bize lazim degil pili bitmis adamin ne isi var bizde
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            rüstü gercekten tolga icinde iyi olur dogru transfer bence eger gercegi yansitiyorsa
                            iyi ozaman hakan sükürüde alalim oda umut icin cok iyi olur..rüstüye kadar kalecimi bulamiyoruz
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• kardesim sen ne diyorsun rüstü dahanda en iyi türk kalecidir
                              neden bahsediyon
                              nezaman bili bitti bizim haberimiz yok

Ünal Karaman

Yorum

• "MELİNOZ" üye olurken açık unuttuğun "Caps Lock" tuşunu artık kapatsan diyorum.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X