Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 numara ne zaman imza atçakmış )))
    10 numarayı Ayman giyecekmiş bu sene..
    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 numarayı Ayman giyecekmiş bu sene..

Dogru.

10 Numara giyip Avrasya Maratonuna katilacak!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana bir Takim daha fazla Para teklif etti ve artik ben burada oynayamam!!!
        sadece para olarak düşünmemek lazım işin içinde mafya baskısı gibi şeylerde olabilir ama en önemlisi kariyer bence İngiltere Ligimi daha kaliteli yoksa Bizim ligmi?arada uçurum fark var....

Yorum

• BtÜrkİye Lİgİnde Taraftarlar SavaŞa Gİder Gİbİ Maca Gİdİyor Ama Avrupadakİ Maclar Nerdeyse Bİ Sİnema Gİbİ Seyredİlİyorr Ucurum Burda BaŞliyorr Fark Ne Her Takim SÜper Oynuyorrr Ama Bİzde GÜzel Futbol Yokkkk.
          Sürmeneli Prena

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece para olarak düşünmemek lazım işin içinde mafya baskısı gibi şeylerde olabilir ama en önemlisi kariyer bence İngiltere Ligimi daha kaliteli yoksa Bizim ligmi?arada uçurum fark var....

Tabiki Ingiltere Ligi!
            Ama yazilan Haberde "Bana cok iyi Teklif yaptilar ve bu saatden sonra faydali olamam diyor" ve buda beni gicik ediyor!

Birde Gökdeniz degilmiydi "Ben bu Takimda 10 Yil Bedava oynasam hakkini ödeyemem diyen"?

Bir Sezon oynadin ve simdi hakkini ödemismi oldun?

Kendisini severim (ogluma adini verdim) ama daha dikkatli aciklamalarda bulunsun

Bir Tümer gibi olmasin!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu başlık bu yıl hayal oldu. Geçen yıl en azından, yönetime yakın olan birkaç kişi transfer konusunda, direk isim söylemese bile, tiyo verip bizi heyecanlandırıyordu... Şimdiyse, nerdeeee....
              Öylesi daha bir işkence oluyordu bence. Ne hayaller kurmuştuk geçen sene Sonra Amerika'nın santraforu çıktı 34 yaşında... Bu haftaya inşallah olacak yeni transferler
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BtÜrkİye Lİgİnde Taraftarlar SavaŞa Gİder Gİbİ Maca Gİdİyor Ama Avrupadakİ Maclar Nerdeyse Bİ Sİnema Gİbİ Seyredİlİyorr Ucurum Burda BaŞliyorr Fark Ne Her Takim SÜper Oynuyorrr Ama Bİzde GÜzel Futbol Yokkkk.

Ben Almanyanin Duisburg sehrinde kaliyorum.

Leverkusen Sehri bize yaklasik 45-50 kilometre.
                Bir ara iki Sezon boyunca her Sampiyonlar Ligi maclarina gittim.

Önce arabam ile Stadyuma yakin sayilabilecek bir Otoparkda arabami birakiyordum ve oradan Stadyumun önüne kadar giden otobüslerden birine (her 5-10 dakikada bir gidiyordu) binip stadyuma gidiyordum.

Her seferinde karsi Takimin Taraftari ile birlikde gidiyordum ve 1 kez olsun olay görmedim!!!

Stadyumdada 1 kez olsun olay görmedim!!!

Ne küfür, ne kavga!

Ha hicmi yok?
                Tabiki Avrupadada var!
                Amatör Liglerde bilhassa sagci militan taraftarlar cok olay cikariyorlar!

Onun ötesinde 1. Lig düzeyindede azda olsa var ama Türkiye ile asla bir degil.

MAALESEF

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öylesi daha bir işkence oluyordu bence. Ne hayaller kurmuştuk geçen sene Sonra Amerika'nın santraforu çıktı 34 yaşında... Bu haftaya inşallah olacak yeni transferler

Abooooooo.

Yoksa sendemi Yönetici taniyorsun?

Yorum

• Tabii kim unutur o brain macbride'yi World cupta da oynamıstı hani
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• cm oynamıyoruz arkadaşlar burası trabzon!!!
                      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Riquelme transfer hayal edenler icin..

Inter'in Rıquelme sevdası

Villarreal'in sezon başında Boca Juniors'a kiralık olarak verdiği Juan Roman Rıquelme, Arjtantin Ligi bittiği zaman Avrupa'ya dönüyor. Inter'in geçen sene de transfer etmek istediği ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçtiği Rıquelme yeniden Inter'in gündeminde. Rıquelme'nin Inter'e transferindeki en büyük sorun ise şu an için 22 milyon Avro'luk bonservis ücreti olarak gözüküyor. Vıllarreal ile önümüzdeki hafta Rıquelme için masaya oturmaya planlayan Inter bu oyuncuyu bonservisiyle olmasa da kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.
                        Juan Roman Riquelme Villarreal'den önce Boca Juniors ve Barcelona formalarını giymişti. Arjantin Milli Takımı'nın da formasını başarıyla giyen Rıquelma, Arjantin Milli forması altında 33 maçta 8 gol kaydetti. Arjantin'in 2006 Dünya Kupası'ndan hüsranla ayrılmasının ardından Milli Takıma veda eden Rıquelme 2006-2007 sezonu içinde annesinin hastalığını öne sürerek ülkesi Arjantin'e gitmişti.
                        Öte yandan Arjantin Clarusa'da sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu San Larenzo'ya kaptıran Juan Roman Riquelme'nin formasını giydiği Boca Juniors, Brezilya temsilcisi Gremio ile Buenos Aires'te Libertodores Kupası final ilk maçını oynayacak.

11.06.2007
                        Kaynak : Sporx.com dış haberler
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cm oynamıyoruz arkadaşlar burası trabzon!!!

Yanlis anlama ama
                          Bugün günümde degilim. Aydinlat beni lütfen

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Riquelme transfer hayal edenler icin..

Inter'in Rıquelme sevdası

Villarreal'in sezon başında Boca Juniors'a kiralık olarak verdiği Juan Roman Rıquelme, Arjtantin Ligi bittiği zaman Avrupa'ya dönüyor. Inter'in geçen sene de transfer etmek istediği ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçtiği Rıquelme yeniden Inter'in gündeminde. Rıquelme'nin Inter'e transferindeki en büyük sorun ise şu an için 22 milyon Avro'luk bonservis ücreti olarak gözüküyor. Vıllarreal ile önümüzdeki hafta Rıquelme için masaya oturmaya planlayan Inter bu oyuncuyu bonservisiyle olmasa da kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.
                            Juan Roman Riquelme Villarreal'den önce Boca Juniors ve Barcelona formalarını giymişti. Arjantin Milli Takımı'nın da formasını başarıyla giyen Rıquelma, Arjantin Milli forması altında 33 maçta 8 gol kaydetti. Arjantin'in 2006 Dünya Kupası'ndan hüsranla ayrılmasının ardından Milli Takıma veda eden Rıquelme 2006-2007 sezonu içinde annesinin hastalığını öne sürerek ülkesi Arjantin'e gitmişti.
                            Öte yandan Arjantin Clarusa'da sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu San Larenzo'ya kaptıran Juan Roman Riquelme'nin formasını giydiği Boca Juniors, Brezilya temsilcisi Gremio ile Buenos Aires'te Libertodores Kupası final ilk maçını oynayacak.

11.06.2007
                            Kaynak : Sporx.com dış haberler

22 Milyon AVRO!!!

Nuri Albayrak: Paramiz yok!

Hala Hayal kuran varmi

Yorum

• Zaten hayal idi Riquelme şimdi iyice hayal oldu.
                              Ah ulan ah!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• gökdeniz gitsin dien zihniyet kiminle şamp olacaz bir söylesin?
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X