Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya aslında varya 3-5-2 ye dönse ziya hoca fena fikir olmaz..çünkü o sisteme uygun bi futbolcu kadromuz var şuanlık..
    kardeşim bende öyle düşünmüştüm ondan dolayı yazdım serkan sağda faydayı olabilir ayrıca ben şunu düşünüyorum yani ttakımın sahada ki dizilişi oyuncuların yapısına göre olmalıdır mesela jabi geldi jabi önündeki alanı gayet düzgün kullanabilen bir oyuncu nolacak peki yattara biraz daha ortaya yakın oynnayacak sağda yattaranın alanı daralacak ama yattarada orada oynayabilen bir oyuncu
    anlatmak istediğim taktiğe göre oyuncu ama oyuncuya görede taktih istiyorum
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• travel kim ya öle bi transfer gözükmüo
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Dudek gelecekmiş doğrumu yoksa Eziqmedyanın geleneksel yalan haberlerimi ?
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Trabzon'dan Altaylılara kanca

Altaylı futbolcular Süper Lig ekiplerinin gözdesi olurken, Ümit Milli Takım'da da forma giyen Alp'e Trabzonspor'un kanca attığı öğrenildi.

Ay-yıldızlı ekibe düzenli olarak çağrılmasına rağmen geçen sezon Altay'da çok fazla şans verilmeyen Alp'i takibe alan bordo-mavili takımın teknik patronu Ziya Doğan'ın, genç futbolcunun transfer edilmesi yönünde rapor verdiği bildirildi. Altay'la sözleşmesi biten Sancak'la anlaşan Karadeniz temsilcisi, Alp'i de kadrosuna katmak için çaba harcıyor. "Hem futbolcuya, hem kulübe büyük fayda sağlamadıkça satış yapmayız" diyen Başkan Nafiz Zorlu'nun, resmi teklif gelmesi halinde en az 500 bin dolar talep etmesi bekleniyor.

ALP ERGİN

Kişisel Bilgiler

Doğum Yer : İZMİR

Doğum Tarihi : 9 Şubat 1987

Uyruk: TC

Kalitesini ispatlamış sadece yapacıgı cıkış kalmış bir genc Arda kadar yetenekli diyorlar İbrahim Akını Altay da iken alamamıştık bu fıutbolcuyu inşallah alırız orta sahanın solunda oynuyor 20 yaşında bu sene duydugum güzel haberlerden.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• 10 NUMARA PİENAAR!

Trabzonspor aradığı 10 numarayı sonunda Alman Bundesliga’da buldu. Teknik Direktör Ziya Doğan, yardımcıları ve Futbolcu İzleme Komitesi üyelerinin defalarca izlediği, “Mutlaka alınmalı” raporu verdikleri ismin Borussia Dordmund’da forma giyen 25 yaşındaki oyun kurucu Stefan Pienaar’ın bonservis bedelinin az olabileceği ve bu nedenle de tercih sebebi olacağı kaydedildi. Orta sahaya mutlaka iyi bir oyun kurucu alınmasını isteyen Doğan’ın yönetime verdiği raporda, “Bazı beğendiğim futbolcuların bonservis bedelleri yüksek… Ama Pienaar’in bedeli düşük… Bu oyuncuyu alırsanız inanıyorum ki, bu takım önemli bir eksikliği gidermiş olur” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Çok Özellikli Oyuncu

Borissia Dordmund’da iki sezondur forma giyen ve ‘10’ numarayı sırtından çıkarmayan Pienaar ile ilgili olarak Alman Gazetelerinin de, “Trabzonspor yolunda” şeklinde haberlerin yer aldığı bildirildi. Almanya’daki gurbetçiler de, “Pienaar ile ilgili haberler okuyoruz. Bu oyuncu çok kaliteli… Alınırsa, Trabzonspor’un önemli bir sorununu sona erdirir. Hem savunma, hem de hücum gücü yüksek bir futbolcu…” şeklinde konuştular. Trabzonspor yönetiminin de Pienaar için harekete geçtiği ve oyuncuyla da prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Daha önce Hollanda’da Ajax formasını giyen Pienaar’ın alınması halinde, diğer orta saha oyuncularından vazgeçileceği bildirildi.

Forvet Arayışı Sürüyor

Trabzonspor yönetimi, Pienaar’ın işini bitirdikten sonra yönünü forvete çevirecek. Forvet için Polonyalı Pavel Brozek ilk sıradaki yerini korurken, özellikle yüksek bonservis bedeli el yakıyor. Bu oyuncunun dışında yerli futbolcuların da gündemde olduğu kaydedildi. Necati Ateş’in serbest kalmaması nedeniyle düşünülmediği, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ın listedeki yerini koruduğu kaydedildi. Trabzonspor kurmayları ise, “Elimizi çabuk tutmak istiyoruz. Kamp başlayana kadar transferi bitirmek arzusundayız. Futbol Federasyonunun özellikle yabancı kontenjanıyla ilgili alacağı kararı çok önemsiyoruz. Bu sorun çözüldüğü takdirde hemen harekete geçeceğiz” dediler.

Yorum

• Bir Gözde de CHİMEDZE

Trabzonspor yabancı transferiyle ilgili arayışlarını sürdürürken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın tam puan verdiği isimlerden birinin de Belçika’nın St. Truidense takımında forma giyen Zimbabweli orta saha oyuncusu Cehpas Chimidze olduğu kaydedildi. Orta sahada forma giyen ve hem hücuma yönelik, hem de savunma anlayışı içinde çok başarılı bir görüntü çizen Chimedze için, Futbolcu İzleme Komitesi Üyelerinin de çok olumlu raporları bulunduğu kaydedildi. Savunmada da rahatlıkla forma giyebilen Zimbabweli futbolcunun maliyetinin düşürülmesine çalışıldığı bildirildi. Öte yandan İsveç’in Randers takımında oynayan Didiane Sane’yle de ilgili olumlu referansların geldiği bildirildi. Bu arada yabancı transferiyle ilgili olarak son kararın, Ziya Doğan’ın yardımcısı Fatih Kavlak’ın Arjantin’de izleyeceği futbolcularla ilgili raporunu iletmesinden sonra verileceği de belirtildi.

Yorum

• alın artık bi 10 numara da bizde onu burada tartışalım yaa

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  travel kim ya öle bi transfer gözükmüo
                  Travel dedikleri yere transfer lazım geliyor.
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• pienaar nasıl bi futbolcu bilgisi olan varmı..? videosunuda bulamadım..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      pienaar nasıl bi futbolcu bilgisi olan varmı..? videosunuda bulamadım..
                      benim bi kaç bilgim var...

2000 li yıllarda feyenoord da oynadı daha sonra gösterdiği performansla ajax a transfer olmuştu şahsen ben böyle 10 numaranın bizde iş yapacağına inanmıyorum çünkü kısa boylu ve hızlı bir futbolcu yani gökdeniz gibi bize şöyle ağır başlı bir 10 numara lazım örn:alex örn : rico gibi şu andada b.dortmundda oynuo ama iyi bir futbolcu olduğunu söyleyebilrim ...

Yorum

• wederson ezikler 3 yillik sozlesme imzalamis ali bilgin ne ise teklif goturmusler en azindan ali baglasak renkerimize saygilar iyi askamlar
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İki gün Riquelme'den bahsetmedim diye unutturdunuz sanmayın bana adamımı.
                          Yok abi ben sadece onu istiyorum.
                          Riquelme, Riqelme.
                          Tezahürat hazırlayalım mı Riqi için?
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• hazırlayalım ilk baş müziği bulmamız lazım ama

Yorum

• Hayde hayde gol hayde Riquelme (rikelme diye okununca oluyor işte)...

Milli marşımız sayılır bizim.
                              Daha ne arayalım ki?
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İşte alın size alabileceğimiz bir forvet. hem Barcada hemde Mallorca'da hayal kırkılığı oldu. Barcada resmi maçlarda gol atamadı. Mallorcada 25 maçta 2 gol atabildi. En ciddi taliplisi Man City gibi görünüyor. Kontratı sona erdi ve boşta.
                                River'dan gelirken herkes çok şey bekliyordu ama ispanyada tutunamadı.

Maxi Lopez
                                1984 doğumlu
                                187 cm boyunda.

Bu oyuncu alınırsa Arjantinden istediğin 10 numarayı getirirsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X