İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden beceriksiz olsun yönetim?
adıgeçen oyuncu ile alakalı tüm gelişmeleri biliyorum ben..
beceriksizlik de görmüyorum olup bitende..
yönetime beceriksiz demek için bahane aramayalım..
empati diyorum sürekli..
aniden bir haberle her tarafınız dökülecekse taraftarlığınızı gözden geçirmelisiniz..
adamın hayranı olmanıza da seviniyorum bir taraftan, hani bize imza atar matar saklayayım mesjaları da büyük başkan büyük yönetim diye başlık açtırayım bazı arkadaşlara istiyorum!
fenerin elinden kaptık falan..

bende sasirdim bu kadar hayrani olduguna.kimmis bu adam yaaa..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bizimkiler bişe yapamaz beceriksiz değil haklısın duble beceriksizler...İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden beceriksiz olsun yönetim?
adıgeçen oyuncu ile alakalı tüm gelişmeleri biliyorum ben..
beceriksizlik de görmüyorum olup bitende..
yönetime beceriksiz demek için bahane aramayalım..
empati diyorum sürekli..
aniden bir haberle her tarafınız dökülecekse taraftarlığınızı gözden geçirmelisiniz..
adamın hayranı olmanıza da seviniyorum bir taraftan, hani bize imza atar matar saklayayım mesjaları da büyük başkan büyük yönetim diye başlık açtırayım bazı arkadaşlara istiyorum!
fenerin elinden kaptık falan..

Yorum
-
abi ben onu bunu anlamam kimse avutmasin bizi burda yok daha iysini alacagiz yok sunu alacagiz bos bunlar...Büyük Baskan dedigin adam 3 eziklerin elinden Ünal i kaciripta Trabzona getirene derim ben...Nick mis tick mis avutmayin bizi beceriksiz bunlar aralikda sandikda görüsecegiz elbette..
Yorum
-
bunun beceriksizlikle ne alakasi var..menajerler cok becerikli dogruİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkiler bişe yapamaz beceriksiz değil haklısın duble beceriksizler...
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bu sadece TRABZONSPOR için geçerli...Diğer takımların taraftarı bence bizim kadar sitresli değiller..Biz ise her sene acaba kimi alacaz diye merak ediyoruzzzz!!!İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transfer denizi, fırtınalı olunca insanı tutuyor
Yorum
-
Öyle bi durum oluştu ki nerden bakarsan komik Oyuncu burada yazıldı transfer edileceği söylendi ama basında F.b.ye imza attığı söyleniyor
Daha iyisini alırız almayız o farklı bi konu ama ben hiç bilmiyorum ki F.b bi futbolcuyla ciddi ciddi ilgilensin şak diye biz alıp imza attıralım
Garip işler dönüyor Sonu hayrolur inşaallah
Yorum
-
bos merak iste sonunda pek bisey aldigimiz yokİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sadece TRABZONSPOR için geçerli...Diğer takımların taraftarı bence bizim kadar sitresli değiller..Biz ise her sene acaba kimi alacaz diye merak ediyoruzzzz!!!
Yorum
-
dimi ya 2 sene uğraş verdik süperstarımızı almak için!!!İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnanı aldıkya daha ne istiyosunuz
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum