Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökdeniz eğer giderse bi sol bek,sol kanat,bide forvetle bu işi bitiririz(ama hepsi kaliteli yabancı olmak şartıyla tabi...)

iyi söledinde kimin yerine alcaz yabancıları zaten elimizde 50-60 mtane yabancı var

Yorum

• Doğru ya bizde bir sürü yabancı var

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Gökdeniz eğer giderse bi sol bek,sol kanat,bide forvetle bu işi bitiririz(ama hepsi kaliteli yabancı olmak şartıyla tabi...)
        İlk önce transfer haziranda biter dendi. Sonra eylül oldu. Sonra Gökdeniz hiçbir yere gidemez dendi. Sonra uygun bir fiyata kapımız açıldı. Şimdi de gelecek parayla hayal kuruyoruz. Futbolcu satıp şampiyonluğa oynayacaz. Evet buna inanları kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Yorum

• satılmayacak gökdeniz .... merak etmeyin !!!

Yorum

• bu adamlar transfer yapmayı öğrenemiyecek eşek bile yükünü aynı yere iki kere çarpmaz bunlar kafalarını hep aynı yere çarpıp duruyorlar kampa kadar transfer bitmezse seneyi de dörtünçü tamamlarız.
            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Alınacak 10 numara Nick Carle olmayabilir ama olursa dogruyu söylemek gerekirki yetenekli bir futbolcudur buraya istatistiklerini eklemişimdir zannederim gecen yıl 4 gol attı 8 de gol pası verdi fakat Avustralyada lig 21 mactan oluşuyor 7 takım var ligde o yüzden milli oyuncularının cogu ülkenin dışında oynuyorlar bu transferde handikap şu olabilir orada ligleri şubat ayının sonunda bitiyor birde iklim farkı var tabiki bunlar iyi düşünülmeli
              tekrar söylüyorum Carle orada meşhur ve iyi bir futbolcu
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Fransanın Troyes takımında oynuyo takımı 2.lige düştü istesek hemen gelir sol bek...

Eloge Ethisse Enza Yamissi

Boy:1,75
                Ülke: Frankreich
                Zentralafrika
                Mevkiol Bek- Sol Kanat
                En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 19:53.

Yorum

• nick carle videolarında bile heyecanlandırmıyor, tek avantajı var fiatı, gelecek transfer döneminde elden çıkarmak için uğraşmayız.karşılıklı feshedebiliriz.
                  En son DURAS tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 19:53. Sebep: ekleme

Yorum

• tamam yarının manşeti hazır yamissi fenerli gibi ,

ama bu olmayabilir çünkü fener sol beke iki adam aldı ??

Yorum

• arkadaşlar lütfen bana tembel demeyin ama deminden beri haberleri okuyorum yani sizin yazdıklarınızı bir şey anlamıyorum bir arkadaş çıkıyor biriyle konusayım açıklayacak diyor öbürü nerden öğrendin diyor hülasa hiç bir şey anlamadım sizleri de mesgul etmemek için tek soru sorcam nick carle biz de mi ??

Yorum

Fransanın Troyes takımında oynuyo takımı 2.lige düştü istesek hemen gelir sol bek...

Eloge Ethisse Enza Yamissi

Boy:1,75
                        Ülke: Frankreich
                        Zentralafrika
                        Mevkiol Bek- Sol Kanat
                        Aradım başkanı yarın sabah alıoz

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar lütfen bana tembel demeyin ama deminden beri haberleri okuyorum yani sizin yazdıklarınızı bir şey anlamıyorum bir arkadaş çıkıyor biriyle konusayım açıklayacak diyor öbürü nerden öğrendin diyor hülasa hiç bir şey anlamadım sizleri de mesgul etmemek için tek soru sorcam nick carle biz de mi ??
                          evet.....

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet.....
                            bilmiorum gülüosun da ciddi misin

Yorum

arkadaşlar lütfen bana tembel demeyin ama deminden beri haberleri okuyorum yani sizin yazdıklarınızı bir şey anlamıyorum bir arkadaş çıkıyor biriyle konusayım açıklayacak diyor öbürü nerden öğrendin diyor hülasa hiç bir şey anlamadım sizleri de mesgul etmemek için tek soru sorcam nick carle biz de mi ??
                              daha iyisi için uğraşıyormuş yönetim, bu alternatifmiş. bu yönetim daha iyisini alamıyacağına göre yorum sizin

Yorum

bilmiorum gülüosun da ciddi misin
                                evet yaa ciddiyim ...

ben yazdıkların için güldüm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X