arkdaşlar linderothun oyun kurucu olmadığını ve klasik bir ön libero olduğunu buradan hatırlatayım bizim yönetimin onunla ilgilendiğini sanmıyorum bunlar tamamen gazetelerin işidir ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben öyle düsünmüyorum. Ziyacilar öyle düsünüyor. De yinede dogruluk orani var tabi.İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam sen bole dusunursen kulup mezarlıga doner gerce su anda farklı deigl neyse
Yorum
-
stichus abi bildiğin bişeyler var galibaİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitelerinde dahi kaynak aynı dandik haber ajansı..
adam hala avustralyada diyorum daha ne diyeyim yahu?
fenerbahceden bir açıklama gelmeli hemen.. bir yalanlama..
kaldı ki bu türden ayak oyunlarıyla bedeli yükselteceğini sanan menejer aklını yitirmiş olmalı.. gelir, geri gider.. dünyanın bir ucundan gelip olmadı diye köyüne dönmek koyar adama..
bak buraya yazıyorum, bu adamı almadığımıza üzülmeyeceksiniz..
daha iyisini aldığımıza sevineceksiniz, en azından daha pahalısını aldığımıza sevinirsiniz bu olmazsa..
başkanın parası var, menejere kaptıracak paramız kalmadı şeklinde okumak lazım demeçleri..
iddaalı konuşuyosun inşallah dediğin gibi olur ..
Yorum
-
aman abi lütfen isim vermeyin biz bu siteye kimi yazsak ya fiyatı yükseliyor ya da başka klüp alıyor..İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitelerinde dahi kaynak aynı dandik haber ajansı..
kaldı ki bu türden ayak oyunlarıyla bedeli yükselteceğini sanan menejer aklını yitirmiş olmalı.. gelir, geri gider.. dünyanın bir ucundan gelip olmadı diye köyüne dönmek koyar adama..
daha iyisini aldığımıza sevineceksiniz, en azından daha pahalısını aldığımıza sevinirsiniz bu olmazsa..
başkanın parası var, menejere kaptıracak paramız kalmadı şeklinde okumak lazım demeçleri..
Yorum
-
Oemer61
Eger TRABZONSPOR Kasimpasaya futbolcu kaptiracak kadar kücüldüyse yaziklarrrrrrrrrr olsunnnnnnnnn
, ama bunlar hep Ziya'nin basinin altindan cikiyor. artik l git be adam, terk et TRABZON'u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADAM defanstan baska bir yere futbolcu istemiyor ki, seneye 10 kisiyle defans yapacak
. Sen TRABZONSPOR'un hocasi olamazsin, lllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitelerinde dahi kaynak aynı dandik haber ajansı..
stichus, bu bir temenni mi bildiğin birşey mi var???
Yorum
-
+yönetim!!!İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger TRABZONSPOR Kasimpasaya futbolcu kaptiracak kadar kücüldüyse yaziklarrrrrrrrrr olsunnnnnnnnn
, ama bunlar hep Ziya'nin basinin altindan cikiyor. artik l git be adam, terk et TRABZON'u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADAM defanstan baska bir yere futbolcu istemiyor ki, seneye 10 kisiyle defans yapacak
. Sen TRABZONSPOR'un hocasi olamazsin, lllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
O zaman yabancı kontenjanı kalkar rahat rahat yabancı alırlar...İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin yabancıları, edu lugano alex, r.carlos, deivid,kezman apiah bide bursada bir sene kiralık verdikleri oyuncuları souza var. 8 yabancıları var.En son FcTRABZONSPOR tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 13:34.
Yorum
-
sakin olmak lazım..
fenerbahçe adamı almadığında, fenerin almadığı adamı ancak alıyorlar demeyiniz ama..
kasımpaşaspora oyuncu kaptırmak diye bir şey yok.. hoca isterse alırız istemezse almayız.. istisnaları pahalı oyunculardır.. linderoth gibi..
kaldı ki kasımpaşayı tercih etmez bir futbolcu, ona mecbur kalır..
yönetime başkana hocaya yüklenmenin zamanı değil.. alınan oyuncuların hepsini bir takım alırmış gibi davranıyoruz bazen..
linderoth carlos makalele helguera lincoln..
böyle değil bu işler.. kıyasa zaten karşıyım ama kıyasın da bir ahlakı var..
ben tekim hepinizsiniz mantığıyla yapmıyoruz ki transferi her alınan oyuncuya aşerelim.. herkes kadrosunu zenginleştirmek ister..
biz de zenginleştiriyoruz kadromuzu..
ortasahada yedek bırakacak adam seçemezken hala oyuncu istemek de bize özgü bir gariplik..
golcu istiyoruz bir de..
bana göre bir kaleci bir de travelle kapatalım transferi..
bir de gökdeniz var ama travel öyle güzel yazmış ki yukarılarda bir yerde.. bize söylenecek söz kalmamış..
Yorum
-
Oemer61
Tabiki +yönetim, ama isi bastan Ziya bozuyor!!! O adam olsa biz sampiyonluga oynardik!!! Cünkü yönetim onun dediklerini aliyor, gecmis yillarda böyle olmazdi!!! Transferler hem cok gec yapilirdi hemde rastgele futbolcu alinirdi, simdi bu yönetim ders aldi az ve öz transfer yapiyorlar! Ziya'nin istediklerini aliyorlar, ama o hala defans futbolcusu istemeye devam ediyor, gözü doymuyorİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+yönetim!!!
Yorum
-
giderse gitsin..hayatimda ilk defa duymustum ismini zaten.birde kaptirdik diye üzülecek halimiz yok..su dortmund un B takiminda oynayan mehmet de kasimpasayla anlasmis diyorlar.onada hic üzülmedim. sanki bunlar dünya starida bazi arkadaslar alamadik diye ahlanip vahlaniyorlar..İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa.com da yazmış fenere gittiğini.ilginç.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum