Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geleceğe yatırım

İzleme komitesi üyeleri tarafından haklarında olumlu rapor verilen 6 gurbetçi; İlhan, Tevfik, Muslu, Ahmet, Aykut ve kaleci Polat’tan 3 veya 4’ünün kadroya katılmasına çalışılacak.

GÖRÜŞME YAPILACAK

Trabzonspor’da yönetim geleceğin planlamasını da yapmaya başladı. Bu sezon takıma direkt katkı yapacak yerli ve yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililerde yönetim gelecekte yıldız adayı gurbetçi futbolcuları da yatın takibe aldı. Yıl boyunca izleme komitesi üyeleri ve Almanya temsilcileri tarafından izlenen 6 futbolcu için girişim yapılacak

Güzel bir düsünce.
    Fakat acaba altyapida gelecege yatirim yapilacak Futbolcu yokmu
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Start veriyorlar

TOPLANTI BUGÜN

Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan ve transfer komitesi üyeleri bugün bir araya geliyor. Avrupa’da bir dizi araştırmalar yapan teknik direktör Ziya Doğan, Avrupa’da ki araştırmalarını tamamlayarak dün Trabzon’a geldi. Doğan hazırladığı raporunu bugün transfer komitesi üyelerine sunacak.

BROZEK VE KARVAN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Polonya’da izlediği Krokowlu golcü Brozek ile sağ kanat oyuncusu Karvan için yönetime olumlu rapor sunacak. Doğan, transfer komitesi üyeleri ile yapacağı toplantıda yönetimden öncelikli olarak mevcut yabancıları göndererek kontenjan açılmasını isteyecek.
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 13:03.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• yaaa gerçekten anlamıyorum...martinezinbizde işi ne ...son haftalarda yaptığı hataları hepimiz gördük......

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bırakın gideyim

Trabzonspor'un yıldızı Gökdeniz'e F.Bahçe'den sonra G.Saray da talip oldu. F.Bahçe'den 3 yıllığına 6 milyon euro'luk süper bir teklif alan Gökdeniz ile G.Saray dün gizlice görüştü ve "Bizi bekle" dedi. Bunun üzerine Gökdeniz, yönetimden "Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bırakın gideyim" diyerek izin istedi...

Son dakikada idi bu haber .Yorum yazamıyoruz diye kopyaladım ...
          Yuh diyorum yuhh diyorum .. Adiler .Fatih yok sırada Gökdeniz var.Şmpiyonluk yaşayacakmış
          Bu fotomaç varya topuğundan vuracan bunun başındakini
          Genel yayin yönetmeni TRABZON'lu ablacim!!! Serefsizligin bu kadarinada pessss, para icin serefini onurunu satiyor...

Yorum

• Serkan: Trabzon'a söz verdim!.

.

Bordo-Mavililer’in anlaştığı genç yıldız Serkan Balcı, imzaya günler kala çok net açıklamalarda bulundu...

İmzayı atmak ve resmen Trabzonsporlu olmak için gün sayan Serkan Balcı, ilk açıklamalarını FANATİK’e yaptı, anlamlı mesajlar yolladı. Tatilini geçirmek üzere soluğu Kuşadası’nda alan genç yıldız, Bordo-Mavili ekiple anlaştığı yönündeki haberleri çok net ifadelerle doğruladı. “Trabzonspor’a söz verdim” diyen ve büyük sorun yaşanan sağ kanada ilaç olması beklenen Serkan Balcı, “Her iki taraf için de bu gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Güzel anılarla ayrıldım’

Fenerbahçe’de geçirdiği 3 yılın anılarında çok özel bir yer tutacağını anlatan Serkan Balcı, bu sürede her futbolcuya nasip olmayacak 2 şampiyonluk ve 100. yıl coşkusu yaşadığını hatırlattı.

Artık yeni takımının başarılarına konsantre olacağını belirten genç futbolcu şöyle devam etti: “Hocamız Zico’nun bana şans vermeyeceğini anladım, bu kararı aldım. İyi bir tatil periyodu geçirip Türkiye’nin devlerinden biri olan Trabzonspor camiasının başarısında pay sahibi olmaya çalışacağım.”

Fanatik

Yorum

• hadi bakalim....

Direk www.karadenizfirtinasi.tk 'dan kopyaladim:

Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi.

Transfer Zirvesi Yapılacak
              Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi. Kulüp başkanı Nuri Albayrak, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan'ın büyük olasılıkla yarın İstanbul'da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Yurt dışından dönen teknik direktör Ziya Doğan'ın, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vereceği ve transfer konularının gündeme geleceği belirtildi. Ancak yabancı oyuncu kontenjanının dolu olması nedeniyle yabancı transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.

Transfer çalışmalarının yanı sıra UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek bordo-mavili takımın kamp kadrosunun belirleneceği ve gelecek sezonki programın da görüşüleceği öğrenildi.

Yorum

• bence serkan bize yararlı olabilecek bir futbolcu...daha 19 yaşında iken konfederayon kupasında mücadele etmişti...

Yorum

• İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hadi bakalim....

Direk www.karadenizfirtinasi.tk 'dan kopyaladim:

Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi.

Transfer Zirvesi Yapılacak
                  Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi. Kulüp başkanı Nuri Albayrak, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan'ın büyük olasılıkla yarın İstanbul'da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Yurt dışından dönen teknik direktör Ziya Doğan'ın, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vereceği ve transfer konularının gündeme geleceği belirtildi. Ancak yabancı oyuncu kontenjanının dolu olması nedeniyle yabancı transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.

Transfer çalışmalarının yanı sıra UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek bordo-mavili takımın kamp kadrosunun belirleneceği ve gelecek sezonki programın da görüşüleceği öğrenildi.

Evat ALLAHIN IZNI ILE yarin Transferde ZIRVE yapacagiz
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• MARTİNEZ Mİ CORDOBA MI?

Kaleci arayışları için temaslarını sürdüren Trabzonspor, Antalyasporlu Cordoba ve Sakaryasporlu Martinez ile ilgili sonuca varmak üzere. Tek sorun ise yabancı kontenjanı. Önümüzdeki sezon kalesini emin ellere teslim etmek isteyen Trabzonspor, bu sorunu çözebilmek için yoğun çaba sarfediyor. Bordo-Mavili yönetim, Antalyaspor'un kalecisi Cordoba ve Sakaryaspor'un file bekçisi Martinez için kolları sıvarken, bu kalecilerin ikisinin de Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakması, yönetimin işini kolaylaştırıyor. Trabzonspor önümüzdeki hafta kaleci transferi konusunda somut adım atmayı hedefliyor.

İPLER DOĞAN'DA

Her iki kaleci ile de görüşen Bordo-Mavili yönetim, maddi anlamda sorun yaşamazken, futbolcuların gelmesine büyük bir engel olmadığı, sadece Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bu konudaki kararının beklendiği belirlendi. Yabancı kontenjanı sıkıntısı bulunanan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan öncelikle elindeki yabancılardan kurtularak kontenjanı açmak isterken, bu duruma göre yabancı kaleci transferinde karar verecek.
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 13:22.

Yorum

• Polat Keser sezon ortasi Antalya ya transfer oldu.Köse yi Leverkusen birakmaz.Ahmet Kuru iyi oyuncu cok macina bakdim ama Trabzona faydli olurmu bilmem.
                      En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 13:15.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evat ALLAHIN IZNI ILE yarin Transferde ZIRVE yapacagiz
                        yaw Fatih meselesi ne oldu bir yenilik yok degilmi?zenit karar vermedi heralde...

Yorum

yaw Fatih meselesi ne oldu bir yenilik yok degilmi?zenit karar vermedi heralde...

Sana bir Abi nasihati
                          Imza attigini gözlerin ile görmeden hicbirseye inanma ve asla Moralini bozma

Yorum

Rüya görmeyin arkadaşlar..Zenit deseki arkadaşım alın Fatihi ve benim yıllık verdiğim parayı Fatih e ödeyin dese ödeyebilecekmiyiz.. Eee diyelim aldıkta ödemeye çalıştık.. Hani takımda denge meselesi vardı ya.. Maşallah dengeler bozulabilir..Onun için hiç hayal filan görmeyin..
                            Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rüya görmeyin arkadaşlar..Zenit deseki arkadaşım alın Fatihi ve benim yıllık verdiğim parayı Fatih e ödeyin dese ödeyebilecekmiyiz.. Eee diyelim aldıkta ödemeye çalıştık.. Hani takımda denge meselesi vardı ya.. Maşallah dengeler bozulabilir..Onun için hiç hayal filan görmeyin..

Onlar bize Fatihi versinler, gerisi KOLAY

Fatih digerlerinden fazla kazanabilir. Bu gayet dogal.
                              Nede olsa "Avrupa" görmüs bir Futbolcu

Yorum

• para isini artik baskanimiz düsünsün..satarken iyidi dimi?!!
                                ne dengesi yahu... umut'un yerine fatihi oynatir..
                                cikarmislar oraya fatihin kopyasini(kopya aslinda denilemez fatih nerdeeeee umut nerde) tövbe tövbe....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X