Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler Mehmet transferinde prüz çıkmış. Ziya demiş kampa katıl sonra imza atarsın. Mehmet Akgün de ben denenecek futbolcu değilim ya imza atarım ya da bu iş burda biter demiş. Bi yerde okudum bu haberi ama bulamıyorum şimdi. Haberi olan var mı?
    evet öyle bi haber çıkmıştı öğleyin 'ben denenecek futbolcu değilim' demiş
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet öyle bi haber çıkmıştı öğleyin 'ben denenecek futbolcu değilim' demiş
      bir işi beceremiyorlar
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler Mehmet transferinde prüz çıkmış. Ziya demiş kampa katıl sonra imza atarsın. Mehmet Akgün de ben denenecek futbolcu değilim ya imza atarım ya da bu iş burda biter demiş. Bi yerde okudum bu haberi ama bulamıyorum şimdi. Haberi olan var mı?
        Adama 20 yaşında Trabzonspor gibi bir takımın sol kanadını teslim edeceğiz ettiği lafa bakın:

- Ben denenecek futbolcu değilim...

Denenecek futbolcu değilsen niye Dortmund'da oynayamıyorsun? Yedeklerinde neden yoksun? Menejerinin oyununa geliyorsun kardeşim Mehmet, gelme...

Herkes oyuncu deniyor, bunda birşey yok. Avrupa'nın ünlü kulüpleri sürekli davet edip oyuncu denerler. Denenen oyuncular küçülür mü? Hayır. Ama kendine güvenmiyorsan ya da Trabzonspor'u kendin için bir fırsat görüp heves etmiyorsan zaten hiç zahmet etme...
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Skysports kaynaklı haber şöyle;

Big Sam istiyorsa bu iş olur

Yorum

• bugün araştırma görevini ben üstlendim
            futbol federasyonunun sitesinde hasagiç in sözleşme bitiş tarihi 15.06.2007 yazıyor (aslında sözleşme bitiş tarihi yazmıyor net olarak ama benim anladığım o).
            bence transferin olmama sebebi sözleşme ya da bonservis sorunu değil bizimkilerim aklında başka alternatifler olması onun da kokusu çıkar yakında...

Yorum

• ayman serkan yeter kaptana teşekkür edip gönderebiliriz
              sinir olacam ya alın bi oyun kurucu alın bir sol açık alın bi forvet getirin beni özlenen şampiyonluğu yaşatayım bu kadroyla size...
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu işinj olması için en az 5 milyon pound un hazırlanması lazım... Big Sam in varmı o kadar parası?
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Eğer Newcastle veya Boro istiyorsa gitsin Gökdeniz. Parasında değilim. Gitsin kendini kurtarsın adam. Biz de gurur duyalım onunla. 10 milyon euro para isterim ama yine de. Ya da Emre'yle takas edelim
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• boro eğer para verip alırsa gökdenizide.. Solda Tuncay, sağda Gökdeniz Kanatlar Türk hava yolları.. Boro uçar bu sene..
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• geçen sezon ziya doğan ın sürekli ''yeteri kadar forvet oyuncumuz var'' demesine rağmen forvet oyuncusu ve oyun kurucu transfer etmeye çalışıyor olmalarından belli zaten muhtemelen ilk önce gökdenizi satıp daha sonra kamuoyunun tepkisini bastırmak için iyi bir transfer yapacaklar ama umarım fatih-marcelinho gibi olmaz.
                      gökdenizi 7-8 milyon euro ya satıp yerine 5-6 milyon euroya aynı kalitede bi oyun kurucu ve bir sol açık alabilirlerse yattara ile gökdenizin açığını kapatarak (çünkü ziya hoca ikisini aynı anda oynatmayacağını geçen sezon belli etti) iyi bir kadro olabilir.

Yorum

• Carlos şeker hastası mı?
                        13 Haziran 2007 Çarşamba 17:06
                        Roberto Carlos ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Carlos şeker hastası mı?

Roberto Carlos ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Milliyet Gazetesi İspanya temsilcisi Mehmet Çiftçi akıllarda soru işareti bırakan bir açıklama yaptı. "Roberto Carlos Türkiye'ye geldiği zaman pürüz çıkabilir" açıklamasını yapan Çiftçi neden olarak ise Roberto Carlos'un sağlık sorunlarını gösterdi.

Çiftçi, Roberto Carlos'un sağlık sorununun ne olduğu hakkında bir açıklama yapmazken, İspanya'daki Roberto Carlos'a yakın kaynaklar Brezilyalı oyuncunun "şeker hastalığı" olduğu iddiasında bulundular. İspanyol basın mensupları Roberto Carlos'un şeker hastası olduğunun ortaya çıktığını öne sürdüler.

kör topal birbirini ağırlar genç bir carlosun donunu alamazya bu fener ellerinde patlar inşallah sevindim...

Yorum

• bence bu yaşta bu hastalık normal

Yorum

• Olaya Trabzonspor açısından bakarsak en geniş maddi olanaklara sahip takım Newcastle bu 3 takım arasında, bu yüzden en iyi alıcı onlar olacakdır
                            Sam Allardyce ısrarla istiyormuş zaten bu da bi faktör
                            Newcastledan sonra Boro gelir bence maddi olarak Blackburnse bu iki takımdan sonra gelmesine rağmen ikisindende istikrarlı bi takım

Big Sam faktörüyle Newcastle'ın iyi bi tercih olacağını düşünüyorum

Yorum

• Arjantin Milli Takımı ve Cruz Azul takımının genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye için temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, genç yıldız için Avrupa'nın en büyük kulüplerinin devrede olduğunu söyledi.

Ancak önceliği Türkiye'ye ayırması için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Koyutürk, ''4 büyük takımımıza önereceğimiz bu oyuncunun ligimize apayrı bir heyecan ve kendi özel taraftar kitlesini yaratacağına inandığımızı belirtmek isterim'' dedi
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• inşallah alabiliriz adam baya iddialı konuşuyo hayırlısı ...

tabi ziyanın izlemesi lazım ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X