Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaklasık 10 dk berı oraya atmaya calıstım olmadı bende buraya attım abı
    ok o zaman

hasagic haberi doğruysa bu fırsat kaçmaz hem T.C statüsünde kaleci alıyosun hemde M.Keçeliden kurtuluyosun bi taşta 2 kuş...

Yorum

• beyler keçelinin son haftalarki çatallarını unutmayalım
      61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler keçelinin son haftalarki çatallarını unutmayalım
        Ya bende ondan diyom ya forvet transferi bile gündemde yoq nedeni tamamem mustafa keçelinin akıl almaz golleri

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya bende ondan diyom ya forvet transferi bile gündemde yoq nedeni tamamem mustafa keçelinin akıl almaz golleri
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...devre arasında risp ayman ve ceyhuna kac para harcandı.....ama hiç biri bu kadroda yok....peki bu adamları mal kaçırır gibi...devre arası aldıkda şampiyon mu olduk....ada yok....düpedüz üç kağıtcılık bu....
            Ziya Hoca kamaoyuna cikipta "biz bu oyuncular transfer ettik ve bu takviyelerle sampiyon olacagiz" diye bir cümle kurdumu sen onu bana söle.

En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 16:47.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• hasagicin vatandaşlık işlemleri daha sonuçlanmadı.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bosuna biz ona artik Kecelinho demiyoruz
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Carlos olayının detayları...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• arkadaşlar, biraz önce tuncay ın transferi ile ilgili middlesbrough un bir sitesinde gezinirken gördüm (onlarda kaynak olarak skysport.com ve northern echo yu gösteriyorlar) middlesbrough un tuncay ın haricin de türkiye den gökdeniz ile de ilgilendiğini yazıyorlar.

Yorum

• başlık ta aynen şöyle '' more turkish delight for boro'' türkçe meali '' middlesbrough için daha fazla türk lokumu'' bu haber in üstünde de gökdeniz in kocaman bir resmi var

Yorum

• Gökdenizin gitmesini tek bir şartlla kabul ederim, o parayla fatihi geri alacaklar.bi sene sonra da hüseyini satar gökdenizi geri alırız
                        Bu değil de direk Hüsoyu satıp fatihi alsak bomba olur.Ayman Serkan işi görür.

Yorum

• Arkadaslar, Lutfen artik bazi futbolcilarmizla dalga gecmeyi birakin! Bazi yazilar gercekten bu foruma yakismiyor. Lutfen Dikkat!!!
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Beyler Mehmet transferinde prüz çıkmış. Ziya demiş kampa katıl sonra imza atarsın. Mehmet Akgün de ben denenecek futbolcu değilim ya imza atarım ya da bu iş burda biter demiş. Bi yerde okudum bu haberi ama bulamıyorum şimdi. Haberi olan var mı?

Yorum

• bu yonetim ilk teklifte satar gokdenizi sonrada Albayrak cikar gokdenizi icimiz aciyarak verdik der ondan gelen paralarla yeni adamlar alir.

Yorum

• Newcastle'ın Gökdeniz ile ilgilendiği yazıyor footballtransfers.co.uk İngiliz kaynaklı sitede / Söylentiler bölümünde
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X