İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nerden çıktı bu Gökdeniz muhabbeti yine anlam veremiyorum.Dün ne güzel kapanmıştı.Tekrar ediyorum Fatih Tekke'de bu şekilde gitti.Bu sene oynadığımız(!) ruhsuz futbolun tek sebebi onun bu takımdan ayrılmasıdır.
Küme düşen Erciyes'den alınan Jabi, Lig A da orta sıralarda oynayan Samsun'dan alınan Adnan ve bu ligdeki en büyük rakibimizin ilk 11' ine giremeyen Serkan'ı transfer ediyoruz.Siz kalkmışsınız Gökdeniz satılmalıdır diyiyorsunuz.Kimi alacağız yerine?Gökdeniz'in takıma verdiklerinin aynısı veya daha fazlasını verebileciğini garanti edebiliyor musunuz?
Yahu adam olmasa bu takımda bu sene 10-15 arasında biyerde bitirecektik ligi.Eee ekstra bir adam da gelmediğine göre hangi akla hizmet Gökdeniz satılır?
Yorum
-
ya işte medyada bu haberler çıkınca da yönetimin gündemine geliyor...bunu görmek çok basit...Burada yazılanların dikkate alındığını bir kaç arkadaşla aramda geçen p.m lerden de biliyorum...Neyse...Uzatmayalım...Gökdeniz kalmalıdır, kalır mı bilemem ? taraftar böyle tepki verirse yönetim satabilir..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Ne kadar kötümsersiniz ya sanki Sol Kanata transfer yapamayızda,sanki tuttuğunuz takım Trabzonspor diil Gökdenizspor gibiİlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdenizi satarız keçeliyi oynatırız yerine bu takım beceriksizlere kaldı nasıl olsa......
Trabzonspor gibi bir klup 1,2 oyuncuya mı bağlı kalıcak!Geçen Senede aynısını yaşadık ve doğrusu olan Tekke gitti o zamanda aynı şeyleri söylemiştim nitekim öyle oldu Tekkeli 4. Tekkesiz ziyaya rağmen yine 4. kurtulun artık bu fikirden...
Gökdeniz kalmak istiyomu bi kere onu öğrenin haberlerin hepsinde görüyoruz gitmek istiyo yazıyo gitmek isteyen oyuncu nasıl katkı yapsın???
Yorum
-
Ne kadarda küçültme çabasındalar bizi. Çıkan haberlerden utanmaya başladım. Bonservisi 3 milyon dolarmış bunun yüzünden vazgeçmişiz. Ey be Nuri Paşa, acaba gram utanıyormusun? Oy isterken verdiğin sözleri hatırlayınca...
10 milyon dolarlık iki yıldız
Yazıklar olsun size!!!!
Eğer bu klubü iyi yönetebilseydiniz, şu anda Fatih hala takım kaptanıydı, ben Gökdeniz 5 milyon Pounda satılabilir demezdim...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Fatih Tekkeli son sezonla, Fatih ten sonraki sezonu karşılaştırarak "hiç farketmedi, yine 4. olduk" kadar basit, mantıktan uzak bir düşünce olamaz...
Fatihin oynadığı son sezonda Galatasaray 82 ouanla şampiyon oldu, fenerbahçe de 80 ya da 81 puanla 2. oldu...Bu sen ise şampiyon olan Fener 70 ikinci beşiktaş 61 puan aldı...aradaki farkı gördünüz mü ? Göremediniz sanırım, görmek istemek gerekiyor önce...Neyse şunu biliyorum ki son sezon Tekke kadroda olsaydı Trabzonspor şampiyon olurdu, bilemedin ikinci olurdu...LlİGLERİN 2 YILI ARASINDAKİ KALİTE FARKI ÇOK YÜKSEKTİ ÇÜNKÜ..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Fatih Tekke gökdeniz gibi gitmek istiyorum gibi açıklamalar yapmadı ona rağmen gitti.Gökdeniz ise kariyerini düşünerek dünyanın en iyi ligine gitmek istiyo haklı olarak.Tuncay bile Ş.Ligi varken ve 25 yaşında olmasına rağmen gitti Gökdeniz 27 yaşında ve başında ziya gibi bi adam varken gitmek istemesi gayet normalİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekkeli son sezonla, Fatih ten sonraki sezonu karşılaştırarak "hiç farketmedi, yine 4. olduk" kadar basit, mantıktan uzak bir düşünce olamaz...
Fatihin oynadığı son sezonda Galatasaray 82 ouanla şampiyon oldu, fenerbahçe de 80 ya da 81 puanla 2. oldu...Bu sen ise şampiyon olan Fener 70 ikinci beşiktaş 61 puan aldı...aradaki farkı gördünüz mü ? Göremediniz sanırım, görmek istemek gerekiyor önce...Neyse şunu biliyorum ki son sezon Tekke kadroda olsaydı Trabzonspor şampiyon olurdu, bilemedin ikinci olurdu...LlİGLERİN 2 YILI ARASINDAKİ KALİTE FARKI ÇOK YÜKSEKTİ ÇÜNKÜ...
Yorum
-
Fatih Tekke gitmek istiyorum diye açıklamalar yapmadı mı ????????İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke gökdeniz gibi gitmek istiyorum gibi açıklamalar yapmadı ona rağmen gitti.Gökdeniz ise kariyerini düşünerek dünyanın en iyi ligine gitmek istiyo haklı olarak.Tuncay bile Ş.Ligi varken ve 25 yaşında olmasına rağmen gitti Gökdeniz 27 yaşında ve başında ziya gibi bi adam varken gitmek istemesi gayet normal
Kusura bakma arkadaşım ama sana cevap bile vermeyeceğim..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Fener geçen sene 80 puan alırken bu sene 60'a düştü. Gs geçen sene 82 puan alırken bu sene 70 küsür aldı. Neden? Çünkü alttaki takımların kadro kaliteleri yükseldi. Aralarındaki fark azaldı. Buna rağmen Trabzon geçen sene aldığı puanı korudu. Bu demektir ki Fatih'in yerini doldurduk. Ama daha iyisini alamadık. Hatta küme düşen takımların bile 40 puan civarıyla düştüğüne bakarsak bu sene puanımızı korumamız bile geçen seneden daha başarılı olduğumuzu gösterir..İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekkeli son sezonla, Fatih ten sonraki sezonu karşılaştırarak "hiç farketmedi, yine 4. olduk" kadar basit, mantıktan uzak bir düşünce olamaz...
Fatihin oynadığı son sezonda Galatasaray 82 ouanla şampiyon oldu, fenerbahçe de 80 ya da 81 puanla 2. oldu...Bu sen ise şampiyon olan Fener 70 ikinci beşiktaş 61 puan aldı...aradaki farkı gördünüz mü ? Göremediniz sanırım, görmek istemek gerekiyor önce...Neyse şunu biliyorum ki son sezon Tekke kadroda olsaydı Trabzonspor şampiyon olurdu, bilemedin ikinci olurdu...LlİGLERİN 2 YILI ARASINDAKİ KALİTE FARKI ÇOK YÜKSEKTİ ÇÜNKÜ...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Trabzonspor, Gökdeniz'i satarsa, Kayserispor'un da gerisine düşmüş olur.
Bu takımda en az bir iki tane sembol oyuncunun kalması lazım. Ben elin Lyon'unu, Fransızı'nı bilmem, Trabzonspor'un her yıl satmaması gereken oyuncular vardır. Bu yılki oyuncu Gökdeniz'dir. Uşağın geçen sene oynadığı top sayesinde başımız önde dolaşmıyoruz şimdi.
Biz takviye bekliyoruz, satış değil.
Ali'nin külahını Veli'ye giydireyim, ondan gelen parayla şunu alayım mantığıyla şampiyonluğa oynanmaz.
Sayın Yönetim'in hangi menbadan yetiştiğini anlaşılmış olduk. Amma çok meraklısı varmış bu alış-veriş işlerinin.
Yorum
-
yine mantık hatası var...sen senden alttakilerin durumuna bakmayacaksın, senin yarıştığın senden üstte olanlar yani fb, gs, bjk...sen kendin söylüyorsun onların daha kötü olduğunu, güç kaybettiğini...işte buna rağman onları geçemiyorsan, bu kaliteli oyuncularını (örneğin Fatih Tekke satıp, yerini dolduramadığın içindir...bak dikkat et sadece sattığın içindir demiyorum satıp yerini doldurmaktan bahsediyorum) Bence her oyuncu alternatifi bulunmak koşuluyla satılabilir ama ben Fatih te olduğu gibi Gökdeniz a de alternatif bulacağımıza inanmadığım için ve Gökdeniz = şampiyonluğun %25 i gibi gördüğüm için kalmalı diyorum...İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener geçen sene 80 puan alırken bu sene 60'a düştü. Gs geçen sene 82 puan alırken bu sene 70 küsür aldı. Neden? Çünkü alttaki takımların kadro kaliteleri yükseldi. Aralarındaki fark azaldı. Buna rağmen Trabzon geçen sene aldığı puanı korudu. Bu demektir ki Fatih'in yerini doldurduk. Ama daha iyisini alamadık. Hatta küme düşen takımların bile 40 puan civarıyla düştüğüne bakarsak bu sene puanımızı korumamız bile geçen seneden daha başarılı olduğumuzu gösterir..
Gökdeniz tek başına çok maç aldı, alır, alacak..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Kendisine sorulan her soru fenere gidicekmisin olduğundan oda sadece gidersem Avrupaya giderim demişti.Bırakın gidiyim gibi bir söz söylediğini hatırlamıyorum...İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke gitmek istiyorum diye açıklamalar yapmadı mı ????????
Kusura bakma arkadaşım ama sana cevap bile vermeyeceğim...
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Gökdeniz'i satarsa, Kayserispor'un da gerisine düşmüş olur.
Bu takımda en az bir iki tane sembol oyuncunun kalması lazım. Ben elin Lyon'unu, Fransızı'nı bilmem, Trabzonspor'un her yıl satmaması gereken oyuncular vardır. Bu yılki oyuncu Gökdeniz'dir. Uşağın geçen sene oynadığı top sayesinde başımız önde dolaşmıyoruz şimdi.
Biz takviye bekliyoruz, satış değil.
Ali'nin külahını Veli'ye giydireyim, ondan gelen parayla şunu alayım mantığıyla şampiyonluğa oynanmaz.
Sayın Yönetim'in hangi menbadan yetiştiğini anlaşılmış olduk. Amma çok meraklısı varmış bu alış-veriş işlerinin.
cok haklisin yazdiklarinda bu arada Trabzonsporda hedeflerimin %50 sini gerceklestirdim diyen Albayrak Gokdenizide satarsa hedefinin tamamina ulasacak. Seneye satacak adam kalmayacagi icin stadi katkarsiligi veririz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum