walla artık ben gelcege yönelik hicbir sey düsünmüyorum.artık trabzonun eski maclarını izliyorum...neydi barcelona liverpool ah onlar daha güzel bosverin....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence takımda bütün hücum futbolcularu satılsın 10 kisi defans yapalım ne güzel olur demi...
Ziya?
Sen Futbolcu seyretmeye gitmemismiydin?
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferdi yi alırsın erhanı alırsın genç oyuncuları alırsın başarılı olursun sanki gökdenizle şanpion olcaz
Genc oyunculari alirsin ama onlarin süreye ihtiyaclari yokmu?
Bu sabri bizim Taraftar gösterebilirmi sence?
Hem sirf Genclerle olmaz bu isler. Yanlarina tecrübeli Futbolcular sart!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
son 1.5 aydır sakat hatta 2 fakat arda çok forma olduğu için carrusca oynayamadı arda sakatlandı oda sakatlandıİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok iyi oldugu icinmi GS'de oynayamadi?
Bir Sezon yedek kalan Oyuncu ne kadar faydali olabilir buda tam bir soru isareti
kendini gösterecek hiç fırsat bulamadı tek fırsatı liverpool maçında buldu ondada ne kadar yetenekli olduğunu açıkca ispatladı üzerinde durulsa çok ii olur geleceği kısaca zaten bu adam gs ye gelmeseydi bir çok avrupa llübü peşindeydi ayni bizim eller ve jeffersonu aldığımız zaman gibi bizimkiler oynadilar kendilerini gösteremdiler yanlış ülke tercihi yaptılar
CARRUSCA ise hiç şans bulamadı 2 maç oynasaydı bir daha bırakmazdı formayı ardada sağ kanata kayrdı"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
trabzonu izleye izleye ziyalastımİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya?
Sen Futbolcu seyretmeye gitmemismiydin?
))
Yorum
-
------------------------Martinez----------------------
Serkan Balci-------Stepanov-----Erdinç---------M.Ocak
---------------D.Jabi-----------------H.Çimşir---------
Yattara------------------Ferdi----------------Carrusca
----------------------Umut Bulut---------------------
çok kötü bir kadromu
(paramız yok ona göre)
(ayrıca gökdenizi satıp parayala martinezi aldıklarını düşünüyorum artan para cebe tekkedeki gibi)
(piennar da alındı mı güzel ve genç bir kadro olur ts nin kurtuluşu arsenali örnek almasıdır öle 3 tane dünya çapında yıldız getir gene şamp olamyız biz çünkü gelenler 30-31 bitmiş para bol kaznma azmi olmayan adamlarEn son jefferson61sefa tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 00:17."Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
bu kadroyla varya adama gülerler 8. olabilirizİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle------------------------Martinez----------------------
Serkan Balci-------Stepanov-----Erdinç---------M.Ocak
---------------D.Jabi-----------------H.Çimşir---------
Yattara------------------Ferdi----------------Carrusca
----------------------Umut Bulut---------------------
çok kötü bir kadromu
(paramız yok ona göre)
(ayrıca gökdenizi satıp parayala martinezi aldıklarını düşünüyorum artan para cebe tekkedeki gibi)
(piennar da alındı mı güzel ve genç bir kadro olur ts nin kurtuluşu arsenali örnek almasıdır öle 3 tane dünya çapında yıldız getir gene şamp olamyız biz çünkü gelenler 30-31 bitmiş para bol kaznma azmi olmayan adamlar
çok ciddiyim
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
klüp vermeden nasıl imza atıyormuş.bence fenere imzalı fotosunu yollayacaktırİlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaa arkadaslar YATTARA FENER IMZA ATTI DIYE DUYDUM ASLI VARMI...DAHA YENI OLMUS 1 SAAT ÖNCE....
YALAN DIYIN NOLUR...
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Trabzonkolik61 hiç sanmıyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
cesar delgadoyu tanımayan mı var nasi kötü diyorlar bjk delgadonun 3-4 misli teknik halini düşünün ve daha messi tipi bir adam yşı da çok değil AMA YÖNETİMDE PARA YOK ona göre kadro kuralımİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezar delgadoya kötü diyen adam futbol nedir bilmiyor demektir!! yorum olsun diye yorum yapmayalım!"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 1.5 aydır sakat hatta 2 fakat arda çok forma olduğu için carrusca oynayamadı arda sakatlandı oda sakatlandı
kendini gösterecek hiç fırsat bulamadı tek fırsatı liverpool maçında buldu ondada ne kadar yetenekli olduğunu açıkca ispatladı üzerinde durulsa çok ii olur geleceği kısaca zaten bu adam gs ye gelmeseydi bir çok avrupa llübü peşindeydi ayni bizim eller ve jeffersonu aldığımız zaman gibi bizimkiler oynadilar kendilerini gösteremdiler yanlış ülke tercihi yaptılar
CARRUSCA ise hiç şans bulamadı 2 maç oynasaydı bir daha bırakmazdı formayı ardada sağ kanata kayrdı
Insan seyredemeyince süpheleniyor haliyle.
Türkiyeye gelmeden önce Arjantin Basini onu cok övüyordu ama biir Sezon oynamadi!
Birde acaba Ülkemizde oynamaya sicak bakiyormu?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
ya para yok dio yönetim kimi alcazİlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadroyla varya adama gülerler 8. olabiliriz
çok ciddiyim
senin dediğin gibi kadro kuralım o zaman
tolga
serkan balci
stepanov
erdinç
celaleddin
hüseyin
gökdeniz
yattara
ceyhun
umut
ersen
çok süper bugunden ne farkı varssa"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Adamın sözleşmesi devam ediyor ne imzası, kim uyduruyor bunları ya!!!İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaa arkadaslar YATTARA FENER IMZA ATTI DIYE DUYDUM ASLI VARMI...DAHA YENI OLMUS 1 SAAT ÖNCE....
YALAN DIYIN NOLUR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum