Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı kaleci lazım değil ne cordoba, ne martinez yerli olacaksa olsun tolganın yanına iyi bir kaleci yeter vestelin genç kalecisi de işi biliyor, ankaragücü lü serkan da fena kaleci değil gitti wederson yanarımda ona yanarım
    Trabzonspor un transfer politikası transfer sezonu kapanana kadar her sene olduğu gibi devam edecek tek fark bu sefer djokoj ile thomas elimizde kalacak
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• wederson kesin anlaşmış mı fenerle???

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        wederson kesin anlaşmış mı fenerle???

Resmi Sitede aciklama yok. Demekki kesin olan birsey yok!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Alamadılar bi wedersonu adam türk olacaktı frikik sorunu kalmayacaktı defansın solundaki eksik giderilecekti bundan iyi futbolcuyu nerden bulacan
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• türkiyede o ayarda başka adam yok zaten..
            dışardan almak da ne kadara patlar onu alah bilir.
            aldılar aldılar.
            almazlarsa ikinci murat ocak olan volkan yamana kalırız. hiçbir sorun çözülmez.

gerçi ben alamayacaklarını biliyorum..
            ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözünden yola çıkarak bunların yapacağı transferler asla ve asla gündemde çok fazla yer almayan, kalitesi sınırlı adamlar olacaktır.
            m.topuz, g.ünal örneklerinde olduğu gibi. bu adamlara teklif dahi götüreceklerini sanmam..
            bu yönetim kim kalite kim..?

kendilerine benzettiler kulübü de.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana da öyle geliyor..
              bu sene küme düşeriz.. serkanı da bizimkileri kandırıp değerini artırdığı için tebrik ederiz.. yönetimden duyulan alınmış kararları uygulamayan başkana da yazıklar olsun.. zaten beceremeyecekler ama maalesef elden bir şey gelmiyor oralardan kovamıyoruz adamları.. zira kulübü forum değil taraftar değil saygın genel kurul üyeleri yönetiyor ya o bakımdan!
              ergun ata bugün dün ondan önceki günler çok güzel yazmış.. bu başkan yönetim ve takımdan adam olma ihtimali yoktur.. küme düşmezsek hiç bir şey bilmiyorum!
              bu takım transfer falan yapamaz! ya pa maz! kimseyi alamazlar! hiç kimseyi alamazlar!
              (bilemiyorum trende uygun bir yazı oldu mu ama ben yukarıda bir arkadaşın komik bulduğu yöneticinin açıklamalarını çok beğendim)
              Abi başına bişey düşmedi değilmi trende? başkana yazıklar olsun denir mi
              Taş olur kalırsın valla...
              Nuri başkanın Trabzonspor için yapacağı çok şey var daha...
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'dan Feyenoord'lu 2 yıldız'a kanca

Bordo- mavililer, Feyenoord'lu Karim Saidi (savunma) ve Ali Boussaboun (forvet) ile temas halinde.

Çifte atak

Karim Saidi ve Ali Boussaboun ile bire bir görüşmelere başlayan bordo-mavililer, 2 futbolcuyu da almakta kararlı.

İkisi de sıcak baktı
                Trabzonspor'un uzun süredir izlediği Feyenoord'lu iki futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi. Devre arasında gündeme gelen ve performansları sürekli takip edilen savunma oyuncusu Karim Saidi ile Utrecht'te kiralık oynayan forvet Ali Boussaboun'e bordo-mavili yönetim teklifte bulundu. Her iki futbolcu da transfere sıcak
                bakıyor.

Forvete yeni kule
                Fas Milli Takımı'nın 28 yaşındaki forveti Boussaboun bu sezonun ilk devresinde Feyenoord'da 11 maç oynayıp 2 gol attı. Boussaboun daha sonra Utrecht'te kiralık verildi. 1.77'lik boyu ile rakip savunmayı dağıtan yıldız için Feyenoord'lu yöneticilerle de görüşmelerini sürdüren Trabzon, Ziya Doğan'ın Polonya raporunu vermesini bekliyor.

Savunmaya Tunuslu
                Stepanov'un Getafe'ye gitmeyi kafasına koymasıyla arayışlara başlayan bordo-mavili yönetim, Tunuslu Karim Saidi'nin ismi üzerinde özellikle duruyor. Gelecek için de umut vadeden 24 yaşındaki savunma oyuncusunun, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakması nedeniyle transferin kolay geçeceği söyleniyor.

vayyy demeke forvete yeni kule ha kardeşim 1,77 lik boy ne zaman kule olarak anılmaya başladıda bizim haberimiz yok benim boyum 1,85 beni alsınlar çok pis kafa atarım biraz az koşarımı ama en azından ondan uzunum

Yorum

• DOĞAN’IN LİSTESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gelecek sezon için kadroyu güçlendirmek isterken, alternatifli bir listeyi yönetime sundu. Bordo-Mavili takımın hocası Doğan’ın listesinde aynı mevkii de 3’er oyuncu yer alırken, bunların bir tanesinin alınmasının yeterli olacağını söylediğine de işaret edildi. Doğan’ın kalede ilk aday olarak Sakaryasporlu Martinez, sonra da Kayserispor’dan İvankov’un ismini verdiği, Gaziantepsporlu Hasagiç’in ise alternatif olmasını istediği kaydedildi. Sağ kanat için Antalyasporlu Uğur Kavuk, Gençlerbirliği’nden Erkan Özbey, Çaykur Rizesporlu Emrah Eren’den birinin alınmasını talep etti. Doğan, ilk tercih olarak Emrah Eren’in görülmesini istedi.

Kemal Okyay’ı Çok İstiyor

Ziya Doğan, Kayserispor’dan da iki oyuncuyu daha listesine aldı. Bu takımda orta alanda oyun kurucu olarak görev yapan 22 yaşındaki Kemal Okyay, Doğan’ın ilk tercihi oldu. Gençlerbirliği’nden Mehmet Çakır, Engin Baytar, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı, Çaykur Rizesporlu Serhat Akyüz, ve Adem Koçak’da orta alan için düşünülen diğer isimler olarak gösterildi. Bu oyunculardan 2 tanesinin alınması talebi Ziya Doğan tarafından yönetime iletilirken, Kemal’e öncelik verilmesi isteğinde bulundu. Doğan, orta sahanın sağı için de mutlaka kaliteli bir isim alınması gerektiğini kesin bir dille ifade ederken, Erciyesporlu Mehmet Eren’nin de listesinin başına yazılmasını istediği vurgulandı.

Sol da Çok Alternatifli

Teknik Direktör Ziya Doğan’ın sol kanat için ilk tercihi Ankarasporlu Wederson’un Fenerbahçe’ye gidişinden sonra bu alan için yeni isimler gündeme geldi. … Bu gelişmenin ardından Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya’nın ilk isim olarak gündeme geldiği, onun da olmaması halinde Antalyasporlu Volkan Yaman’ın da alınabilecek oyuncular arasında gösterildiğine işaret edildi. Bu futbolcularla ilgili olarak Doğan’ın bireysel olarak girişimde bulunduğu kaydedildi. Oyuncularla görüşerek ikna ettiği ve artık kulüpleriyle masaya oturulması gerektiğini söylediği de ifade edildi. Öte yandan Kayserisporlu Kemal Okyay ile gizli bir görüşme yapılarak prensip anlaşmasına varıldı.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• yukarıdaki isimlerin birçoğu bana göre hikaye, skandal..bunlar mı nokta transferler olacak..yazık!...hele de kovarak takımdan gönderdiğimiz koçak ve emrah hangi akıl ve mantıkla listeye yazılır...biri bu listenin yalan olduğunu söylesin...
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MARTİNEZ Mİ CORDOBA MI?

Kaleci arayışları için temaslarını sürdüren Trabzonspor, Antalyasporlu Cordoba ve Sakaryasporlu Martinez ile ilgili sonuca varmak üzere. Tek sorun ise yabancı kontenjanı. Önümüzdeki sezon kalesini emin ellere teslim etmek isteyen Trabzonspor, bu sorunu çözebilmek için yoğun çaba sarfediyor. Bordo-Mavili yönetim, Antalyaspor'un kalecisi Cordoba ve Sakaryaspor'un file bekçisi Martinez için kolları sıvarken, bu kalecilerin ikisinin de Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakması, yönetimin işini kolaylaştırıyor. Trabzonspor önümüzdeki hafta kaleci transferi konusunda somut adım atmayı hedefliyor.

İPLER DOĞAN'DA

Her iki kaleci ile de görüşen Bordo-Mavili yönetim, maddi anlamda sorun yaşamazken, futbolcuların gelmesine büyük bir engel olmadığı, sadece Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bu konudaki kararının beklendiği belirlendi. Yabancı kontenjanı sıkıntısı bulunanan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan öncelikle elindeki yabancılardan kurtularak kontenjanı açmak isterken, bu duruma göre yabancı kaleci transferinde karar verecek.
                      ve ziya cevap veriyor
                      - Hiçbiri ben dilini bildiğim futbolcu istiyorum
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Kemal Okyay kimdir?
                        Ben niye duymadım ismini 1 sezondur?
                        Acaba mehmet ve gökhanın arkasında mı kaldı ki?

Ziya bu yeni yıldız adaylarının kokusunu hemen alıyor maşşallah...
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yukarıdaki isimlerin birçoğu bana göre hikaye, skandal..bunlar mı nokta transferler olacak..yazık!...hele de kovarak takımdan gönderdiğimiz koçak ve emrah hangi akıl ve mantıkla listeye yazılır...biri bu listenin yalan olduğunu söylesin...
                          hepsi virgül...
                          nokta kim bu yönetim kim allah aşkına..
                          koçak falan maşallah işte...
                          nerde kalite nerde ziya..

nato kafa nato mermer.

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi ya işte hatırlattın
                            eski başkandan örnek verdin bende eski başkanında transfer hatalarını söledim )))) ha bide aurelionun ne kadar fark için Trabzonspordan gitmiş. yazsaymıydım )))

İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel bir düsünce.
                            Fakat acaba altyapida gelecege yatirim yapilacak Futbolcu yokmu
                            A.sebata kiralık verildiler Sebat Lig Bye düştü.
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 14:31.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Trabzonspor chce napastnika Lecha

ŁW /28.05.2007 16:55

Jak poinformowały tureckie media, czwarty zespół tamtejszej ekstraklasy, Trabzonspor SK jest zainteresowany pozyskaniem napastnika Lecha Poznań, Zbigniewa Zakrzewskiego.
                              Szkoleniowiec klubu z Trabzonu, Ziya Dogan, ma w tym tygodniu przylecieć do Poznania, by negocjować transfer 26-letniego snajpera "Kolejorza".

W zakończonym sezonie Zakrzewski zdobył dla Lecha dziesięć bramek.

W rundzie jesiennej barwy Trabzonsporu reprezentował Mirosław Szymkowiak.

Ne diyor uşaklar Zakrzewskiyi mi alacagız.......
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alamadılar bi wedersonu adam türk olacaktı frikik sorunu kalmayacaktı defansın solundaki eksik giderilecekti bundan iyi futbolcuyu nerden bulacan
                                wederson zaten Türk vatandaşı oldu.
                                Adı Gökçek Wederson.
                                şu adamı alsaydık yabancı kontonjanı tantanasıda olmayacaktı.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X