Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlık bu sene rekor kırar. Maşallah 233 sayfa olmuş. Yönetimden çok mu şey bekleniyor da böyle harıl harıl transfer yazıları yazılıyor anlamadım. Yönetim kötü da transfer felan yapamazdı
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niye erişilemez kişimi albayrak akrabam olmasından dolayı haberleri alıyorum. Yanında çalışan akrabalarımda var. ben onlardan alıyorum bilgileri. bi bak bakalım serkan balcı haberini. senin ajansların bende kaç gün sonra verdi...
      Yusuf şimşek benim babamın çok yakın arkadaşı eski ortağı Yusuf abi nasılsın die arıyodum mehmetcim lütfen sen sorma bari transferi diodu.. Yeme beni şimdi yaa akrabasıyım diye bütün herşeyi sööliicek sana yanii Ulan kendisinin bile haberi yok alındımı alınmadımı diye bee..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Niye erişilemez kişimi albayrak akrabam olmasından dolayı haberleri alıyorum. Yanında çalışan akrabalarımda var. ben onlardan alıyorum bilgileri. bi bak bakalım serkan balcı haberini. senin ajansların bende kaç gün sonra verdi...

Yani Jabi tamammi diyorsun?
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Burada bazı arkadaşların veya abilerin vermiş oldugu haberlere inanıp inanmakta serbetsiniz ben inanıyorum şahsen bir-iki arkadaşa Serkan Balcı ile Başkanın görüştügünü ilk Melinoz arkadaşımız söylemişti bordomavi.net zannederim kapsamı ve ulaşılabirligi ile zannederim birilerinin haber vermesine gayet müsait bri platform.........

arkadaş ve abileri kırmayalım........
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yani Jabi tamammi diyorsun?
            Tamam dediler kardeş.. bende onlardan aldığım bilgiyi size aktarıyorum.. jabi iyi adammı pek izlemedim ben..
            HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burada bazı arkadaşların veya abilerin vermiş oldugu haberlere inanıp inanmakta serbetsiniz ben inanıyorum şahsen bir-iki arkadaşa Serkan Balcı ile Başkanın görüştügünü ilk Melinoz arkadaşımız söylemişti bordomavi.net zannederim kapsamı ve ulaşılabirligi ile zannederim birilerinin haber vermesine gayet müsait bri platform.........

arkadaş ve abileri kırmayalım........
              teşekkür ederim...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuf şimşek benim babamın çok yakın arkadaşı eski ortağı Yusuf abi nasılsın die arıyodum mehmetcim lütfen sen sorma bari transferi diodu.. Yeme beni şimdi yaa akrabasıyım diye bütün herşeyi sööliicek sana yanii Ulan kendisinin bile haberi yok alındımı alınmadımı diye bee..
                yusuf şimsek biliyorsun bıraktı güzide görevini ondan veremiyordur sana transfer haberlerini.....
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• -----------------edit------------------

Yorum

Tamam dediler kardeş.. bende onlardan aldığım bilgiyi size aktarıyorum.. jabi iyi adammı pek izlemedim ben..
                    Vaybe sag kanada birtanesi daha eklendi kactane sag bek oldu ben bile unuttum, git söle o yöneticilerden birine sol beke oyuncu alinmasi sart Ziya Doganada bu haberi derhal versinler.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Jabi'nin iyi bir adam olduğunu söylüyorlar. Bir ortasını gördüm ben sadece fena değildi
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Adamı ilah yaptınız ya helal olsun size.. Onunda seninn benim bildiğimden başka bildiği yok işte.. Egemenle anlaşılmış diyo sonraa aaa anlaşılamamış diyo:.. Çok fazla internete merak salmış bu arkadaş

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu başlık bu sene rekor kırar. Maşallah 233 sayfa olmuş. Yönetimden çok mu şey bekleniyor da böyle harıl harıl transfer yazıları yazılıyor anlamadım. Yönetim kötü da transfer felan yapamazdı
                          faruk karışma millete kardeşim ) zaten asabım bozuk ...ön seçim olmalı kardeşim başkan yani lider sultasına son ....herşey birbirine girdi anasını satayım
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yusuf şimsek biliyorsun bıraktı güzide görevini ondan veremiyordur sana transfer haberlerini.....
                            Benzaten bu sene için demedim kardeşim Yusuf Şimşek babam gibi bi adamdı benim tanıdığım bi adam yönetim kuruluna giriyosa o yönetimin vay haline..

Yorum

• bugünden itibaren aldığım hiçbir haberi sizlerle paylaşmayacağım büyüklerimden özür dilerim ve bordomavi nete sadece özel mesajlarıma bakmak için gireceğim.. saygılarımla...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamı ilah yaptınız ya helal olsun size.. Onunda seninn benim bildiğimden başka bildiği yok işte.. Egemenle anlaşılmış diyo sonraa aaa anlaşılamamış diyo:.. Çok fazla internete merak salmış bu arkadaş
                                Tamam diyelim ki sen haklısın,ne var bunda isteyen inanır isteyen inanmaz neden adamın üstüne gidiyorsun hala?
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X