Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bencede Jabi alınırsa sag bekte eksiklik kalmaz Serkan ve Adnanın da orada oynayabilecegini düşünürsek no problem derim ben Tayfun iyi bir yedek stoper olacaktır Kayserisporda cok oynadı iyi de oynadı Sancak eger izlenmişse begenilmişse birilerinin tavsiyesiyle alınmıyorsa iyi olur ......

Ama inşallah Musa Mustafa Ahmet Sahin Ömer Rıza Murat Ocak Oynayabilecekleri takımlara gönderilirler......
    Bu Oyunculardan Musanin tutulmasindan yanayim. Kadronun genis olmasi lazim.
    Ayrica Murat Ocak kiraya verilebilir ama bonservisi bizde kalsa iyi olur.
    Bildigim kadari ile zaten 1,5 Yilligina kiralanmisdi. Yani bu Sezonda Ankarada degilmi???
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Oyunculardan Musanin tutulmasindan yanayim. Kadronun genis olmasi lazim.
      Ayrica Murat Ocak kiraya verilebilir ama bonservisi bizde kalsa iyi olur.
      Bildigim kadari ile zaten 1,5 Yilligina kiralanmisdi. Yani bu Sezonda Ankarada degilmi???
      Murat Ocak 6 Aylıgına kiraya verildi ama orada hikmet karamanın hışmına ugradı Murat Ocakta şöyle bir sıkıntı oldu adam Terim kadroya sol bek olarak cagırana kadar stoper oynamış bir anda dolduruşa geldik ve aldık gibime geliyor ama Büyükşehir Belediye klubüne Ahmet sahinle beraber verilebilir veya Kayserispora Kemal Okyay karşılıgında Ömer Rıza ile verilebilir......
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• biraz önce fatih in abisiyle konustum. türkiyeye donecegini ve kiralık olarak trabzonda oynayacagını soyledi.. umutla ilerde iyi is cıkartı bence

Yorum

• İlk olarak ozden61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biraz önce fatih in abisiyle konustum. türkiyeye donecegini ve kiralık olarak trabzonda oynayacagını soyledi.. umutla ilerde iyi is cıkartı bence
          yalancının
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Okutan önde Trabzon arkada

Trabzonlular Vali Nuri Okutan'ın önderliğinde Erikbeli Yaylası'nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Doğa yürüyüşüne katılacak gruplar Trabzon Valilik binası önünde toplanarak Tonya ilçesine hareket etti.

İlk Olarak Tonya Kaymakamlığına resmi ziyaretini yapan Trabzon Valisi Nuri Okutan, ilçe hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Vali Nuri Okutan, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Balta, İl genel meclis üyeleri, Beşikdüzü Kaymakamı Bayram Ali Köse, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, organizasyonun yürütme sorumluluğunu yapan Müdür Yardımcısı Ali KÖSE, diğer daire müdürleri, Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer, Kanuni Vakfı Başkanı Prof.Dr. Ali Baki, 380 izci öğrenci, 70 izci lideri öğretmen, KTÜ’den akademisyen, Tonya-Vakfıkebir-Beşikdüzü ilçelerinden bürokrat ve halkın katılımıyla toplam 750-800 civarında katılımcı ile yürüyüşün yapılacağı Tonya Erikbeli Fındıcak mevkiine gidildi. Valinin gruplara yaptığı konuşma sonrası, start verilerek yürüyüş başladı. Güzergahda doğaya hayran kalan Vali Okutan orman içinde bulunan İstiklal Savaşı şehit mezarını ziyaret edip, dua okudu.

Oldukça eğlenceli geçen yürüyüş sırasında verilen molalarda horonlar oynandı. Yürüyüş boyunca zorluk çekenlere diğer yürüyüşçüler yardımcı oldu. Özellikle minik öğrencilerin gayretleri parmak ısırttı ancak sona doğru öğretmenlerinin desteğini almak zorunda kaldılar. Yaklaşık 15 km.lik parkurun 11. km. sinden sonra kestirme yol tercih edildi. Yürüyüş boyunca performansı ile dikkat çeken Vali Nuri Okutan son metreleri koşarak tamamladı. Vali Okutan yürüyüş sonrası yaptığı değerlendirmede; “Bu tür etkinliklerin, yayla kültürünü yaşatmak, doğayı koruyarak çevre bilincini geliştirmek, sporu sevdirmek ve gelecek nesillere bu kültürlerin aktarılmasını sağlamada önemi büyüktür. Yaylalarımızda beton yapılaşmayı önlemeliyiz. Yeni projeler geliştirerek ahşap yayla evleri üretmeliyiz.” dedi.

04.06.2007

Kaynak : Basın Bülteni
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ozden61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biraz önce fatih in abisiyle konustum. türkiyeye donecegini ve kiralık olarak trabzonda oynayacagını soyledi.. umutla ilerde iyi is cıkartı bence

Fatih dönerse şampiyon yapar bizi inanıyorumYeter ki iyi bir oyun kurucu ve iyi bir sol bek alsınlar.
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• biraz önce fatih in abisiyle konustum. türkiyeye donecegini ve kiralık olarak trabzonda oynayacagını soyledi.. umutla ilerde iyi is cıkartı bence

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat Ocak 6 Aylıgına kiraya verildi ama orada hikmet karamanın hışmına ugradı Murat Ocakta şöyle bir sıkıntı oldu adam Terim kadroya sol bek olarak cagırana kadar stoper oynamış bir anda dolduruşa geldik ve aldık gibime geliyor ama Büyükşehir Belediye klubüne Ahmet sahinle beraber verilebilir veya Kayserispora Kemal Okyay karşılıgında Ömer Rıza ile verilebilir......

Haklisin. TFF nin sayfasina bakdim. 31.05.2007'ye kadar kiralik vermisiz.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadaslar herkes jabi sag bek diyor ama bu alman sitesinde sol bek olarak yazilmis:

Daouda Jabi

Dogum Tarihi:10.04.1981
                    Yas:26
                    Boy:1,79
                    Ülke: Gine Fransa
                    Ayak:sag

Takim (No):Kayseri Erciyesspor (18)
                    Mevkii:Savunma
                    Mevki Detaylari:sol bek
                    Deger:1.500.000

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar herkes jabi sag bek diyor ama bu alman sitesinde sol bek olarak yazilmis:

Daouda Jabi

Dogum Tarihi:10.04.1981
                      Yas:26
                      Boy:1,79
                      Ülke: Gine Fransa
                      Ayak:sag

Takim (No):Kayseri Erciyesspor (18)
                      Mevkii:Savunma
                      Mevki Detaylari:sol bek
                      Deger:1.500.000

AYAK sağ yazıyor, mevki sol

Yorum

• sen o mevkii detaylarına "libero, hemde hasından" yaz, 3 gün sonra gör ziyayı düşmüş peşine...
                        abi mal alıcısına satılır..

İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        AYAK sağ yazıyor, mevki sol
                        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• az önce jabi için fransız lequipe'e baktım
                          orada da adamın sağ bek oynadığı yazılıyor
                          Fanki tonki zonki...

Yorum

• Fatih'i oyunkurucu olarak kullanmak niyetinde olmasın bu ZD.. Gençliğinde bu mevkide oynuyordu falan diye..
                            BORDO MAVİ

Yorum

• Futbolculara bonservis ödemek istemiyoruz diyorlar. illa da bonservisiyle mi almak zorundayiz. Kiralama yoluna niye gitmiyorlar. Carlos Alberto gibi oyuncular pekala 1-1,5 milyon gibi bir rakama ( satin alma opsiyonu ile ) kiralanabilir.

Alin size Jattara`nin ikizi,

Jonathan Pitroipa Burkina Faso
                              Freiburg: Sagayak, forvet
                              Sözlesme bitis 2008
                              Degeri 1-1,5 milyon
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih'i oyunkurucu olarak kullanmak niyetinde olmasın bu ZD.. Gençliğinde bu mevkide oynuyordu falan diye..
                                ön liberoda ihtiyaç varmış..
                                orta sahanın gerisinde top kulanabilen bir adam olarak düşünmesinden korkuyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X