Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi süratli değil kuvetli ..
    hızı normal.. koşusu..

ama topa vururken falan aynen bizim m. yılmaz. ağır vasıta.

o ebatlarla fazlasını beklemek hata olur..

direk kırkpınara. her çim olan yere salmamak lazım böylelerini.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi süratli değil kuvetli ..
      hızı normal.. koşusu..

ama topa vururken falan aynen bizim m. yılmaz. ağır vasıta.

o ebatlarla fazlasını beklemek hata olur..

direk kırkpınara. her çim olan yere salmamak lazım böylelerini.
      abi bi tane pürüz yok mesajında harikasın tek kelimeyle süpper

Yorum

• Tamam tamam. Ikna ettiniz beni.

Belki o kuvvetli kosulari bana hizli oldugunu düsündürmüsdür

Genclerle ugrasacak kadar güclü degilim
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• dur hüseyin abime muhalefet ediyorum..

ben o ebatlarda amokachi dışında hzlı adam görmedim zaten..
          o da istisna bi deliydi..

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam tamam. Ikna ettiniz beni.

Belki o kuvvetli kosulari bana hizli oldugunu düsündürmüsdür

Genclerle ugrasacak kadar güclü degilim
            yok abicim estağfirullah yani her düşüncenize saygım war ama bu biraaz tuhaf geldi

Yorum

• Oyuncu adı:Mehmet YıldızOynadığı takım adı:SivassporMevkii:ForvetDoğum tarihi:14.09.1981Uyruk:TürkiyeBoy:185 cmKilo:81 Kg

Kilosu gercekdende biraz fazlaymis ama Ronaldo ve Ailtonda sisman ama hizlilar
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

dur hüseyin abime muhalefet ediyorum..

ben o ebatlarda amokachi dışında hzlı adam görmedim zaten..
                o da istisna bi deliydi..

Dogru

Sen nasil bana muhalefet yapabilirsin

Seni ceza olarak derhal "Ziya Dogan Istifa etmelimi" Bölümüne gönderiyorum

Orada Yattara61Show ile ugrasabilirsin

Yorum

• bi süre o sayfadan uzak kalmaya karar verdim..
                  geriliyormuş insanlar...
                  bilmem ki niye...

Yorum

bi süre o sayfadan uzak kalmaya karar verdim..
                    geriliyormuş insanlar...
                    bilmem ki niye...

Dogru diyorsun

O Muhabbete tanik olmusdum

Yorum

• Bugün yönetime yakın bir işadamının yanındaydım, sohbet esnasında yönetimin Gökdenizi satmayı çok fazla istediğini ama medyadan ve taraftardan çekindiklerini söyledi.

Yorum

• sıkıyosa satsın onun gibi 4 tane almak zorunda kalır olacak şey bu ...

Yorum

• adam gibi bi oyun kurucu bi sol kanat alsınlar satsınlar. oynayacağı yer kalmıyo yattara kalırsa. Hüseyin de satılabilir bence yeter daha ön liberodan başım döndü. risp veya milan ikisinden biride gidebilir. artı diğerleri satılacak o kadar topçu varki 100 liradan satsak bi yıldız parası çıkarırız
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adam gibi bi oyun kurucu bi sol kanat alsınlar satsınlar. oynayacağı yer kalmıyo yattara kalırsa. Hüseyin de satılabilir bence yeter daha ön liberodan başım döndü. risp veya milan ikisinden biride gidebilir. artı diğerleri satılacak o kadar topçu varki 100 liradan satsak bi yıldız parası çıkarırız
                            51 tane futbolcu var kardeş tam bi ordu olur işte haydii savaşa...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sıkıyosa satsın onun gibi 4 tane almak zorunda kalır olacak şey bu ...
                              Fatih TEKKE giderkende aynı şeyler söyleniyodu üzülmeyin öyle bi satılırkı bizde baka kalırız arkasından

Ki ayrıca bu takımdan Fatih bile satılmışken Gökdenizin satılmasına gösterilen bu tepki neden ?
                              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih TEKKE giderkende aynı şeyler söyleniyodu üzülmeyin öyle bi satılırkı bizde baka kalırız arkasından

Ki ayrıca bu takımdan Fatih bile satılmışken Gökdenizin satılmasına gösterilen bu tepki neden ?
                                yaa satsınlar madem istiosanız bende yanımda olan insanlar war sanıodum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X