Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DUDEK MADRİD YOLCUSU

Varşova -

Premier Lig ekibi Liverpool'un Polonya'lı kalecisi Jerzy Dudek, kendi internet sayfasına yaptığı açıklamada, Real Madrid'den çok güzel bir teklif aldığını ve transfer üzerinde ciddi şekilde düşündüğünü belirtti.

34 yaşındaki tecrübeli kaleci yaptığı açıklamada, "İtiraf etmeliyim ki; dünyanın en büyük kulüplerinden birinden transfer teklifi aldım. Bu teklif çok önce yapılmıştı ve uzun süredir açıklamamıştım. Teklif benim için gurur verici ve üzerinde ciddi şekilde düşünüyorum. Küçük pürüzlere kadar herşeyin halledildiğini ve anlaşma sağladığımı söyleyebilirim" dedi.

2005 Şampiyonlar Ligi finalinde kurtardığı penaltılarla kahraman olan Dudek, son 2 sezondur Pepe Reina'nın arkasında Liverpool'da 2. kaleci olarak kariyerini sürdürüyordu.

Bazı arkadaşlar burada Dudeke bile karşı cıkmıştı vay be
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen avustralya da mı oturuyorsun yoksa kaç maçını izledin ???
      Hayır avusturyada oturmuyorum zaten böyle bi adamı çözmek için o kadar uzaklarda oturmaya gerek yok...
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet.Ah Petkovic geri gelse ne güzel olurdu....ligdeki 5.senesini dolduruyo yakında yabancı kontenjanına da girmez

hangi akla sattıysak zaten,bence Martinezden daha çok katkısı olur....Ucuzdurda fazla istemez sivas heralde...
        Petkovic mi hahahahhahaha, arkadaslar güldürmeyin beni!!! Bizim Tolga bile Petkovic kusuna 5 ceker 5!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır avusturyada oturmuyorum zaten böyle bi adamı çözmek için o kadar uzaklarda oturmaya gerek yok...
          kardeş nasıl bu kadar emin olabiliyosun anlamıyorum

Yorum

• bize iyi bir 10 numara sarttttttttttttttttttt
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Bilmeden konuşmayın arkadaşlar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Hasan üçüncünün 10 numara giymiş hali desem yeterlimi?
                Videolarını izledim hep aynı topuk hareketini yapıyor

Hasandan biraz daha yakışıklı ama kesinlikle daha sevimli değil Kısa videoları beni pek heyecanlandırmadı Türkiye liginin Avustrlya liginden çok daha sert ve zor olduğunu düşünürsek Ceyhun'dan daha faydalı olur mu bilemiyorum.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Bu futbolcu Hasan ın tam tersine benziyor.Avustralya ligi yumuşak bir lig ben de bu adamın ligimize ayak uyduramamasından korkuyorum.Bi Van de Paar mı ne var mı onun gibi.Ama inşallah yanılıyoruzdur.

Yorum

Hasan üçüncünün 10 numara giymiş hali desem yeterlimi?
                    işte hasan üçüncü

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet.Ah Petkovic geri gelse ne güzel olurdu....ligdeki 5.senesini dolduruyo yakında yabancı kontenjanına da girmez

hangi akla sattıysak zaten,bence Martinezden daha çok katkısı olur....Ucuzdurda fazla istemez sivas heralde...
                      Petkoviç Avustralya Milli takımın da oynamamış mıydı?Türk olması zor yani.Zaten adamın Türk olma gibi bir niyeti yoksa zorla yapamazsın.

Rakiple karşı karşıya ve cepheden çekilen şutlarda Türkiye'de üstüne tanımam Petkoviç'in.Benim bilidiğim bariz hatası olan tek gol var yediği karşı karşıya da.Avni Aker'de ki bjk maçı dakika 90+3.

Ama gel gelelim yan toplarda çok zayıf.Zayıf bile az kalır berbat ötesi.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        az önce izledim ama bunları izlettirmekle bazılarını ikna edemezsin ne yazık ki bence çok iyi bi transfer olabilir...

Yorum

az önce izledim ama bunları izlettirmekle bazılarını ikna edemezsin ne yazık ki bence çok iyi bi transfer olabilir...
                          tabiki ...ben de hasan üçüncüden ayırmak için yazdım...
                          şaşırdığım , adamların sitelerinde en iyi oyuncuları 600 e gidiyor.gayet sakinler
                          En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 19:41.

Yorum

Adam 2002/2003 sezonunda fransanin Troyes takiminda oynamis.
                            0 Asist
                            0 Gol
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Gökdeniz eğer giderse bi sol bek,sol kanat,bide forvetle bu işi bitiririz(ama hepsi kaliteli yabancı olmak şartıyla tabi...)

Yorum

• 5 sene önce yani 20 yaşında bence bu avrupa seferinin başarısız geçmesi gayet doğal ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X