İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaa arkadaslar YATTARA FENER IMZA ATTI DIYE DUYDUM ASLI VARMI...DAHA YENI OLMUS 1 SAAT ÖNCE....
YALAN DIYIN NOLUR...
Yahu dün gece birisi burada rüyasindan bahs etti ve beni sinirlendirdi!
Simdi sende rüyamda gördüm, fal acdirdim veya saka yaptim deme
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
------------------Martinez-----------------
-------------------------------------------
-------------Stepanov--Emre G.------------
--Jabi------------------------------Adnan--
-----------------------Ayman--------------
-------------Serkan------------------------
--Yattara------------------------Gökdeniz--
--------------------------------------------
---------------Lavezzi----------------------
-----------------------Umut Bulut-----------
Bu kadroda israrliyim...yeni gelecek oyuncular Martinez,Emre Güngör ve Lavezzi...Lavezziyi alamazsak onun tipinde baska bi yabanci oyuncuda olabilir...yani hem gol atan hemde gol attiran...bu yabanci oyuncuyu almak icin Hüseyini avrupaya yollardim...Emre Güngör alinmasa okadarda önemli degil ama iyi olurdu...orta sahada iki tane cok kosan,pres yapan oyuncu(Serkan Balci, Gattuso Ayman) kanatlardan Gökdeniz ve Yattara...bu kadro bence en kötü ihtimal ligde 2. olur...yedeklerimizdede Erhan Kücük,Ali Güzeldal,Özer Hurmaci gibi Trabzonlu ve Trabzonsporlu genc ve yetenekli oyuncular oldumu tamamdir bu is..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ben böyle bir kadro kurmadım ki bu kadroya da gülerler bir de bu sizdeki murat ocak ,carusca ,elmas aşkı ne bu sene bunlar uzayda oynadı da ben mi görmedimİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya para yok dio yönetim kimi alcaz
senin dediğin gibi kadro kuralım o zaman
tolga
serkan balci
stepanov
erdinç
celaleddin
hüseyin
gökdeniz
yattara
ceyhun
umut
ersen
çok süper bugunden ne farkı varssa
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Bir süredir "normal olarak" en çok hit alan başlığımız burası.
Acaba BMN Taraftar Ödüllerinde bir de transfer edilmesi istenen oyuncuyu mu koysaydık
Allah hepimize sabır versin. İhtiyacımız olacak.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Gökdeniz'in yerini dolduracak oyuncu(ları) alırsın. Gökdeniz'in görevini yerine getirebileceğini düşündüğün zamanda ayrılmak istiyorsa satarsın. Avrupa'da şampiyonluğa oynayan takımların futbolcu satış politikası budur. Takımı sürükleyen oyuncunun boşluğu doldurulmadan satılmasını hiç bir şekilde mantığım almıyor.
"Şu yaşa geldi , bu yıl satamazsak daha bu paraları alamayız" söylemide Trabzon'a yakışmaz. Derdimiz paraysa takım şampiyon olsun , bedelsiz gitsin. Kasaya daha çok girer.
Şampiyonluk bir oyuncuyla olmaz , evet. Peki bu takımı şampiyonluğa oynatacak kaç yıldızı var ? Zaten bu sorunun muhatabı yetiştirdiği oyuncuları klüpte tutmaya çalışan kesim değil. Ogün'ü Abdullah'ı Fatih'i satan , en az onlar kadar iyi olabilecek oyuncularımızı elinden kaçıran , yıldız satıp gelen paraları menajerlere çarçur etmeyi ilke edinmiş kesim.
Yorum
-
kardeş sen bu yönetimle dediğine inanıyormsun fatih satıldıda ne alındıİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenize iyi bir teklif gelirse satılabilir bence. gelen parayla da iyi bir sol alınabilir.işkenaz
Yorum
-
bu yönetimi bben döverim 10 numara kampa yetişmemekle beraber gökdenizide satacaklar yerine zaten adam alamıyorlar bunlar kim ya walla addamı akşam akşam sinir ediyorlar ayrıca size extra bir haber PİENAR İÇİN GÖRÜŞMEYE GİTMİŞ BİZİM BAŞKAN YARDIMCISI HACIOSMANĞLUNUN HASIMI
BU ÇOK SAĞLAM BİR YERDEN HABER
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Arkadaşlar baktım ki gökdeniz konusu herkesi bir yorum yapmaya mecbur etmiş .. öncelikle şunu söylüyeyim ki gökdeniz özellikle ispanya ya gitmek istiyor bunun için de neredeyse yetki vermediği menejer kalmamış ...adam bizden gitmek istiyor .. öncelikle herkes bunu bilsin ... şimdii geçen yazdıgım şeyi gene yazayım ...fenerbahcenin şampiyonluk kutlamalarının oldugu gün aziz yıldırıma gökdeniz haber yolladı . aziz yıldırım da hatırı sayılır bir küfür ederek s... gitsin dedi .. sonrasında ise gene de konuşun bakalım dedi .. gökdeniz yıllık 2. 500. 000 . euro istedi fb ise 2 000 000 euro verdi ... kaynak kim diye sorarsanız eski fb li futbolcu derim .. o zaman carlos transferi de bitmişti basına tam yansımamıştı ...gökdeniz fb defteri kapalı çünkü o geçen sefer ki olay onun o yolunu kapattı ..
şimdi gelelim gökdenize .. siz ne zannediyorsunuz ? gökdeniz bizde çok mu oynamak istiyor sanıyorsunuz ? yahu adam da görüyor bu takımdan bir numara olmayacagını hem de ruh hastasına ragmen ... niye kendini yırttı bu sene ? gidebilmek için ... bu adam trabzon şehrinden gitmek istiyor asıl neden bu ...
yönetim en azından bu yönetim gökdenizi satmaz satamaz ... niye mi? aralıkta kongre var ...o kadar da aptal değiller .. fatih tekke den sonra bu işe cesaret edemezler ...ama sebep bir arkadaşın dediği gibi ziya dogan ruh hastası faktörü değil ...yönetim bu halde iken bu satışa onay vermez .. yönetimin amacı hüseyin ve stephanovu satmak .. bu iki isimde çok tepki toplamaz ama gökdeniz çok tepki toplar ....zaten ya bu iki oyuncuyu ya da birini satarlar ...
o arkadaş demiş ki efendim ziya dogan istifa eder ... ne eder ? istifa ? sevgili arkadaşım kusura bakma ama hiç bir şey bilmiyorsun ... ziya dogan şu an ki durum itibarı ile ona sövsen dahi gitmez nereye gidecek ?
bir sorun bakalım samimi olarak bu yönetimden başkan dahil kimsenin şampiyonluk hedefi var mı ? arkadaşlar gerçekci olmak lazım ne şampiyonlugu ? amaç zirve yarışında az çok olabilmek ... peki ben size bir soru sorayım .. gerçekten şampiyonluk hedefi olan bir takım sıfır bedelli bonservisi olan oyuncuların mı peşinde gezer ? en basit örnek hala daha martinezi alamaz mı ? bırakın 4 milyon euro su ... atın sakarya ya yarısını 50 defa martinezi verir ...hem 5 kuruş harcamayacagım diyeceksin hem de hedefim şampiyonluk diyeceksin ... buna kargalar dahi gülmez ancak aglar ....fatih tekke olayı ... hadi gidip alsınlar kiralık olarak bırakın bonservisini ...daha fatihi niye sattılar kısımını açmıyorum orasını açsak oralar çok karışık ...delikanlı eski 2 başkan anlatsın bakalım fatih niye özellikle gitmek istemiş ...Trabzonspor tarihinin en büyük hayal kırıklıgı bu yönetimdir ...bundan daha kötü yönetimler oldu ama bu kadar kimse umut dagıtıp taraftarı kandırmadı ..
takılmayın gökdeniz konusuna satmazlar satamazlar kimin satılacagı belli veya kimlerin demek daha dogru ... ben dikkat eden arkadaşlar olduysa hiç şampiyonluk lafını agzıma almıyorum sadece zirve yarışının içinde olmak diyorum çünkü bu yönetimin öle bir arzusu yok ... haksız da değiller bu yapı ile olması da mümkün değil ...bizim taraftar çok fazla vefakar takım zirveyi kovalasın hepsi çok mutlu olur hele ki geçen sezon dan sonra ...
şuna dikkat ediniz sayın başkan her yerde bu federasyonu ben kurdum diyor haluk ulusoy trabzonspor olmasaydı ben başkan olamazdım diyor eeeeeeeeee sonuç ne ? bu hakemler bjk kadar bizi yarışın içinde tutamazmıydı ? sayın arkadaşlar bazı şeyleri gözden kaçırmayın .. bu yönetim kraldan çok kralcı olmanın peşinde .. niye ? vizyon yok misyon yok akıl yok hesap yok kitap yok ...
Trabzonspor için çıkış düzgün bir yönetim yapısından geçiyor ...ve ruh hastasından kurtulmak tabii ki ...aralık belki de ki kuvvetle muhtemel daha önce bir kongre olmasından ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum