Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu adamı alıpta nabıcan hee ziyanın yerine olabilir o.neuville

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden Magath lazim

Onlari Almanyaya Energie Cottbus getirdi. Antrenörleri Peter Sander.

Bu Sezon VFL Wolfsburgun basina gecen Magathda kapdi

Ligin yarisi bu iki oyuncunun pesine düsmüslerdi!!!!
      iki sene geciksen 2-3 katı fiyata çıkarlar..

sander de olabilir farketmez..

yeter ki topçudan anlasın..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeş yakında gelio bi imza mehmet yıldız

Hicde hafife alinacak bir Oyuncu degil bence
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Hicde hafife alinacak bir Oyuncu degil bence
          ta kırkpınar pelivanı..
          hafif olur mu hiç..??

bizim mehmet yılmazdan bir tek fazlası yok..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            iki sene geciksen 2-3 katı fiyata çıkarlar..

sander de olabilir farketmez..

yeter ki topçudan anlasın..

Haklisin.

Almanyada her Takimin Scouting Sistemi var. Oyuncuyu izlettiriyorlar ve aliyorlar.

Romanyada Bükresde ne oyuncular var. Avrupa Kupalarinda Avrupayi salladilar

Hem Maliyetleride düsük.

Ama Ziya ve Yönetimde nerde o AKIL
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Serkan da açıkladı!

F.Bahçeli futbolcu Serkan Balcı, ''Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardım'' dedi. Memleketi Nazilli' de özel bir firmanın açılışına katılan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan transfer görüşmelerinin sonuçlandığını belirtti.
              ''Bordo-mavili kulüple kesin olarak anlaştım. 14 yada 15 haziran tarihlerinde müsait olduğum anda imza atmaya gideceğim'' diyen Balcı, ''Bu transferde en büyük etken Ziya Doğan oldu. Fenerbahçe'de Zico'ya güvenemedim. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir performans sergilediğimi biliyorum. Ama ben artık oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de Zico beni ıslarla sağ kanatta oynattı. Ben orta saha oyuncusuyum. Ziya Doğan'dan da bu mevkide oynama sözü aldım. Trabzonspor hedefi olan bir takım. Önümüzdeki yıl şampiyonluk neden olmasın'' diye konuştu.
              Breziyalı yıldız futbolcu Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren Balcı, sözlerini şöyle tamamladı:
              ''Ben bir çok yıldız futbolcuyla oynadım. Fenerbahçe zaten her sene bir yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil ediyor. Bu sene Carlos ile karşılıklı oynayacağım. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun''

07.06.2007
              Kaynak : AA
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Yıldız değil, yürekli futbolcu

Trabzonspor Mali Saymanı Emin Kahraman, Fenerbaçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldız futbolcu transfer etmelerini doğal karşıladığını ifade ederek, "Biz yıldız futbolcu değil yürekli futbolcu alıyoruz. Onlar sahada yıldızları ile mücadele ederken, biz takım olarak yüreğimizle mücadele edeceğiz" dedi.YILDIZA DEĞİL YILDIZLAŞACAKLARA İHTİYACIMIZ VAR
                4 büyük takım yeni sezona iddialı transferlerle girmeye hazırlanıyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında olacağını açıklayan Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş' ın aksine yıldız futbolcular yerine başarıya aç futbolcu arayışlarını sürdürüyor.
                Trabzonspor Mali Saymanı Emin Kahraman, yıldız futbolcu arayışlarının olmadığını ifade ederek, "Bizim arayışlarımız sadece Trabzonspor formasının ağırlığını kaldırabilecek, kaliteli ama başarıya aç isimleri bulmak. Adnan ve Jabi bunlara güzel birer örnek. Bu arkadaşlarımız Trabzonspor' da yıldızlaşacak isimler. Bizim yıldız değil, yıldızlaşacak isimlere ihtiyacımız var" dedi.
                İSKELET KADROYU BOZMAYACAĞIZ
                Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yıldız tranfser yapmasının normal olduğunu söyleyen Kahraman, "Bizim havaya atılacak paramız yok. Onlar yıldız transferlerle, biz de yüreğimizle mücadele ederiz. Kimin daha başarılı olacağı gelecek sezon belli olacak. Bizim belli bir iskelet kadromuz zaten var. Bu kadroyu bozacak tranfserler yapmaya gerek yok. Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda arayışlarımızı sürdürüyoruz" dedi.
                Kahraman, kulübün maddi açıdan işleyişinde bir sorun olmadığını ifade ederek, "Her kulüpte olan ufak tefek sorunlar olabilir. Ama bizim işlevlerimiz planladığımız programlar çerçevesinde sürüyor. Yeni transfer olan arkadaşlarımızla da sözleşme imzalayacağımız gün ödeme şekillerini belirleyeceğiz" diye konuştu.

07.06.2007
                Kaynak : DHA
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

ta kırkpınar pelivanı..
                  hafif olur mu hiç..??

O kadarda degil yani

Mehmet Yilmazdan cok daha süratli en azindan

Yorum

ta kırkpınar pelivanı..
                    hafif olur mu hiç..??

Ziyanın takımında defansif forvet olmak kolay değil

Yorum

• @samsunlu_suayip

AMAN Kardes DUR!!

Tansiyonum firlayacak.

Bu Haberleri bugün bu Forumda okuduk bile

Yorum

O kadarda degil yani

Mehmet Yilmazdan cok daha süratli en azindan
                        ya kardeş eminmisin sen bu adam dünyada bi tek alexten hızlıdır m.yılmaz en az 3 kat hızlıdır bundan yapma yaaa

Yorum

• Artik tum umidimi kestim. Takimda 5-6 tane sagbek oldu. Alternatifli kadro dedigin iste boyle olur...TD'un Ziya Dogansa.

Jabi
                          Serkan
                          Ferhat
                          Ufukhan
                          Adnan
                          Feridun
                          ...

Ve kac tane Orta sahanin gobeginde oynuyacak futbolcumuz var

...
                          ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya kardeş eminmisin sen bu adam dünyada bi tek alexten hızlıdır m.yılmaz en az 3 kat hızlıdır bundan yapma yaaa

Bak sinirlerim ziplayacak simdi

Ne demek EMINMISIN

Sen onu hic seyretmedin galiba. Adam gercekdende süratli!!!!

Yorum

• Bir "Dünya Starı" alsak...

Gelse ve daha ilk antrenmanlarda Ziya'yı tanıyıp;

-"Antrenör SIFIR!..."

dese....

Bu da Ziya'nın sonu olsa...

Tarih tekerrür etse....
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bak sinirlerim ziplayacak simdi

Ne demek EMINMISIN

Sen onu hic seyretmedin galiba. Adam gercekdende süratli!!!!
                                ya sinirlenmene gerek yok o adam yürüyemioki nasıl hızlı oluo anlamıom yanii

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X