Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inanin bana Bokayi alabiliriz...almanya ligini cok iyi takip ediyorum...malum stuttgartta yasiyorum ve stuttgart takimini cok iyi taniyorum...bu aralar stuttgart onu oynatmiyor onun yerinde Magnin oynuyor...Boka ilk devreyi herzaman banko oynadi stuttgartta...ikinci devrede ayni meviide oynayan magnine bir kere sans verdiler adam 3-4 mac süper maclar cikardi ve o gün bugündür oynatmiyorlar Bokayi....ama bize kesinlikle yararli olur o mevkiide...bircok kez izledim bokayi...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Boka çok iyi oyuncu ama be onu alabileceğimizi sanmıyorum.
      Çükü başta da dediğim gibi iyi oyuncu.
      Dolayısı ile Ziya Doğan istemez.
      dünya kupası zamanında yırtınmıştık habu Boka mıdır nedir onu alsınlar diye ,hem o zamanlar fiyatı 300-400 bin dolardı ve fildişi sahillerinde ahmak bi takımda oynuyordu ,şimdi pubucunu bile alamazlar heyy gidi iş bilen yönetim

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlaç yazan yazana Eczahaneye dönmüş burası Her derde deva bulunur

Transfer hakkındaki görüşlerim;

1-Hüseyin satılmalı (3 milyon euroya satılabilir)
        2-Gökdeniz satılabilir(5 milyon euroda ona diyelim )
        3-Ersen satılmalı(Samsunga falan 2-3 milyon satılır)
        Bunun dışında bir şekilde elden çıkrılması gereken oyuncular ;
        1-Keçeli 2-Jeff 3-Celo 4- Ömer 5- Musa 6 -Musampa

Hiç öyle küçülme muhabbetlerine girmeden elde edilen 10-12 milyon euro arası bu parayı yine akıllı bi şekilde kullanırsak çok daha iyi bi kadro kurulabilir;
        1-Yerli bi kaleci (Hakan veya Orkun 1-1.5 milyon euro )
        2-Yerli sağbek(Topuzdan başkası yalan Musa+2,5 milyon euro )
        3-Yabancı bi önlibero (İsim önemli değil Carlos Alberto tarzında biri alınmalı yaş ve kaliteye göre 3 hatta 4 milyon euro verilebilir)
        4-Tam olarak bi sol kanata ihtiyacımız var (Espanyollu Riera,Mansare Abeyie harika transferler olur daha bilinmedik bi isimde olur yeterki araştırılmış olsun yine yaş kaliteye göre 3-4 milyon euro verilebilir )
        5-Golcü bi forvet bir sezonda 25 gol atabilmeli Trabzonsporun forveti bu mevki için aklıma gelen ilk isim Eduardo (3-4 milyon euro verilebilir )
        Bütün bunlar banko ilk 11de oynayacak oyuncular bunun dışında yedek kulübesinde kaliteyi artırmak için 1-2 genç oyuncu(Mehmet Çakır gibi) alınabilir

Toplam 15-16 milyon euro gibi rakam oluyor aradaki 3-5 milyon euroyu transfer bütçesinden tamamlarız Şampiyon olabilecek bi kadro ve çok daha değerli oyunculara sahip bi Trabzonspor

Not:Fatih alınırsa yabancı hakkı forvete değilde yine ortasahaya kullanılmalıdır

gökdeniz satilirsa 10milyon eurodan asagi kesinlikle ama kesinlikle satmam...
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gökdeniz satilirsa 10milyon eurodan asagi kesinlikle ama kesinlikle satmam...
          Gökdeniz'e kimse 10 milyon vermez bence. Milli Takimda sürekli oynasa ve adini biraz olsun dünyaya duyurmus olsa olabilir ama bu sekilde ben Gökdeniz'e 10 milyon verecek takim tanimiyorum.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inanin bana Bokayi alabiliriz...almanya ligini cok iyi takip ediyorum...malum stuttgartta yasiyorum ve stuttgart takimini cok iyi taniyorum...bu aralar stuttgart onu oynatmiyor onun yerinde Magnin oynuyor...Boka ilk devreyi herzaman banko oynadi stuttgartta...ikinci devrede ayni meviide oynayan magnine bir kere sans verdiler adam 3-4 mac süper maclar cikardi ve o gün bugündür oynatmiyorlar Bokayi....ama bize kesinlikle yararli olur o mevkiide...bircok kez izledim bokayi...
            Yahu o Magnin de çok baba adam be.
            Hele ki bizim maçlarda Milli takımı yer ile bir etti desem yalan olmaz.
            Hakan Ünsal'ın iyi olduğu zamanları hatırlatıyor bana..
            Hem süretli hem de iyi kademe alıyor.
            Güzel orta yapıyor ve toplara sert vurabiliyor.
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Şu Gökdeniz satılmalı diyenleri hala anlamıyorum.
              Satılsın da bi ONliberoluk yermi açılsın efendiye...
              takımı ayakta tutan bi Gökdeniz, bide Umut var...
              onları da sattıkmı tamam oluruz....
              satın tabi... nasıl olsa alt yapıdan Gökdeniz gibi 5 tane bulduk oynattık bu sene....

Yorum

• Yönetim konuşdukca, icraat yapmaya çalışdıkca batıyor. Ya 35 yaşındaki Rüştü'nün ismi nasıl Trabzonsporla anılır. Bunu hangi mantık kabul eder ya. Peki Serkan'a ne demeli. Adam Fenerbahcede ilk onbire giremiyor. Bize ise yıldız olarak yutturulmaya çalışılıyor. Serkanın mevkisinde takımda 10 tane oyuncu var ALLAH aşkına.

Aslında yönetim Serkanı takımın ihtiyacı olduğu için (ki takımın Serkana ihtiyacı yok) değil sadece göz boyamak, transfer yaptık demek için almaya çalışıyor. Dedim ya yukarıda çabaladıkca batıyorlar.

Futbolcu transferi sadece parayla olmaz. Aynı zamanda futbolcudan anlamak gerekli. Özkan Sümer'in parasımı vardı. Ama aldıklarına bakın Aurello, Yattara. Birisi Trabzonsporu diğeri Fenerbahceyi çoğu zaman tek başına taşıyor. Sümer bunları brezilyadan getirdiğinde hepimiz ''Nerden buldu bu sokak topcularını'' dedik. Ama aldığı futbolcular bize tükürdüğümüzü yalattı. Helal olsun

Trabzonsporda iyi şeyler olmuyor. Ve işin acı tarafı bu gidişe dur diyende yok.

ALLAH sonumuzu hayırlı etsin.

Saygılarımla
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Hiç öyle küçülme muhabbetlerine girmeden elde edilen 10-12 milyon euro arası bu parayı yine akıllı bi şekilde kullanırsak çok daha iyi bi kadro kurulabilir;
                  3-Yabancı bi önlibero (İsim önemli değil Carlos Alberto tarzında biri alınmalı yaş ve kaliteye göre 3 hatta 4 milyon euro verilebilir)
                  4-Tam olarak bi sol kanata ihtiyacımız var (Espanyollu Riera,Mansare Abeyie harika transferler olur daha bilinmedik bi isimde olur yeterki araştırılmış olsun yine yaş kaliteye göre 3-4 milyon euro verilebilir )
                  5-Golcü bi forvet bir sezonda 25 gol atabilmeli Trabzonsporun forveti bu mevki için aklıma gelen ilk isim Eduardo (3-4 milyon euro verilebilir )
                  Bütün bunlar banko ilk 11de oynayacak oyuncular bunun dışında yedek kulübesinde kaliteyi artırmak için 1-2 genç oyuncu(Mehmet Çakır gibi) alınabilir

Toplam 15-16 milyon euro gibi rakam oluyor aradaki 3-5 milyon euroyu transfer bütçesinden tamamlarız Şampiyon olabilecek bi kadro ve çok daha değerli oyunculara sahip bi Trabzonspor

Not:Fatih alınırsa yabancı hakkı forvete değilde yine ortasahaya kullanılmalıdır
                  ARKADAŞ SEN OKADAR FUTBOLCU SATIYOSUN 10-12 MİLYON DOLAR ELDE EDİYOSUN ve şimdikinden daha iyi birkadro kuruyosun canım arkadaşım bunlar sadece tekkeyi satıp 15 milyon dolar aldılar ve durumuz ortada YANİ AÇIKCASI BUNLARA 100 MİLYON DOLAR VERSEN DE BUNLAR BİŞEY YAPAMAZLAR ÇÜNKÜ BUNLAR FUTBOLUN F sinden anlamıyolar canım arkadaşım sen bidaha düşün derim

Yorum

tam benim düşüncelerim. Gökdeniz eğer böyle bir kadro kurulacaksa rahatlıkla satılabilir aynı zamanda hüseyinde ama yukarıdaki işlemlerde yapılmalı. birde eğer ziya kalacaksa bence satılmasınada gerek yok. çünkü bu takımı oynatacak iyi hocaya ihtiyaç olacak o zaman.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Bugün Wisla Krakau Lech takimina karsi 3-2 kazandi ve Wisla Krakau'un 2 golünü bizim gündemimizde olan Pawel Brozek atti...

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim konuşdukca, icraat yapmaya çalışdıkca batıyor. Ya 35 yaşındaki Rüştü'nün ismi nasıl Trabzonsporla anılır. Bunu hangi mantık kabul eder ya. Peki Serkan'a ne demeli. Adam Fenerbahcede ilk onbire giremiyor. Bize ise yıldız olarak yutturulmaya çalışılıyor. Serkanın mevkisinde takımda 10 tane oyuncu var ALLAH aşkına.

Aslında yönetim Serkanı takımın ihtiyacı olduğu için (ki takımın Serkana ihtiyacı yok) değil sadece göz boyamak, transfer yaptık demek için almaya çalışıyor. Dedim ya yukarıda çabaladıkca batıyorlar.

Futbolcu transferi sadece parayla olmaz. Aynı zamanda futbolcudan anlamak gerekli. Özkan Sümer'in parasımı vardı. Ama aldıklarına bakın Aurello, Yattara. Birisi Trabzonsporu diğeri Fenerbahceyi çoğu zaman tek başına taşıyor. Sümer bunları brezilyadan getirdiğinde hepimiz ''Nerden buldu bu sokak topcularını'' dedik. Ama aldığı futbolcular bize tükürdüğümüzü yalattı. Helal olsun

Trabzonsporda iyi şeyler olmuyor. Ve işin acı tarafı bu gidişe dur diyende yok.

ALLAH sonumuzu hayırlı etsin.

Saygılarımla

iyi diyosunda Eski başkan zamanında gelen giden oyuncular ne kadarmış. gelen yabancılar kimmiş unutmuşsun. van de paar, salazar eduardo, da silva jarro
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bir arkadaş onun kaçırdığı gollerini videosunu da vermişti forumda bugün.
                          Onları izleyince iyice gözüme girdi meret.
                          Zira baktım kaçırdığı goller kazmalıktan ya da kabiliyetsizlikten değil genellikle şanssızlık ya da ufak zamanlama hatalarından.
                          Hem uzun hem kıvrak hem de hızlı.
                          Umut ile süper ikili olurlar vallahi.
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Brozek gerçekten de iyi.

Gökdeniz'i ve Hüseyin'i satmaya kalkan zihniyeti ise anlayamıyorum. Özellikle Gökdeniz çok iyi oynuyor, takıma herşeyini veriyor. Onun yerine önerilen yıldız adaylarının ise bizde başarılı olup olmayacağı (bkz. Jefferson, Jun) belli değil.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• geleck seneden fazla umitli olmaya gerek yok bjk 2 oyuncu aldi fener wedersonu aldi millet transferi bitirecek bizimkiler kimi alacaklarini bilmiyorlar

Yorum

• Fatih Tekke' yi sattık da noldu? Başımız göğe mi erdi? Şimdi de Gökdeniz' i satalım diyorsunuz. Hedefi olan takım böyle oyuncularını satmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X