İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu kadronun şu rezil ligde alacağı en düşük puan 78 dir 78 oda bizi şampiyonluğa götürür........Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi merak ettim semih kim yaaa bizde semih diye bir futblcumu var abi yaa

Yorum
-
kutoz
Fatih Tekke Geliyor mu?
Son günlerde basından da takip ettiğimiz üzere, bir Fatih Tekke geliyor mu tefrikası sürüp gidiyor...
Rusya Ligi, Mart ayının ilk haftası başladı ve 10-11 Kasım 2007'de oynanacak maçlarla da tamamlanacak... Fatih Tekke dinlenmeden hadi çok sevdiği Trabzonspor'a Kasım ayında geldi ve yaklaşık 6 hafta maç yaptığını farz edelim. Devre arasında futbolculara verilen izin döneminde biraz dinlendiğini ve ardından kampa katılıp, ikinci yarıya başladığını da kabul edelim... Peki, Türkiye Süper liginde şampiyonluk düğümü hangi aylarda kızışıyor sizce... Mart-Nisan-Mayıs aylarında dimi. Hal böyle olunca, Fatih Tekke bu üç ayda nereye dönmek zounda? Rusya ligine, malum ligler başlıyor...
Bu çocuk biyonik mi? Bu çocuk, resmi devlet dairelerinde "acil durumlarda camı kırın ve alarmı çalıştırın" türünden bir sistem mi? İyi de, satarken aklınız neredeydi... Valla arkadaşlar, bu habeler belki bazılarımızın umutlarını yeşertti ama, yukarıda açıkladığım sistem içinde Fatih Tekke'nin kiralık olarak gelmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum. Gelse bile, ligin en ateşli döneminde takımdan ayrılacağı için, gerek Trabzonsporumuzu gerekse taraftarları demoralize edeceği bir gerçektir.
Yorum
-
abi naptınz o adnanın ne işi war stoperde yaaaİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadronun şu rezil ligde alacağı en düşük puan 78 dir 78 oda bizi şampiyonluğa götürür........

Yorum
-
Yönetimin böyle bir şey yapmaya 10 adet kalbi yaetmez. Öyle bir durumda o gün akşam giderler, hemde arkalarına bakamadan!!!!!!!!İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefox tv...de Fenerbahçe. Kemal+olcan+selçuk ve 2 milyon euro verip gökdenizi almaya hazırlanıyorlarmış
yalan haberin böylesii..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
HÜseyİnde Artik Gİtsİn Ne Olur Takimin BÜtÜn Oyun AnlayiŞini Batiriyor..................Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Dediğin adamların kaçı milli formayı giymiş? Cevap burda yatıyo zaten..İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede yaptı bunları Serkan.
Ne zaman oldu bunlar biz niye görmedik bu Serkan neymiş benim haberim yok.
Yazsan yaptığı asist sayısını bıraktım onu günümüz futbolunda kanat oyuncuları hücumda ileri çıkıp orta yapıyor,bindirmelerle rakibin dengesini bozuyor.Yaptığı bir orta varmı?Adam fenerde kadroya giremiyor,Kerim denilen genç bile onu kesmiş bize yıldız gibi ayak yapıyor.
Elmizde Musa ver Serkan'dan daha iyi.Orta sahada Ayman var Serkan'dan daha iyi.Hasan var Adnan alınmış.
Ne gerek var?Defans çok gol yemişte bu sezon kaleci sıkıntımız vardı.Sol tarafımız hiç olmadı.Hangisi öncelkli?
Neymiş bu Serkan be,şaştım kaldım valla."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
dediği adamlar 3 küçüklerde oynasaydı zaten giyerlerdi...İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğin adamların kaçı milli formayı giymiş? Cevap burda yatıyo zaten..
Yorum
-
Yaa bırak abi nereye giyiyolar yaa Hasan Üçüncünün Trabzonsporluluğundan en ufak bi şüphem yok ama sınırlı bir futbolcu.. Ferhat desen keza öyle..İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediği adamlar 3 küçüklerde oynasaydı zaten giyerlerdi..."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Serkan fenere neden kadroya girememiş kerimi örnek vermişiniz. bilenler teşhisi koymuşlar.
Serkan iyi furbolcu. Trabzonsporda ilk 11e kolayda girer.
serkan orta yapmak için alınmıyo yattara ortayı yapar merak etme. senin koşmayan oyuncuların boşluklarını doldurmak için alınıyor. gökdeniz ceyhun yattaranın forvet özellikli oyuncu. beğenmediğin Serkan, H.üçüncüden de ferhattanda iyidir. ha bide fatih gelirse h.üçüncü ve ferhatı oynatırsın her maçında bu gol nasıl yendi diye ağlarsınız.
bursa maçında sinan nasıl gol attı bakarsan görürsün.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 20:58.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Acayip bi sekilde sallamislar ama bizim yönetiminde isi belli olmaz ama böyle bisey oldugu taktirde, Almanya dan ilk ucaga binip bunun hesabini ilk ben sorarim ama ben Trabzon a varana kadar biri isini bitirmis olur herhaldeİlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefox tv...de Fenerbahçe. Kemal+olcan+selçuk ve 2 milyon euro verip gökdenizi almaya hazırlanıyorlarmış
yalan haberin böylesii..

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum