Nuri Trabzonspor deneme tahtasi degil...önce deniyor kulüpte bu is olurmu olmazmi diye...tercübe yapiyor..sonra gidip kendi sirketinde uyguluyor...ya Limani Trabzonsporun elinden alan adama baska daha ne denirki..kis kis nuri kis kis yallah nuri yallah...bu böyle uzar gider.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stichus...Dudek işi ne oldu?Real Betis istiyomuş oda yattı galiba.En azından Hasagici getirin hiç değilse T.C vatandaşı olucakİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana göre bir kaleci bir de travelle kapatalım transferi..
bir de gökdeniz var ama travel öyle güzel yazmış ki yukarılarda bir yerde.. bize söylenecek söz kalmamış..

Neden forvete gerek yokki...bi Djibly Fall bizde çok iş görür...
Traveldan önce bizim bi Sol Beke daha çok ihtiyacımız var...niye oraya transfer düşünülmüyor anlamıyorum????
Yorum
-
Oemer61
Önlü arkali oynayacak onlar sen merak etme. Sen düsün TRABZONSPOR'un halini!!! Ziya'yla ne olacak halimiz?? ALLAH'im sen bizi Ziya'nin serrinden koru yüce rabbim!!!!!!!!!!!!!!!!İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewedersonda da akıl yokki carlos tan fırsat bulup oynayacakya sanki akıl işte
Yorum
-
Biz bu kadar REZİLLİĞİ hak ETMİYORUZ!!!İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebos merak iste sonunda pek bisey aldigimiz yok
Yorum
-
arkadaşlar açık açık söyleyin daa aldık mı adam merak ediyorum bakİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi aldık mı ? ben pienar die duydum sağlam bir yerden haşim hatta özel olarak gitmiş bvbv ye?

Yorum
-
AMİN!!!İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnlü arkali oynayacak onlar sen merak etme. Sen düsün TRABZONSPOR'un halini!!! Ziya'yla ne olacak halimiz?? ALLAH'im sen bizi Ziya'nin serrinden koru yüce rabbim!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
kaynak bildirirmisin buda fos çıkmasınİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepienar dan ben eminim!7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
Nasil yani Piennar lan kesin anlastikmi ve takimiylan. Ne zaman aciklancak acaba????İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepienar dan ben eminim!
Yorum
-
duydun mu yoksa alınır mı siyosun yani %100 müİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepienar dan ben eminim!

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum