Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çaykur Rizespor’da Ekrem Cengiz depremi

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA)

ÇAYKUR Rizespor’da 10 yıldır Başkanlık görevini yürüten Ekrem Cengiz, bugün İstanbul’da yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın katıldığı toplantıda, görevine devam etmeyeceğini açıkladı.
    Çaykur Rizespor’un beklenen yönetim kurulu toplantısı bugün İstanbul’da yapıldı. Toplantıya kulüp Başkanı Ekrem Cengiz, Yönetim Kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay katıldı. Toplantıda 10 yıldır Çaykur Rizespor’un kulüp başkanlığını yürüten Ekrem Cengiz görevi bırakma kararı aldı. Toplantıda, 10 gün içerisinde yönetimin kendi içinde bir başkan çıkarması aksi taktirde kongreye gidilmesi kararı çıktı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, yapılan toplantıda bsaşkan Ekrem Cengiz’in yorulduğunu ve başkanlık görevine devam etmeme kararı aldığını ifade ederek, “Bu kararını yönetim kuruluna iletti. Biz de kendisinin bu kararını saygıyla karşıladık. 10 gün içerisinde ya kongreye gideceğiz ya da bir başkan belirleyip çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yaptığımız toplantıda bu durumu kendilerine ilettik'' dedi.
    Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise 10 günlük süreci bekleyeceğini ifade ederek, “Yeni yönetim oluştuğunda oturup konuşacağız. Gelecek yılın hedeflerini birlikte kararlaştıracağız'' dedi.
    Çaykur Rizespor’da başkanlık için Yönetim Kurulu üyesi Kadir Çakır ile TFF Yönetim Kurulu üyesi Tahir Kıran’ın isimleri geçiyor.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Dedem yaşında adamları yazmayın şuraya yahu
      Hiçbir şey yapamıyosanız İngiltere 2. ligi takımlarından Westbromda oynayan Kamarayı alın bunu da yapamıyosanız bırakın gidin kardeşim

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vallahi Transfer Haberleri senin aklini karistirmis derim ben
        yahu adam futbolu bıraktımı ))) r.carlos kaç yaşında yahu )))
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu adam futbolu bıraktımı )))
          Yok ama Yasi 34 ve sürekli sakatlikla bogusuyor
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• şu Mladen Petric süper futbolcu..

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 7000. Haberi ben yazayim bari.

7000. Mesaj oldu ama halen Imza yok....

Yorum

• bırakmadı yaaaa neuville..

Yorum

• Gecen Sezon Energie Cottbus Takimi Romanyadan iki Futbolcu aldi.
                  Radu ve Munteanu. Ikiside Süper bir Sezon oynadi ve büyük kar edilerek VFL Wolfsburga satildi.
                  VFL Wolfsburgun yeni TD ünlu TD Magath!
                  Yani Futboldan anlayan birisi.

Biz böyle oyunculari bulmamiz lazim!!!!!

Yorum

• kardeş yakında gelio bi imza mehmet yıldız

Yorum

• pascalın takımında gomis var )))
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ben aslında pascalın takımındaki ilan ı çok beğeniorum ama pahalıdır o hemde gelmez o türkiyeye

Yorum

• Cristian Marrugo

Weight:73.00

Height:1.75

Team:Independiente Santa Fe, Colombia

Birth:Colombia, 18/07/1985

Kolombiyalı Genc 10 Numara Martinezin geldigi takımda oynuyor.

Uzun bir videosu var izlemek isteyenler www.PossoFutbol.com a girip yaklaşık 25 dakikalık videosunu zileyebilirler başka Güney amerikalı yıldız adaylarıda var hani Martinez 300.000 dolara geldi ya o misal......

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 20:46.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gecen Sezon Energie Cottbus Takimi Romanyadan iki Futbolcu aldi.
                            Radu ve Munteanu. Ikiside Süper bir Sezon oynadi ve büyük kar edilerek VFL Wolfsburga satildi.
                            VFL Wolfsburgun yeni TD ünlu TD Magath!
                            Yani Futboldan anlayan birisi.

Biz böyle oyunculari bulmamiz lazim!!!!!
                            böyle oyuncular için bi magath lazım....
                            türkiyede bunu yapan 1-2 hoca var.
                            ama ziya bunlardan biri değil.

ziya daha çok güreşçi ve dinazorlardan yana tercih kullanıyor.

Yorum

• Oliver Neuville

Dogum Tarihi: 01.05.1973
                              Nationalität:deutsch
                              Vereinsmitglied seit:Juli 2004
                              Vorherige Vereine:Locarno, Servette Genf, CD Teneriffa, Hansa Rostock, Bayer Leverkusen
                              Bundesligaspiele:281
                              Bundesligatore:86
                              Position:Angriff
                              Länderspiele:63 (9 Tore)
                              Größe:1,71 m
                              Gewicht:66 kg
                              Spielerinfo:Games Premier League: 172 (51 Tore) in Schweiz, Spanien

Yasi 34! Almanya birinci Liginde 281 Macda yanlizca 86 Gol atmis!
                              Milli Takimda 63 Macda yanlizca 9 Gol atmis.
                              Gecen Sezon uzun süreli sakatligi vardi.
                              Cok süratli bir Futbolcu.
                              Daha cok assist yapiyor.

Bize ilac OLAMAZ!!!!!!

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                böyle oyuncular için bi magath lazım....
                                türkiyede bunu yapan 1-2 hoca var.
                                ama ziya bunlardan biri değil.

ziya daha çok güreşçi ve dinazorlardan yana tercih kullanıyor.
                                Neden Magath lazim

Onlari Almanyaya Energie Cottbus getirdi. Antrenörleri Peter Sander.

Bu Sezon VFL Wolfsburgun basina gecen Magathda kapdi

Ligin yarisi bu iki oyuncunun pesine düsmüslerdi!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X