bence oyun kurucuyla 10 numaranin tanimi yapmak gerek ikiside cok farkli pozisyonlar alex guzel bi 10 numara olabilir ama oyun kurucu olamaz bize gercek manada oyun kurucu lazim ezbere oynamayacak oyunu yonlendirecek sorumluluk alacak bi isim olmali
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gene icraat yok aynı haberler dönmeye devam ediyorUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
ceyhun mesela oyun kurucumu..İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence oyun kurucuyla 10 numaranin tanimi yapmak gerek ikiside cok farkli pozisyonlar alex guzel bi 10 numara olabilir ama oyun kurucu olamaz bize gercek manada oyun kurucu lazim ezbere oynamayacak oyunu yonlendirecek sorumluluk alacak bi isim olmali
)
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
tabiki hayir o yuzden bi oyun kurucu gerek ama ceyhun 10da numarada olmasi gereken ozelliklere sahip bi oyuncu ama oyun kurucu degilİlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceyhun mesela oyun kurucumu..
)
Yorum
-
Oyun kurucuya gerek yok.Neden mi? Hocanın taktiğine göre oyun kurmaya gerek da ondan Daha çok üst düzey bi kontraatak takımı olabiliriz Oyunu kendi sahanda oyna çoğu zaman oynat hızlı ataklarla kanatlardan gole git Görüldüğü üzere oyun kurmak bize çok uzak
Yorum
-
o gün benimde bayramım renktaşİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleye martinezi alsinlar varya bayram edecegim su is bitsin artik beeEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Nacizane, farklı bir yaklaşım getirmek istiyorum. Gerçi her zaman söylerim ama, şimdi yeri geldi. İyi oyuncular kötüyken de seyredilirler. Sık sık "attırdığı 3 gol dışında oyunda yoktu" gibi komik ifadeler duyarız mesela. "O 3 gol gözüne girsin, daha ne olacaktı" demek gelir insanın içinden...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosna Hersek maçını umarım hocamız izlememiştir. "Zor oyunu bozar" tezine iyice kendini kaptırmasını istemem. Çünkü, gerçekten milli maç rezaletti ama şöyle de bir gerçek var; kaliteliler de kalitesizler kadar koşmazsa sonumuz neye varır? Ama kaliteli oyunculara geri gelmiyorlar napayım demeyip koşturabilirse veya kaliteli elemanları asker olarak da kullanmayı başarabilirse işte o zaman önünde şapkamı çıkarırım. Umarım f-16'larım hiçbir hudutu geçmemiştir. Empati ve sempatinin, saygının ve sevginin çoğu şeyi çözebilmesi dileğiyle
Bizim gibi vasat oyuncuların çoğunlukta olduğu ve bunların da kötü oynadığı maçlarda ise oyun kör döğüşüne dönüyor. Futbol büyük bir endüstri oldu ve para kazanmak için yenilmemek çok önemli, bu nedenle de başta zd olmak üzere algılarını bu yöne çevirenler 3-5 puan toplayınca başarılı oluyorlar. Ancak unuttukları bir şey var. Ben bu sene ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımın kombine biletiyle hiç ilgilenmiyorum. Oysa Erman'lı, Tamer'li, Emre Toraman'lı takım bile 4-5 hafta tek gol atamadığında herkes gibi ben de "olsun bee, takır takır oynuyoruz işte" diyordum. Onlar da vasat adamlardı, ama kulaklarına formanın renginin bordo-mavi olduğu fısıldanmıştı... Yıllar sonra Erman'ın eşinin Lig TV'de "Trabzonspor'u unutmak mümkün mü? Forma tek başına ilk 3'e girer" gibi bir şey dediğine şahit oldum.
Haydi bakalım, futbol futbol için midir, halk için midir?
Para benim param, dolayısıyla ürün bana meydan okuyamaz, almam onu olur biter. Elbette Trabzonspor ile gönül bağımız para ile ölçülemez, ancak bu pragmatik futbol anlayışı dönüp dolaşıp endüstrileşen futbola bağlanıyor olunca aynı yoldan gitmek istedim...
Doğru dürüst hiç bir başarısı olmayan Hami, Ogün, Abdullah, Şota, Arçil, Lemi, Cengiz, Ünal, Tolunay, Orhan'lı kadro niçin efsane olmuş ve hala anılıyorsa mevcut sistem de aynı gerekçe ile beğenilmiyor ve göz ardı ediliyor. En azından benim tarafımdan... 1 tane Gattuso başım üstüne, ama nedir bu Allah aşkına... Yeminle söylüyorum Yavuz Selim maçları bizim maçlardan çok daha rahat ve keyifli izleniyor.
Yorum
-
Yabancı Konusunda Sıkıntımız olduğu için Ocak ayına kadar bu işi az çok halletmemiz gerekiyor;
Jefferson:Bir iyi bir kötü, Eller taktiği ile brezilyaya kiralanırsa değeri kat kat artar.Sonrada çok ii para kazanarız gibime geliyor iş var aslında bu çocukta
Tomas Jun:1 gol daha atamadı gitti intertotoda oynıyacak başarısızlık halinde bence WİSLA KROKOW daki Pawel Brozek ile takas+para ile bir transfer düşünülebilir.
Djokaj:İlk geldiğinde 28-29 yaşında adama 4 yıllık kontrat yapılmaz diye yönetimi yuhlamıştım ama star getirdik diolardı 2 maç oynadı 2 maç idare etti sonra fısladı. En kısa takımda bırakın kendine takım bulsun 1 milyon klüp var dünyada nereye gidersen git.
Musampa:Bize hayır gelmez intertotoda oynar sonra çeker gider zaten belli ya sende futbolu bırak dicem yazık olur tekniğine git arabistana al para diyim sana.
Milan Stepanov:Kesinlikle gastedeki yok dönmek istemiyorum haberlerine aldırmayın stepanovun aklından böyle bir şey geçeceğine ihtimal vermiyorum kesinlikle döncek tabiki her futbolcu gibi avrupada büyük klüplerde oynamak ister ama tam bir takım oyuncusu bu sene bize çok lazım olcak seneye çok ii bir paraya gönderebiliriz.
Fredrik Risp
akatlığının önümüzdeki sezonun 2.devresine yetişecek gibi gözüküyor kimse sakat futbolcuyu almaz bir anlaşma yapılıp 6 aylık geçiçi kontrat feshi gibi durum olabilirmi acaba bu sürede bizde bir oyuncuyu kiralarız genç bir oyunucu belki bjk nin bobo yu bulduğu gibi bir genç keşfedebiliriz bu yolla.Ancak sakat sakat kimse almaz kötü bir oyuncu değil inş sakatlığı düzelir.Hazır olması çok zaman alacak.
Szymkowiak: Futbola verdiği 6 aylık bir aradan sonrasanmıyorum ki dönsün ve kendisiyle konuşulup güzelce bir JÜBİLE maçı yapılabilir szymek için süper bir gece düzenlenebilir onun böyle ayrılması ii olmaz.
Yattara:Pek söze gerek yok. Fakat 1 noktaya değincem Ziya Doğan'ın"Geldiğimden sonra %90 geliştirmiş kendini düzelmiş" falan dedi.
Yattara o geldikten sonra %90 ilerlemedi %90 geriledi futbol olarak eski halinin hiç benzerliği yok bunu hazır olmayışı ve sakatlıktan çıkmasına bağlıyorum. Bu arada yattaranın profosyonellik bakımından 2003 e göre çok büyük adımlar attığı ve kendine çeki düzen verdi.
Tüm Bunlardan Sonra
Jabi:Erciyessporun başarısı ile Kupda Bjk maçındaki çok ii bir performansıyla gözüme battı ve küçük çapta bir araştırma yaptım ve Fransada çok ii tanınan kariyerli bir oyuncu olduğu Lens gibi bir takımda 4-5 yıl oynayıp daha sonra Grenoble a kiralanan ve kontratı bitince sanırım ericyese gelmiş fakat küme düşmede serbest kalma maddesi nedeniyle şu anda bonservisi elinde Sağ bek için türkiyede sıralama yapsak kesinlikle ilk 3 te diyebilirim ki şu anda 4 büyüklerde hangi takımda olsa hepsinin arasında en ii sağ bek olur Önderle beraber ki Önder turacanın bir adam geçme özelliği ve orta tehtiti gibi teknik özellikleri yok sadece bir stopper oyuncusu gibi çok ii bir kesici. Jabi çok ii adam geçiyor ve birerbirde yerden çok çabuk topu çalabiliyor. Ve pasları çok ii dikkatli izlerseniz anlarsınız.
Brozek
olonyalı forvet yanılmıosam 1.78 boyunda ve hava hakimiyeti üst seviyede ayrıca yerden bitirici vuruşu çok çok iii. Hız konusunda yattaradan biraz yavaş diyebilirim ama öle yarış yapsalar yattaranın çok gerisinde kalmaz dünün artık ki yattara bu ligin en hızlı koşan oyuncusu ve kesinlikle en hızlı top süren oyuncusu(bu konuda tuncaya fark atar) 4 nala koşuo tuncayda ama yattara uçuyo neyse konuyu saptırmadan brozek in çok kaliteli oldunu ve ziya doğanın da istediğini duyduğumu söyledikten sonra bitireyim.
Martinez:Jeff in muhtemek kiralık veya satılarak yollanması durumunda boşalacak kaleci kontejanımız için gerçekten en en ve en en ii aday.Hasagiç de ii fakat Martinezin agresifliği duruşu falan her şeyiyle kaleci.
Ali Güzeldal,Emre Güngör,Bilal Kısa 3lüsünün kadroya acilen katılmasından yanayım.
Gidecekler konusunda yabancılar hakkındaki fikirlerimi sundum Yerliler için
M.Keçeli,Ahmet Şahin kesin Ömer Riza,Musa Büyük Söylediğim oyuncu ve benzer tipte kaliteli transfer ile(jabi,serkan balci vb) transferle yollanmalı.
Gökdeniz in de kesin kalmasından yana olduğumu söyelerek veda ediyorum
biraz Hutbe gibi oldu ama neyse...
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Brozek iyi bir oyuncu hiç fiyat geçmedi acaba ne kadar isterlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
martinez nürnbergle anlasiyor haberleri tamamen hayal ürünüdür...nürnberg cek kaleci blazeki aldi yeni sezon icin bu bir..ikincisi ise almanyada yabanci kontenjani diye birsey yok...ve haberde nürnbergin yabanci kontenjani ile ilgili sorunu cözdügü anda martinezi alacakmis yaziyor....ya birileri kendi kendine birseyler yaziyor yada sakaryaspor baskani fiyat yükseltmeye calisiyor...kendini cok akilli zanneti herhalde"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
trabzona değil de başkasına kalacak olsa belki çekilirlerdi.. çekilmez onlar.. bize hayır getirecek işe girmezler..İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleintertotoda oyuncularımızın durumunu görecektik ya..
ya erciyes kupadan çekilir de onun yerine biz uefaya gidersek?
hazırlanmamız daha mı uzun sürer?

gerçi kayserinin inter toto ya gitmesi muhtemel bu durumda ama sanmam...
Yorum
-
WERTHeR
Bul işinin adı neİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben sanıyorum..
transferi de etkilemesini umarak sanıyorum..
hepsi tamam sıra forvette gibi geliyor bana..
daha forveti bulamadık ama, çok istiyoruz!

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum