Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• celalettin eskiden de iyi oynamazdı. hala iyi oynamıyor..
    fenerle çekiştiğimiz sene soldan bindirip yaptığı tek olumlu iş g.birliği maçında fatih tekke ye kestiği orta. onun dışında hücuma tek katkısı yok..

keçeli iyi zamanında ne yapmış ki şimdi ne yapsın??
    2-3 maç büyük takımlara karşı tüm küçük takım yıldızları gibi kendini göstermiş. onun dışında ekstra bir özelliği varsa bilen söylesin..(bir zamanlar fenerin yaptığını yaptık. sırf bize karı iyi oynadı diye aldık adamı)

hasanın en iyi zamanı diye birşey yok zaten.. sarı kart görmeden maç bitirir mi diye de kuşkulandığım bir arkadaş. yetenekleri sınırlı. sevgisine hırsına lafım yok ama bu büyük takımda oynamayı bıraktım normal takımda oynamak için bile yetmez çoğu zaman..

erdinç o zamanlar iyi idi .. bugünlerde de fena değil.. ama asla bir stephanov değil..

hüseyin bana göre bir ön libero falan değil. ilk üye olduğumdan beri söylüyorum. bu adam stoper için biçilmiş kaftan.. oynadığı zaman da bunu ispatladı. orta saha oyuncusu için yeterince meziyetli değil. ama savunma yönü güçlü olduğu için mücadelesi ile her zaman açığını kapatmaya çalıştı.

futbolculara suç bulmuyorum zaten....

ziya ya suç bulmamak ise mümkün değil..
    bu sene yaptığı teknik hataları üst üste koyup futbol ansiklopedisi yazılır.

senin ima ettiğin yönetim zaten allahlık..
    yaptıkları tek olumlu iş ikinci yarının başında hoca ne dediyse yapmaktı.
    lakin başımızda yanlış adam olduğu için + ve- birbirini götürdü değişen birşey olmadı.

Yorum

• bu takimin su an en cok ihtiyaci oldugu oyuncu mehmet cakirdir....tam bizim orta sahaya gerek adam.

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aslina bakilirsa, begenmedigimiz futbolcularimiz, en formda zamanlarinda nasil top oynardi.... CELALEDDIN....MUSTAFA KECELI....HÜSEYIN....HASAN....ERDINC.......biri haric digerleri sampiyonlar ligine 2 senedir katilan takimda yerleini aldiydilar... bide ziya hocaya bakalim..oda bu takimin basindaydi... ve o takimdan daha iyi bir takim var elinde...

DEMEKKI SUC NE ZIYADA NEDE FUTBOLCULARDA,,,nedenler baska ama ne oldugu belli degil...(SENOL GÜNESIN KONUSMASI, AHMET AGAOGLUNUN ACIKLAMALARI...vs)
        harbi şuanki kadronun o zamankinden iyi olduğunu sölemiş oldukalrına inanmak istemiyorum...bunu hangi aklı selim adam der...bir fatih tekke tek başına takımdır ya...ya smek gibi adam var mı şuan...acaba ben mi bu futboldan anlamıyorum...vala garip...
        YOU WİLL NEVER WALK ALONE!

Yorum

• İlk olarak telvin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          harbi şuanki kadronun o zamankinden iyi olduğunu sölemiş oldukalrına inanmak istemiyorum...bunu hangi aklı selim adam der...bir fatih tekke tek başına takımdır ya...ya smek gibi adam var mı şuan...acaba ben mi bu futboldan anlamıyorum...vala garip...
          ben fatih tekkeyi kiyaslamadim.... takim halinde baktim.. ozamanki kadroda adem, emrah, hasan, volkan, gibi topcularla oynardik, ve bunlarin alternativi bile yoktu, yani biri sakatsa o hafta yandik derdik, simdi baktikmi, dogruya dogru konusalim, yönetimi asla övmem, hep karsiyimdir yönetime, ama ozamanlar murat ocak diye herkes inlerdi, aldik, mustafa keceli dediler, alindi, umut dediler, alindi, ersen fena degildir dendi alindi ve bunlar gibi digerleri...

o zamanki havayla simdikiyi kiyaslamak kadar futboldan yoksun biri degilim... benim demek istedigim su... simdiki kadro daha alternativli olmasina ragmen, basarisizlik birtek hocadami, yoksa baska nedenleride varmi

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben fatih tekkeyi kiyaslamadim.... takim halinde baktim.. ozamanki kadroda adem, emrah, hasan, volkan, gibi topcularla oynardik, ve bunlarin alternativi bile yoktu, yani biri sakatsa o hafta yandik derdik, simdi baktikmi, dogruya dogru konusalim, yönetimi asla övmem, hep karsiyimdir yönetime, ama ozamanlar murat ocak diye herkes inlerdi, aldik, mustafa keceli dediler, alindi, umut dediler, alindi, ersen fena degildir dendi alindi ve bunlar gibi digerleri...

o zamanki havayla simdikiyi kiyaslamak kadar futboldan yoksun biri degilim... benim demek istedigim su... simdiki kadro daha alternativli olmasina ragmen, basarisizlik birtek hocadami, yoksa baska nedenleride varmi
            kritik bölgelerde topçuların yok...
            forwette f.tekke, sol kanatta romashenko, orta sahada symek gibi..

symek ve romashenko defansla hücum arasındaki köprüydü.. fatih tekke gökdenizle birlikte çilingir..

bugünki kadro genişliği tamamen kuru kalabalık..
            bi tane adam gibi sol bek say???
            yok.. o zaman.. volkan, lee, bugünün ası celalettin..
            bi tane sol açık say bugün.. yok...(aslında musampa var da ön libero yaptı bizim ziya efendi)
            orta sahada ofans ve defans işini bilen, iki yönlü bir adam var mı bugün??
            yok..
            o zaman symek vardı..

stratejik bölgelerde çok alternatifli olmasa da iyi bir kadro idi o kadro..

bugün orta sahadaki tüm oyuncuları toplayıp 5 le çarpsak 1 tane symek etmez.

Yorum

• Szymek ve Romaschenko ayni takımda oynamadı hiç.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• ortalık karıştı yine yavvvv...

bu sol bek diye tutturanlarıda hiç anlamıyorum

celalettin var, ferhat var, hasan var.. olmadı gelecek olan serkan var...

açın gözlerinizi biraderlerim

bizim önceliklei olarak 2-3 ön libero ve de 3-5 stoper almamız lazım..

gerisi laf-ı güzaf

Yorum

• stichus dedi ki benden bilem gizli yürütüyorlar ..
                  yani bu listeler falan angarya imiş..
                  sonuç çıkaracak olursak, bi sol kanat ihtimali olabilir ..(miş)

inşaallah diyorum. inanmak için çabalıyorum...
                  gene de zorlanıyorum..

neden acaba..???

problem bende mi diye biraz daha düşüneyim....

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Szymek ve Romaschenko ayni takımda oynamadı hiç.
                    ziya ile oynadığımız sene sonunda tolga ve romashenko gitti.. şenol hoca gelince symek geldi..

ama sonuçta o kadrolar aynı temel üzerindeki kadrolardı..

iki seneyi kadro açısından birarada değerlendirdim...

Yorum

• allah rızası için bi sol açık...Bulgar Petrov gibi...
                      Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                      Sadri ŞENER

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğru dürüst hiç bir başarısı olmayan Hami, Ogün, Abdullah, Şota, Arçil, Lemi, Cengiz, Ünal, Tolunay, Orhan'lı kadro niçin efsane olmuş ve hala anılıyorsa mevcut sistem de aynı gerekçe ile beğenilmiyor ve göz ardı ediliyor. En azından benim tarafımdan... 1 tane Gattuso başım üstüne, ama nedir bu Allah aşkına... Yeminle söylüyorum Yavuz Selim maçları bizim maçlardan çok daha rahat ve keyifli izleniyor.
                        Noktasına virgülüne katılıyorum..Yazı uzun kısalttım..Benim için en can alıcı nokta sonda kalmış..şöyle bir karartayım dedim..
                        Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o kadar belli oluyor demek.
                          ama son zamanlar da "ben de sizin kadar biliyorum" demeye başladı.
                          efsanesi kaybolacak
                          Stichus efsanesi asla bitmez.Herşey çok güzel olacak.

Yorum

• BORÇ KAPIYI ÇALINCA!

Trabzonspor'da yönetimin transfer politikasını 30 trilyonluk açık belirledi...

Transferde çarçur edilen paralar ile borç ürkütücü boyutlara ulaşınca Trabzonspor, şimdi bonservisi elindekis oyunculara yöneldi...
                            Bordo-Mavililer'de yönetim satacağı oyunculardan para kazanıp, bonservissiz transferler ile borcu en azından arttırmamak istiyor...
                            BORCUN NEDENİ TRANSFER
                            Trabzonspor'un transfer politikasını 30 trilyonluk borç belirledi. Divan Kurulu toplantısı ortaya çıkan ve uzun süredir tartışmalara neden olan borcun Albayrak ve yönetimi döneminde 30 trilyona çıkması, Trabzonspor'un transferde farklı bir politika izlemesine neden oluyor. Son üç transfer döneminde bir çok oyuncusunu kadrosuna katan ve çarçur edilen paralar nedeniyle borcun 30 trilyona yükselmesi üzerine yönetim, bu kez transferde bonservisi elinden olan oyunculara öncelik veriyor.
                            ARTTIRMAK İSTEMİYORLAR
                            Trabzonspor'da yönetim göndermeyi düşündüğü yabancılardan zarar etmemeyi planlarken, alacağı isimlere de bonservis bedeli ödemeyerek, borcun en azından artmasına engel olmak amacında. Başkan Nuri Albayrak'ın da katıldığı İstanbul'daki transfer zirvesinde Teknik Patron Ziya Doğan'a bu yönde düşüncelerin aktarıldığı ve fikir birliğine varıldığı ifade edildi. Trabzonspor, bonservis ücreti olan isimler ile ilgili olarakta, takas+para formülünü uygulayarak, ödeyeceği parayı minumuma indirmenin peşinde.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• JABİ, TRABZON'A EVET DEDİ

Bordo-Mavililer, Gineli oyuncunun işini bitirdi...

Jabi?nin menajeri ile dün İstanbul?da bir araya gelen Başkan Albayrak, Gineli oyuncu için her konuda anlaşmaya vardı. Jabi?nin, Gine Milli Takım kampından sonra Yattara ile birlikte Trabzon?a gelip imza atması bekleniyor...

KAMP SONRASI İMZA
                              Trabzonspor, bir süredir peşinde olduğu Gineli oyuncu Daouda Jabi?nin işini bitirdi. Teknik Direktör Ziya Doğan?ın alınması için olumlu rapor vermesinin ardından, düğmeye basan Başkan Nuri Albayrak, Gineli oyuncunun menajeri ile dün İstanbul?da masaya oturdu. Yattara?nın da Trabzonspor?da forma giymesi nedeniyle Bordo-Mavili takımda oynamak istediğini menajerine bildiren Jabi?nin, Gine Milli Takım kampından sonra Yattara ile birlikte Trabzon?a gelip imza atması bekleniyor.
                              YATTARA ARACI OLDU
                              Gine Milli Takım kampında bulunan İbrahima Yattara da, Jabi?nin transferinde önemli rol oynadı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor?da Bülent Korkmaz?ın, gözde oyuncularından olan Jabi, Kayseri ekibinin küme düşmesiyle birlikte, teknik direktör Korkmaz?a "Hocam sen nereye gidersen ben de oradayım" demişti. Ancak Gine Milli Takımı?ndan arkadaşı Yattara?nın devreye girmesiyle Jabi, Trabzonspor?a "Evet" dedi. Yattara, Jabi?nin Kayseri Erciyesspor?a transferi gündemde olduğuda kendisine de kefil olmuştu.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• EGEMEN'DE SON NOKTA

Trabzonspor işi bugün bitirmek istiyor...

PAZARLIK KIZIŞTI
                                Trabzonspor'un almak için yoğun çaba sarfettiği Bursasporlu Egemen'in transferi bugün netleşiyor. Risp'in sakatlığının uzayacak olması nedeniyle yerine Bursaspor ile sözleşmesi sona eren genç savunmacıyı almayı düşünen Bordo-Mavililer'de Başkan Nuri Albayrak, bugün Egemen'in menajeri ile İstanbul'da görüşecek.
                                AZ BİR FARK VAR
                                Yıllık 1.2 trilyon isteyen Egemen'e önce 900 milyar teklif eden Bordo-Mavililer'de Albayrak'ın, bugünkü pazarlıkta fiyatı 1 trilyona çıkarıp, 2 ve 3 yıllarda da fiyat artışı önererek transferi bitirmeyi amaçlıyor. Bordo-Mavililer'de Egemen'in işi bitirilirse, Risp'den kendisine kulüp bulması istenecek.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X